Hoe ontmoette de dochter van Bill Gates haar man Nayel Nassar?

Inhoudsopgave:

Hoe ontmoette de dochter van Bill Gates haar man Nayel Nassar?
Hoe ontmoette de dochter van Bill Gates haar man Nayel Nassar?
Anonim

Iedereen wil weten hoe een relatief onbekende persoonlijkheid de dochter van Bill Gates kon ontmoeten, het hof kon maken en ermee kon trouwen. Hoewel zijn naam niet bekend is bij veel mensen in de VS, heeft Nayel Nassar in ieder geval een behoorlijk illustere achtergrond. Toch is het niet helemaal duidelijk hoe Nayel de dochter van Bill Gates heeft ontmoet, vooral omdat hij vijf jaar ouder is dan zijn vrouw.

Is Jennifer Katharine Gates nu getrouwd?

Jennifer Gates en haar verloofde zijn onlangs in het huwelijksbootje gestapt in oktober 2021. Maar het lijkt erop dat hun huwelijk vooraf niet significant werd gepubliceerd; Nayel Nassar plaatste op zijn Instagram dat ze in een weekend "iets deden" en uiteindelijk getrouwd waren.

Het is echter duidelijk dat de bruiloft al een tijdje in de maak was, hoewel het onduidelijk is of Jennifer's uitstel van haar hogere opleiding iets te maken heeft met hun huwelijkstijdlijn.

Hoe was het huwelijk van de dochter van Bill Gates?

De bruiloft van het paar was duidelijk goed bezocht, aangezien hun beide families niet noodzakelijkerwijs beroemde gezichten bevatten, maar zeer rijke mensen uit die niche van beroemdheden.

Het evenement vond plaats op het landgoed van Gates, maar bevatte ook enkele speciale toevoegingen aan het pand om tegemoet te komen aan de wensen van het gelukkige paar. Hun bruiloft was behoorlijk magisch, te oordelen naar de foto's, maar wat fans echt willen weten, is wat er vóór de spraakmakende huwelijksceremonie kwam.

Kende de familie van Nayel Nassar de familie Gates?

Hoewel veel mensen die bekend zijn met de familie Gates nog nooit van Nayel Nassar hadden gehoord voordat hij aan Jennifers arm verscheen, is de ruiter in wezen internationaal beroemd. Dat betekent echter niet noodzakelijk dat de familie Gates hem kende.

Toch is hij beroemd genoeg om zijn eigen website en een plekje in het Olympische ruiterteam te hebben.

Volgens de website van Nayel hebben zijn Egyptische ouders hem grotendeels opgevoed in Koeweit, waar ze een architectenbureau hebben waarvan is bewezen dat het behoorlijk lucratief is, met klanten over de hele wereld.

Wat betreft de professionele inspanningen van Nayel, zijn website vermeldt talloze onderscheidingen en overwinningen in de paardensport. De site merkt ook op dat hij samen met Jennifer Gates in één paardensportteam zit. Maar hebben de twee elkaar zo ontmoet?

Het lijkt erop dat de families Nassar en Gates elkaar niet kenden voordat Nayel en Jennifer elkaar ontmoetten.

Hoe ontmoette de dochter van Bill Gates haar man?

Jennifer Gates heeft een reputatie als ruiter, dus fans moeten zich afvragen of ze haar nu-echtgenoot heeft leren kennen door hun gedeelde passie. Het lijkt erop dat dat echt het geval is; meerdere bronnen suggereren dat Jennifer en Nayel elkaar hebben ontmoet op het "paardencircuit".

Hoewel ze op dezelfde universiteit zaten, suggereert het feit dat ze vijf jaar oud zijn, dat ze elkaar op geen enkele manier op de campus hebben ontmoet. Beiden studeerden af aan Stanford, maar werden blijkbaar vrienden tijdens het paardrijden.

Die vriendschap leidde tot een diepere band en de twee begonnen rond 2017 te daten. In 2020 deed Nayel een aanzoek terwijl het paar op skireis was, waarbij Gates het moment herdacht met een Instagram-aankondiging.

De twee hebben meerdere hobby's, waaronder skiën, maar paardrijden is hun grootste passie. Jennifer zei ooit dat ze, omdat Nayel een professional is en zij een amateur, samen van de sport kunnen genieten.

Paardrijden is echter niet alles wat ze doen, of het nu voor hun carrière is of anderszins.

Wat doet de man van Jennifer Gates voor de kost?

Interessant is dat, hoewel Bill eens zei dat hij niet van plan was zijn kinderen veel geld achter te laten, hij wel een hoop geld heeft uitgegeven voor het recente huwelijk van zijn dochter.

Maar hoe zal het nu getrouwde stel rondkomen als ze niet van Bills miljarden leven? Gelukkig hebben zowel Jennifer als haar man een carrière die hun luxe levensstijl zou moeten ondersteunen.

Nayel is niet alleen al ongeveer $ 100 miljoen waard, hij is opgegroeid met miljonairouders en is zelf een succesvolle ruiter en zakenman (hij heeft een paardenstal in Californië), maar hij is ook op schema om in zijn huidig veld.

Natuurlijk is de dochter van Bill Gates ook welgesteld; bronnen suggereren dat ze momenteel meer dan $ 20 miljoen waard is. Ook zij is van plan om nog veel meer te verdienen in haar carrière; Jennifer gaat blijkbaar naar de medische school. Ze verdient ook haar eigen stal.

Jennifer opende een paar jaar geleden haar stal, terwijl Nayel de zijne al langer in bezit heeft, maar de twee zijn duidelijk zakelijk ingesteld en weten wat ze willen van hun toekomst. In feite nam Jennifer om persoonlijke redenen een jaar van de medische school af, legde ze uit, omdat ze lange tijd had 'leunend' en te hard aan het malen was.

Maar het klinkt alsof de paardensport en toekomstige arts een interessant en lucratief leven voor de boeg hebben, waarbij familiebanden slechts een klein beetje meewegen in hun potentieel voor succes.

Aanbevolen: