Margot Robbie wil een Harley Quinn-relatie met Poision Ivy op het scherm

Inhoudsopgave:

Margot Robbie wil een Harley Quinn-relatie met Poision Ivy op het scherm
Margot Robbie wil een Harley Quinn-relatie met Poision Ivy op het scherm
Anonim

Margot Robbie, die Harley Quinn speelde in de films The Suicide Squad en Birds of Prey, onthulde dat ze Warner Bros. lastig viel om Poison Ivy te introduceren in het DC Extended Universe.

Over het aanstaande vervolg op Suicide Squad met Den of Geek gesproken, Robbie gaf toe dat ze een petitie had ingediend voor de introductie van de supervillainess in de films! De acteur is enthousiast over het verkennen van de relatie tussen Harley Quinn en Poison Ivy, net als in de stripboeken.

Ze houdt van de relatie tussen Harley en gif

Toen de acteur werd gevraagd naar de mogelijkheid dat Poison Ivy in de DCEU zou verschijnen, kondigde Margot Robbie snel aan: "Geloof me, ik kauw er altijd hun oren van af."

Ze voegde eraan toe: "Ze [Warner Bros.] moeten het beu zijn om het te horen, maar ik heb zoiets van, 'Poison Ivy, Poison Ivy. Kom op, laten we het doen.'"

Robbie zei ook dat ze heel graag wilde zien hoe Harley's vriend/ene ware liefde naar de film zou gaan, omdat het leuk zou zijn. "Ik wil heel graag een Harley-Poison Ivy-relatie op het scherm zien. Het zou zo leuk zijn. Dus ik blijf ze lastigvallen. Maak je geen zorgen," zei ze.

Dit is niet de eerste keer dat de acteur voorstander is van de opname van Poison, ook bekend als Dr. Pamela Lillian Isley. In 2018 sprak Robbie met Pride Source over hoe de relatie tussen de twee superschurken haar favoriete ding over de strips was.

Ze zei: "De relatie tussen Harley en Poison Ivy is een van mijn favoriete aspecten van de strips, dus ik ben op zoek om dat op het scherm te verkennen." In verschillende interviews heeft Robbie vaak een punt gemaakt over Ivy's introductie.

In de stripboeken is Poison Ivy de meest erkende romantische partner van Harley, na Joker.

Hun relatie begon in 1993, tijdens Harley en Ivy, de 56e aflevering van Batman: The Animated Series. Quinn beweerde zelfs dat Ivy verliefd op haar was in Paul Dini's Gotham City Sirens-strips. Catwoman, Poison Ivy en Harley Quinn worden in de volksmond de Gotham City Sirens genoemd.

Harley en Poison zijn aan het daten en zijn getrouwd in meerdere, gevestigde verhaallijnen, en het zou ongelooflijk zijn voor fans om ze samen te zien komen op het grote scherm.

Ze zouden de droom van een stripfan kunnen vervullen en de broodnodige LGBTQ+-diversiteit naar de DCEU kunnen brengen!

Aanbevolen: