Deze beroemdheden worden vaak gespot met sneakers op de rode loper

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden worden vaak gespot met sneakers op de rode loper
Deze beroemdheden worden vaak gespot met sneakers op de rode loper
Anonim

De verwachtingen over welke kleding geschikt is bij een black-tie-evenement veranderen snel. Sommigen zeggen zelfs dat de keuzes van beroemdheden steeds meer ontspannen worden. Tegenwoordig is het niet ongewoon om te zien dat beroemdheden comfortabeler gekleed gaan bij black-tie-evenementen en op de rode loper.

De trend van comfort in plaats van mode is niet nieuw, en veel sterren hebben actief meer comfortabele kledingkasten op rode lopers gedragen. Meer specifiek hebben veel sterren gekozen voor comfortabeler schoeisel (d.w.z. sneakers) in plaats van de standaard schoen met hoge hakken of nette schoenen. Wie is er wel eens met zijn sneakers op de rode loper zien pronken?

8 Cressida Bonas

Deze actrice uit het VK wil presenteren op een manier die oprecht is voor wie ze is. Ze is de koningin van er cool uitzien, wat duidelijk blijkt uit haar verschijning in 2017 op het evenement "We Day UK". Haar look was heel casual en dit zal ook niet de laatste keer zijn dat ze sneakers op de rode loper draagt. Deze look viel op omdat de andere beroemdheden eleganter gekleed waren. Daarom is haar keuze om sneakers te dragen naar dit rode loper evenement gemaakt zodat ze zich kon onderscheiden van de massa.

7 Olivia Holt

Deze Amerikaanse actrice speelt echt in op haar streetstyle op de rode loper en in haar fotoshoots. Ze geeft duidelijk de voorkeur aan comfortabeler schoeisel omdat ze vaak sneakers draagt. Hoe chique een evenement ook is, deze veelzijdige actrice kan een paar sneakers vinden die goed bij haar outfit passen. Haar schoenkeuzes helpen haar op te vallen terwijl ze de grenzen van de rode loper garderobestandaarden verlegt.

6 Chloé Zhao

Een Chinese filmmaker zijn betekent dat Chloé Zhao dingen graag praktisch aanpakt. Ze doet dit ook met haar keuzes voor rode loperschoenen. Haar schoenen, evenals de rest van haar rode loper-ensemble, zorgen ervoor dat haar persoonlijkheid de ster van de show is. Ze vleit haar uitdrukking door haar outfits op de achterbank te laten staan. Ze kiest een basissneaker als een eenvoudige en unieke benadering van haar rode loper-uiterlijk.

5 Kristen Stewart

Deze acteur staat er altijd om bekend dat hij de scherpere kant van de mode kiest bij hun optredens op de rode loper. Of het nu gaat om donkere make-up of een meer relaxte stijl, Stewart zit altijd op de marge van de huidige trends. Het dragen van sneakers voor hun uiterlijk op de rode loper is slechts een van de manieren waarop ze hun rebellie uiten tegen de systemen die mensen ervan weerhouden om uit te drukken wie ze werkelijk zijn.

4 Justin Bieber

Sinds zijn eerste optreden op de rode loper heeft deze muzikant altijd vastgehouden aan de streetstyle-aanpak. Hij geeft de voorkeur aan wijde jeans, sneakers en mutsen. Vaker wel dan niet, wordt Bieber gezien met sneakers op rode lopers en black tie-evenementen. Wie kan het hem kwalijk nemen? De look past goed bij zijn esthetiek en de schoenen zijn nog steeds stijlvol!

3 Millie Bobby Brown

Deze rijzende ster heeft haar eigenzinnige kant naar de rode loper gebracht. Ze doet dit door kleurrijke looks te dragen, waaronder enkele van haar favoriete sneakers. Haar schoenkeuzes hebben geholpen om haar jeugdige en speelse persoonlijkheid op en buiten het scherm te behouden. Door samen te werken met merken als Converse, zullen we waarschijnlijk meer van haar sportieve schoenen zien in toekomstige rode loper-optredens.

2 Kanye West

Het is vrij duidelijk waarom Kanye West sneakers zou dragen op de rode lopers die hij bezoekt. Omdat hij het gezicht is van zijn eigen sneaker- en streetwear-merk, Yeezy, is het bijna gebruikelijk dat zijn schoenkeuze sportiever is in plaats van formeel. Ook compenseert het prijskaartje op zijn sneakers de informele vorm die ze aan zijn rode loper-optredens kunnen geven.

1 Billie Eilish

Deze zingende superster heeft tijdens haar carrière niet altijd de meest populaire rode loper-looks gehad. Haar stijl is op zijn zachtst gezegd uniek. Eilish is pas onlangs naar een elegantere kledingkast gegaan voor haar rode loper-optredens. Het is echter nog steeds on-brand voor haar om op elk evenement te verschijnen met sneakers en wijde kleding.

Aanbevolen: