Hoe ontmoette Brittany Snow haar man Tyler Stanaland?

Inhoudsopgave:

Hoe ontmoette Brittany Snow haar man Tyler Stanaland?
Hoe ontmoette Brittany Snow haar man Tyler Stanaland?
Anonim

Brittany Snow is een van de charmantste actrices die er werkt. Sinds haar rol als Meg in American Dreams hebben fans genoten van het kijken naar haar carrière, van haar hoofdrollen in de leuke komedie John Tucker Must Die en de horrorfilm Prom Night. Sinds Bretagne zich bij de cast van Pitch Perfect voegde en in alle drie de films verscheen, is ze nog bekender geworden.

Bij het inhalen van de cast van Pitch Perfect 3 kunnen fans zien dat ieders carrière een leuke richting heeft uitgeslagen, en Brittany Snow heeft ook wat opwinding gehad in haar persoonlijke leven. De trouwdag van Brittany Snow vond plaats aan het begin van de COVID-19-pandemie in maart 2020. Fans willen meer weten over haar relatie. Hoe ontmoette Brittany Snow haar man, surfster en makelaar Tyler Stanaland? Laten we eens kijken.

Hoe hebben Brittany Snow en Tyler Stanaland elkaar ontmoet?

Brittany Snow en Tyler Stanaland hebben elkaar ontmoet omdat ze deel uitmaakten van dezelfde vriendengroep.

Volgens People deelde Brittany dat hij haar een bericht op sociale media had gestuurd: We hadden een stel vrienden gemeen, en hij nam contact met me op op Instagram met een heel flauwe ophaallijn. Na een date waarop ze Mexicaans eten hadden, begonnen ze hun relatie.

Als het gaat om het begin van de relatie tussen Tyler Stanaland en Brittany Snow, hebben ze er allebei een gevoel voor humor over. Tyler vertelde The Knot dat hij 'een grap van een vader' had gestuurd.

Brittany zei: "Ik zag zijn Instagram en kende hem" en vertelde hoe zij en haar vrienden veel over hem zouden praten, dus het klinkt alsof het zeker de bedoeling was. De actrice zei: "En zei: 'Dat is de best uitziende man ooit.' Ik heb altijd van hem geweten en had zoiets van: 'Ik zal hem nooit ontmoeten.' Mijn vriendinnen en ik hadden een inside joke waarbij mijn beste vriend hem mijn 'droomvriendje die in Orange County woont' noemde, maar ik zou hem nooit ontmoeten. En op een dag realiseerde ik me dat hij me volgde op Instagram. Ik raakte echt opgewonden."

Tyler had een heel romantische manier om de eerste date te bekijken: We kregen taco's nadat we jarenlang verliefd op elkaar waren geweest en helemaal vergeten hoe we moesten praten. Er was een bepaalde hoeveelheid tequila geconsumeerd, en toen begonnen we gewoon veel te praten. Toen werden we verliefd en er is eigenlijk niets veranderd, we eten nog steeds samen taco's en margarita's.”

Het stel verloofde zich in februari 2019 en toen Tyler het nieuws op zijn Instagram-account deelde, zei hij dat hij "@brittanysnow een van de belangrijkste vragen stelde die ik ooit zou kunnen stellen. Voor altijd?"

Alles over de mooie trouwdag van Brittany Snow

Terwijl soms een partner besluit de weddingplanner over te nemen, was dat niet het geval bij Brittany Snow en Tyler Stanaland.

Toen Brittany Snow het plannen van haar bruiloft met Hollywood Life besprak, vertelde ze dat ze samen over alles praatten. Ze wilden er zeker van zijn dat ze margarita's en taco's hadden op de bruiloft, wat logisch is, want dat is de ma altijd die ze genoten op hun eerste date.

Brittany zei: "Elke beslissing die ik heb genomen, weegt hij mee en vice versa. We hebben echt samengewerkt en het is fijn om te beseffen dat we dezelfde stijl hebben en dat we het over alles eens zijn, wat volgens mij een enorm bewijs is van hoe onze relatie verloopt."

Brittany deelde een Instagram-bericht over haar bruiloft in juli 2020 en zei dat het "perfect" was, ook al ging het steeds mis. Ze vertelde hoe bijzonder het voelde om vlak voor de pandemie te kunnen trouwen: "Begin maart, voordat we wisten hoeveel we knuffels zouden missen en in onze joggingbroek zouden leven, mocht ik trouwen met mijn favoriete persoon. De hele wereld ging een paar dagen later dicht en we waren verbluft over de timing. We wisten dat we enorm veel geluk hadden dat we elkaar hadden gevonden, maar we hadden geen idee hoe gelukkig het zou zijn om vlak voor een monumentale tijd in onze geschiedenis te trouwen."

Volgens The Knot was de trouwlocatie Cielo Farms in Malibu en droeg Tyler Converse-sneakers en een Tommy Hilfiger-pak dat speciaal voor hem was gemaakt.

Tyler Stanaland ging door een moeilijke tijd

Tyler Stanaland werd erg ziek toen hij in 2012 in Mexico aan het surfen was.

Volgens Urban Armour Gear vernam hij dat hij een auto-immuunziekte had. Het begon met pijn in zijn buik en het leren dat hij zweren had. Hij lag ongeveer 100 dagen in het ziekenhuis en werd zeven keer geopereerd zoals toen een dokter een test op hem uitvoerde, die pijn aan zijn darmen deed en hij er nog slechter aan toe was.

Tyler vertelde Whalebone Mag dat deze ziekte alles voor hem veranderde: "Je begint de wereld te zien met een nieuw paar lenzen en een geheel nieuwe waardering. Dat is waarom ik, toen ik beter was, zo graag wilde beginnen en druk aan het leven."

Aanbevolen: