Margot Robbie heeft toegegeven van set te stelen na het spelen van Harley Quinn

Inhoudsopgave:

Margot Robbie heeft toegegeven van set te stelen na het spelen van Harley Quinn
Margot Robbie heeft toegegeven van set te stelen na het spelen van Harley Quinn
Anonim

Betrokken raken bij DC veranderde alles voor Margot Robbie, jaren geleden en haar leven is veel veranderd sinds ze Harley Quinn speelde. De actrice is nu een grote ster en net als anderen in het vak heeft Robbie vanaf de set een aantal fantastische dingen in handen gekregen.

Acteurs mogen eigenlijk niet stelen van de set, maar ze doen dat wel, en soms krijgen ze behoorlijk gedenkwaardige items.

Robbie heeft zelf toegegeven wat spullen te hebben gestolen na het spelen van Harley Quinn, en we hebben de details hieronder.

Margot Robbie is een enorme ster

Sinds het uitbreken van The Wolf of Wall Street in 2013 is Margot Robbie een van de meest gewilde actrices in Hollywood. Tegenwoordig is ze een megaster en het lijkt steeds beter te worden voor de actrice.

Robbie bracht haar eerdere jaren door met acteren in haar geboorteland Australiër en deed televisiewerk voordat ze naar de Verenigde Staten kwam. Toen ze eenmaal in Hollywood was geland, was ze in staat om rollen te bemachtigen die haar in de reguliere schijnwerpers brachten. Van daaruit is ze een van de grootste sterren ter wereld geworden.

De eerder genoemde Wolf of Wall Street was een enorme hit voor de actrice en het liet de wereld zien wat voor potentieel ze had. Sindsdien heeft ze in grote films gespeeld zoals The Big Short, Focus, The Legend of Tarzan, Peter Rabbit, Once Upon a Time in Hollywood en nog veel meer.

Vooruitkijkend zal Robbie de hoofdrol spelen in Barbie, een film waar de hype-machine al achter zit.

Hoe geweldig haar prestaties ook zijn, we kunnen niet goed over haar carrière praten zonder ons te concentreren op haar werk bij DC.

Ze is briljant als Harley Quinn

In 2016 maakte Margot Robbie haar officiële debuut als Harley Quinn in de DCEU-film Suicide Squad. Mensen hadden veel negatieve dingen over de film te zeggen, maar een van de weinige aspecten van de film die alom geprezen werd, was Robbie's weergave van het geliefde personage.

Sinds dat eerste optreden heeft Robbie het personage in verschillende andere films gespeeld. Elke keer dat ze het personage heeft gespeeld, heeft ze uitstekend werk geleverd, en het is duidelijk dat de franchise om haar heen wil blijven bouwen, zelfs wanneer films als Birds of Prey niet van de grond komen aan de kassa.

In een interview zei de ster: "Ik hou ervan om Harley te spelen. Ik weet niet wanneer ik het ooit beu zal worden om Harley te spelen, ze is zo'n katalysator van chaos."

Ze vertelde ook hoe elke regisseur iets anders doet met het personage.

"En elke keer dat een andere regisseur het personage benadert, denk ik dat ze aangetrokken worden door bepaalde aspecten van het personage die ze intrigerend of interessant vinden, en dan kan ik al deze verschillende hoeken van Harley verkennen," zei ze.

Het is best verbazingwekkend om te zien hoeveel ze ervan houdt om Harley Quinn te spelen, en toen ze aan een van haar vorige DC-films werkte, slaagde de ster erin iets in handen te krijgen dat haar altijd aan het personage zal herinneren.

Wat ze van de set heeft gestolen

Volgens Insider vertelde de actrice tegenover MTV wat ze van de set had meegenomen.

"Ik nam een korte broek die we uiteindelijk niet als een van de kostuums droegen, maar ik vond ze eigenlijk heel leuk," zei ze.

Dat is een vrij klein ding, want de meeste sterren gaan voor iets waardevollers als ze dingen van de set halen.

De site merkte op dat "ze ook zei dat ze een shirt heeft van Jurnee Smollett-Bell, die Dinah Lance/Black Canary speelde in de film. Smollett-Bell zei ook dat Robbie een van Harley's kenmerkende vleermuizen heeft."

Dat lijkt er meer op!

Nogmaals, sterren staan erom bekend dat ze regelmatig dingen van de set halen, hoewel ze stiekem moeten zijn als ze iets in handen krijgen dat ze echt willen.

Zac Efron, bijvoorbeeld, is berucht om het krijgen van coole dingen.

"In een interview met BBC Radio 1 in 2019 zei Efron dat hij een paar dingen heeft overgenomen uit films waarin hij heeft gespeeld. Hij zei dat hij zijn boardshort van "Baywatch" had genomen, zijn basketbalshirt van "High School Musical", en de riem die hij droeg als Link Larkin in "Hairspray." Hij zei dat hij de riem soms nog steeds draagt", schrijft Inisder.

Gezien de reeks films die Margot Robbie momenteel bovenaan heeft staan, denken we dat ze een aantal echt coole dingen van de set zal krijgen. Hopelijk leren we te zijner tijd met deze items.

Aanbevolen: