Hoe Kelsea Ballerini haar man, Morgan Evans ontmoette

Inhoudsopgave:

Hoe Kelsea Ballerini haar man, Morgan Evans ontmoette
Hoe Kelsea Ballerini haar man, Morgan Evans ontmoette
Anonim

Kelsea Ballerini heeft naam gemaakt in de countrymuziekwereld en heeft momenteel meerdere hitsingles en albums op haar naam staan. Ze trouwde op jonge leeftijd met een andere countryzanger genaamd Morgan Evans, die toevallig uit Australië komt. De twee zijn een geweldig stel en zijn al vele jaren samen.

Dus, hoe vond Ballerini op zo'n jonge leeftijd de liefde van haar leven? Het verhaal van hoe de twee elkaar ontmoetten is eigenlijk best schattig. Laten we een kleine wandeling door het geheugen maken en ontdekken hoe deze twee elkaar zo vroeg in hun leven hebben ontmoet en een onbreekbare band hebben gevormd. Ballerini was tenslotte pas 23 toen ze Evans ontmoette, en hij was 31. Het leeftijdsverschil van acht jaar lijkt hen echter niet te deren.

8 Kelsea Ballerini ontmoette Morgan Evans in 2016

Ballerini ontmoette Evans toen ze samen presenteerden op de Australia's Country Music Channel Awards. Volgens People begonnen de vonken over te slaan op de afterparty voor de prijsuitreiking, toen Evans Ballerini vroeg om een glaasje alcohol met hem te nemen. Ballerini herinnerde zich: "Ik herinner me dat ik die foto nam en neerlegde en naar hem keek als: 'Oh … hij is superheet.' Later die avond boog hij zich voorover en vroeg of hij me mocht kussen, als een echte heer, en ik zei ja."

7 Morgan was een fan van Kelsea's

Evans hield ooit een album van Ballerini's bij nadat hij haar in Australië had geïnterviewd en liet hij zijn vrienden zien en zei: "Laat me je een nummer van mijn toekomstige vrouw laten zien." Het leek alsof hij vanaf het begin verliefd was geworden op Ballerini en hij wist dat zij de vrouw was met wie hij zou trouwen.

6 Dingen kenden een rotsachtige start voor Kelsea en Morgan

Na een ontmoeting met Evans wist Kelsea niet dat de countryzanger in Nashville woonde en dacht hij dat hij in Australië woonde. "Dus in mijn hoofd dacht ik: 'Deze man is perfect, en ik vind hem zo leuk, maar ik ga hem niet meer zien'", vertelde ze aan People. Toen ze erachter kwam dat hij inderdaad in de Verenigde Staten woonde, was dat in eerste instantie geweldig nieuws, maar volgens Ballerini waren ze "beiden op een plek in ons leven waar we niet dachten dat we openstonden voor een relatie Dus ja, we probeerden onszelf te saboteren." Ze zei dat ze eigenlijk gewoon "al onze vuile was hebben gelucht, en we willen nog steeds samen zijn. Dit is geweldig. We hebben net twee jaar in twee weken gedaan." Dat verklaart waarom hun relatie zo snel van daten naar verloofd ging.

5 Kelsea Ballerini is met kerst verloofd met Morgan Evans

Terwijl het paar elkaar in maart 2016 ontmoette, waren ze datzelfde jaar met Kerstmis verloofd. Ballerini onthulde hun verloving op Instagram door een foto te plaatsen waarop ze een kus krijgt van haar verloofde terwijl ze pronkt met haar verlovingsring."Vanmorgen, 9 maanden en 13 dagen later, ging hij op één knie in de keuken terwijl ik pannenkoeken aan het branden was en vroeg me om met hem te trouwen. Van hem houden is het grootste geschenk van mijn leven geweest. En nu mag ik het doen voor het leven, " postte ze.

4 Kelsea Ballerini trouwde in 2017 met Morgan Evans

Bijna een jaar na hun verloving stapten Ballerini en Evans in december 2017 in het huwelijksbootje. Ze trouwden op het strand in Cabo San Lucas, Mexico met 100 vrienden en familie. Ze vertelde People dat ze op een symbolische manier besloten om op hun trouwdag op elkaar te proosten met een shot tequila, om de manier waarop hun relatie begon te eren. Ballerini, Evans en al hun bruiloftsgasten maakten samen de foto. Evans zei dat hij uiteindelijk zijn geloften een beetje moest inkorten, omdat Ballerini emotioneel begon te worden, waardoor hij ook de controle over zijn emoties begon te verliezen. Zo lief!

3 Kelsea wilde nooit trouwen voordat ze Morgan ontmoette

In een interview met People bekende Ballerini dat ze nooit wilde trouwen voordat ze Evans ontmoette. Haar ouders scheidden terwijl ze opgroeide en hun scheiding was "super rommelig en echt uitgesponnen". Ze gaf ook toe dat zij en Evans samen naar relatietherapie zijn gegaan en dat hun huwelijk niet als een sprookje is en dat er werk voor nodig is, maar het werk is het waard.

2 Kelsea zei dat Morgan voor haar opduikt

"Hij verschijnt op alle mogelijke manieren", vertelde Ballerini aan People over haar man, Evans. De pandemie dwong het paar om veel meer tijd met elkaar door te brengen dan ooit tevoren, wat volgens Ballerini 'heel mooi was voor ons huwelijk'. Het is geweldig om een ondersteunende partner in een huwelijk te hebben die tijd en moeite steekt en komt opdagen wanneer dat nodig is.

1 Ze vinden tijd om elkaar onderweg te zien

Hoewel de twee vaak drukke tourschema's hebben, vinden de twee vaak manieren om elkaar onderweg op verschillende plaatsen te ontmoeten."Het is te gek! Morgan en ik gaan nu allebei een miljoen mijl per minuut. Maar het is cool omdat we elkaar op verschillende plaatsen onderweg tegenkomen", vertelde ze aan ABC News Radio. Terwijl de twee verloofd waren, vertelde Ballerini haar volgers op Instagram dat ze proberen om niet langer dan twee weken achter elkaar uit elkaar te zijn.

Aanbevolen: