Hoe Iliza Shlesinger haar man ontmoette en de waarheid over hun relatie

Inhoudsopgave:

Hoe Iliza Shlesinger haar man ontmoette en de waarheid over hun relatie
Hoe Iliza Shlesinger haar man ontmoette en de waarheid over hun relatie
Anonim

Uiteindelijk hebben komieken maar één hoofdtaak, mensen aan het lachen maken. Ondanks dat feit is het geen lachertje om een geweldige komiek te zijn, want het kost uren werk, wat vaak een behoorlijke hoeveelheid vernedering omvat, om zelfs maar goed te worden, laat staan geweldig te worden. Bovendien smeden de topcomedians in bijna alle gevallen een band met hun publiek door tussen hun grappen door veel over zichzelf te onthullen. Met dat alles in gedachten, is het volkomen logisch dat wanneer een komiek materiaal steelt, dingen snel serieus en zelfs gewelddadig kunnen worden.

Zodra een cabaretier getalenteerd genoeg is om een relatie met zijn publiek op te bouwen, kan die connectie op verschillende manieren worden gebruikt. Nadat hij bijvoorbeeld miljoenen mensen aan het lachen had gemaakt, begon Kevin Hart zijn fans aan te moedigen om met hem mee te mediteren. Aan de andere kant laat Iliza Shlesinger haar fans haar diepste gedachten van dichterbij bekijken door middel van autobiografische boeken en films. Nu de fans van Shlesinger een kijkje achter haar komische masker hebben gekregen, willen ze meer weten. Veel fans van Shlesinger zijn bijvoorbeeld erg nieuwsgierig naar haar man en hun relatie.

Hoe ze elkaar ontmoetten

In de loop der jaren zijn er enkele beroemdheden geweest die met name een romantische relatie hadden met een gewoon persoon. Dat is echter zo zeldzaam dat elke keer dat een ster met iemand uitgaat die niet in de schijnwerpers staat, dat feit de krantenkoppen ha alt. Aan het eind van de dag is het logisch dat zoveel beroemdheden met andere sterren uitgaan, aangezien beroemde mensen veel tijd besteden aan het wrijven van ellebogen met elkaar bij grote evenementen. Het blijkt echter dat, hoewel de echtgenoot van Iliza Shlesinger geen niemand is, het paar naar verluidt op een interessante manier heeft ontmoet.

In deze tijd komt het steeds vaker voor dat mensen hun partner ontmoeten via dating-apps. Gezien het feit dat sterren overal veel aandacht krijgen, zouden de meeste mensen waarschijnlijk aannemen dat een beroemdheid als Iliza Shlesinger gedwongen zou worden een andere weg in te slaan. Gelukkig voor Shlesinger en haar man Noah Galuten, gebruikte Iliza naar verluidt een dating-app en ze ontmoetten elkaar en werden verliefd nadat ze elkaar daardoor hadden ontmoet.

Een uniek verhaal

Zodra Iliza Shlesinger en Noah Galuten elkaar ontmoetten, zou het paar minder dan een jaar met elkaar uitgaan voordat ze werden voorgesteld. In sommige gevallen kan zo'n snelle verloving een grote fout zijn, maar uit alle beschikbare informatie lijkt het alsof Galuten en Shlesinger de juiste beslissing hebben genomen, aangezien ze erg gelukkig lijken samen te zijn. Immers, tijdens een gesprek met brides.com kort nadat ze trouwde, zei Shlesinger dat zij en Galuten "graag zeggen dat we nog steeds op onze eerste date zijn".

Het feit dat ze samen gelukkig zijn, betekent echter niet dat elk aspect van de relatie tussen Iliza Shlesinger en Noah Galuten uit een verhalenboek lijkt te komen. Immers, tijdens het bovengenoemde interview van kort nadat ze door het gangpad liep, onthulde Shlesinger dat toen Galuten haar ten huwelijk vroeg, het mis ging. Echter, gezien het gevoel voor humor van Shlesinger, lijkt het alsof de dingen perfect voor haar zijn verlopen.

“We gingen uit eten en ik herinner me dat ik mijn broek begon los te knopen toen ik de deur binnenkwam omdat ik moest plassen. Ik realiseerde me dat onze woonkamer vol bloemen en kaarsen was, en Noah hield me tegen voordat ik de kamer verliet en zei dat hij iets wilde doen voordat ik naar de badkamer rende. Ik begon te huilen en draaide me om, schreeuwend dat het niet kon gebeuren met mijn vlieg naar beneden!” Uiteindelijk ritste Shlesinger weer dicht en vanaf daar verliep het evenement vlekkeloos.

De huidige stand van zaken

Na in 2018 te zijn getrouwd, zijn cabaretier Iliza Shlesinger en haar chef-kok en schrijver-echtgenoot Noah Galuten druk bezig geweest om samen een schijnbaar geweldig leven op te bouwen. Er is bijvoorbeeld gemeld dat Galuten en Shlesinger eind 2019 een huis in Laurel Canyon kochten voor $ 2,8 miljoen. Hoewel dat voor de meeste mensen een duizelingwekkend aantal is, is gemeld dat het nieuwe huis van Shlesinger en Galuten ongeveer twee keer zo groot is als hun vorige woning.

Na ongeveer twee jaar in Laurel Canyon te hebben gewoond, kondigden Iliza Shlesinger en haar man Noah Galuten aan dat er een nieuwe persoon in hun woning zou komen wonen. In augustus 2021 onthulde het gelukkige paar immers dat Shlesinger zwanger van hun eerste kind. Terwijl ze met People over haar zwangerschap sprak, onthulde Shlesinger niet verrassend dat ze op een grappige manier over haar zwangerschap hoorde. "We kwamen erachter uit een test en mijn assistent was in de kamer voordat mijn man daar aankwam. Dus technisch gezien kwam ze er als eerste achter. Het was voor iedereen ongemakkelijk!"

Aanbevolen: