Hoe ontmoette Jordin Sparks haar man, Dana Isaiah?

Inhoudsopgave:

Hoe ontmoette Jordin Sparks haar man, Dana Isaiah?
Hoe ontmoette Jordin Sparks haar man, Dana Isaiah?
Anonim

In 2007 was Jordin Sparks een opgewekte tiener die op het grote podium van 'American Idol' verscheen. Ze won tijdens het zesde seizoen (op slechts 17 jaar oud) en vanaf daar ging het bergopwaarts. Tenminste, op sommige gebieden van haar leven.

Ze had een spraakmakend relatiedrama, bereikte veel muzikale mijlpalen en is nu gelukkig getrouwd met haar man Dana Isaiah, maar het is een lange weg geweest. Dus hoe hebben Dana en Jordin elkaar ontmoet en uiteindelijk verliefd geworden? Het bleek dat ze een beetje hulp bij het maken van een match hadden.

Wie heeft Jordin vonken voor Dana Isaiah?

Jordin bracht meerdere albums uit, verscheen op tv en in films, en groeide over het algemeen haar persoonlijke merk. Maar ze haalde ook veel krantenkoppen om contact te maken met de slechterik Jason Derulo uit de industrie na een paar jaar in de schijnwerpers te hebben gestaan.

Het was een soort onverwachte combinatie, gezien de aard van Jasons muziek en het hele toneelpersonage (gaat het nummer 'Talk Dirty to Me' een belletje rinkelen?), en het feit dat Jordin een zelfverklaarde religieuze is persoon. Er is ook het feit dat ze ooit een beloftering had gedragen, maar toen toegaf dat ze die had afgedaan toen ze met Jason aan het daten was…

Het uiteenvallen van het spraakmakende stel werd breed uitgemeten, waarbij Jordin later toegaf dat Jason haar dumpte door… nou ja, haar helemaal niet te dumpen. Daarna hadden fans hun vingers gekruist dat Jordin iemand zou vinden die meer in lijn was met haar levensstijl, inclusief wat fans nu weten dat haar evangelische christelijke overtuigingen zijn.

Voer een speciaal iemand in die Jordin in contact bracht met de man die haar soulmate bleek te zijn.

Wanneer ontmoetten Dana Isaiah en Jordin Sparks elkaar voor het eerst?

Het verhaal gaat dat Jordin en Dana Isaiah elkaar toevallig ontmoetten vanwege de band tussen hun families. ET Online stelt zelfs dat Jordin Dana's familie heeft ontmoet tijdens een evenement in februari 2017. Dana, die hoopte naar Los Angeles te verhuizen en zijn modelleringsdoelen na te streven, werd vervolgens door zijn ouders naar Jordin verwezen.

Het doel was echter niet om de twee te hebben; Isaiah legde uit dat zijn moeder wilde dat Jordin hem overhaalde om naar LA te verhuizen of helemaal niet in de industrie te stappen. Jordins moeder hielp de twee met elkaar in contact te komen via groepstekst en ze begonnen te chatten.

Andere bronnen zeggen dat het paar elkaar in april van dat jaar eindelijk persoonlijk ontmoette, en toen ging het in een stroomversnelling!

Jordin Sparks zegt dat de ontmoeting met Dana Isaiah liefde op het eerste gezicht was

Terwijl Jordin en Dana een tijdje op afstand hadden gepraat, ontmoetten ze elkaar uiteindelijk persoonlijk en Jordin gaf toe dat het liefde op het eerste gezicht voor haar was. In feite vertelde ze Today in een interview dat ze "verbonden waren op een diep platonisch niveau" toen ze begonnen te praten. Ze verduidelijkte zelfs dat geen van beiden op zoek was naar een relatie, en daar waren ze het over eens.

Maar toen Dana Isaiah op haar deur klopte? Jordin viel hals over kop.

Ze legde uit dat het "letterlijk" liefde op het eerste gezicht was en dat ze vanaf het moment dat ze Dana persoonlijk ontmoette wist dat hij haar soulmate was. Natuurlijk vertelde ze hem dat destijds niet -- maar het was duidelijk dat de twee vrij snel de lucht hadden geklaard.

Jordin Sparks weggelopen naar Hawaï met Dana Isaiah

Na elkaar rond februari via sms te hebben ontmoet en naar verluidt rond april persoonlijk contact te hebben gehad, zijn Jordin en Dana in juli naar Hawaï gevlucht (met vrienden voor het huwelijk). In augustus kondigde het paar aan dat ze samen een baby verwachtten.

Het klinkt zeker als een wervelende romance, maar Jordins opmerkingen over het onderwerp van hun relatie versterken dat de twee het gevoel hebben dat ze soulmates zijn. Jordin merkte op dat ze "comfort en veiligheid en kalmte en vrede" voelt bij haar man, iets wat ze in eerdere relaties miste.

En sindsdien hebben Jordin en haar man de mijlpalen van hun relatie gedeeld en op sociale media over elkaar en over hun huwelijk uitgepraat. Van hun babymoon/huwelijksreis tot de mijlpalen van hun kleine jongen tot Dana's boekrelease en Jordin's nieuwe muziek, de twee banen een indrukwekkend pad als een Hollywood-powerkoppel.

In feite heeft Jordin de afgelopen jaren nieuwe muziek uitgebracht waarbij ook de talenten van haar man betrokken zijn; hij speelde in een van haar muziekvideo's en, zoals Jordin uitlegt, is haar grootste supporter als het gaat om uit haar comfortzone te komen en geweldige dingen te doen.

Hoewel hun relatie snel leek te vorderen, lijken Dana Isaiah en Jordin Sparks een perfecte match, en fans kunnen geen genoeg krijgen van hun schattige familie.

Aanbevolen: