Waar we de vreemdere dingen zullen zien die buiten de ondersteboven worden geworpen

Inhoudsopgave:

Waar we de vreemdere dingen zullen zien die buiten de ondersteboven worden geworpen
Waar we de vreemdere dingen zullen zien die buiten de ondersteboven worden geworpen
Anonim

Terwijl seizoen 4 van Stranger Things ten einde loopt met de release van Volume 2, heeft de wereld de herinnering nodig dat hun favoriete sterren niet zo ver buiten bereik zijn. Hoewel hun gezichten misschien populair zijn geworden door de originele Netflix-serie, zijn deze kinderen uitgegroeid tot jongvolwassen acteurs die klaar zijn om de industrie buiten het rijk van Hawkins, Indiana en de gruwelijke gebeurtenissen die daar plaatsvinden te verkennen. Hoewel het misschien even moet wachten tot seizoen vijf het levenslicht ziet, zijn de sterren van de sci-fi-hit actiever dan ooit. Terwijl je wacht tot dat laatste seizoen de deur op Upside Down sluit, kun je een kijkje nemen naar slechts enkele van de projecten met Hawkins 'beste in de hoofdrol.

10 Caleb McLaughlin sluit zich aan bij een Catty Crowd

Caleb McLaughlin, vooral bekend om zijn vertolking van Lucas Sinclair, wacht niet op een laatste seizoen voordat hij zijn vaardigheden uitbreidt naar andere bezigheden. Caleb verkent het rijk van stemwerk en zal de hoofdrol spelen in Warriors, een bewerking van de populaire romanreeks van Erin Hunter, als Greypaw met een verwachte release in 2023. Voor wie op zoek is naar meer op volwassenen gericht werk en bereid is te wachten op het filmen en posten -productie, kijk uit voor The Deliverance, een thriller rond een familie in Indiana die demonische gebeurtenissen ontdekt die hen doen geloven dat het huis een poort naar de hel is.

9 David Harbor stapt vooruit als de kerstman

David Harbor kwam snel ter plaatse met de release van Stranger Things, terwijl fans dol waren op zijn wilde en ongebruikelijke vertolking van politiechef Jim Hopper. In navolging van zijn eigenzinnige karakter, zal de volgende schermtijd van Harbour verschijnen in de gedaante van de kerstman in Violent Night. Met een projectreleasedatum van 2022, plaatst deze film de kerstman tegen een groep huurlingen, waardoor hij de enige hoop is om het rijke landgoed te redden. Degenen die op zoek zijn naar minder actie, kunnen We Have a Ghost bekijken, een film die het pad volgt van een man die beweert bevriend te zijn met een geest en de internetfaam die daarop volgt.

8 Natalia Dyer heeft geen tijd voor spelletjes

Alle fans van de verbluffende speurder Nancy Wheeler zullen blij zijn te horen dat ster Natalie Dyer twee nieuwe films in postproductie heeft. Hoewel er nog geen releasedatums zijn, zijn de opwinding rond Chestnut, een film waarin een afgestudeerde romantisch verstrikt raakt met een man en vrouw, en All Fun and Games, waarin een groep broers en zussen games speelt met een demonische twist, houdt fans paraat totdat deze films het publiek bereiken.

7 Noah Schnapp neemt een donkere wending

Na zijn tocht naar donkere gebieden zoals de omgekeerde wereld, speelt het volgende project van Noah Schnapp met het thema obsessie. Deze film sluit zich aan bij Victoria Justice in The Tutor en volgt een docent die worstelt met de obsessies van een student en de duistere geheimen die als gevolg daarvan kunnen worden onthuld. De film bevindt zich momenteel in postproductie zonder een releasedatum, maar het is veilig om te zeggen dat de fans klaar zijn om deze kant van Noah Schnapp te zien.

6 Joe Keery speelt de hoofdrol met Liam Neeson

De favoriete babysitter Steve Harrington van iedereen (of gewoon Joe Keery in de gewone wereld) blijft bij een meer sci-fi-route en gaat een nieuw avontuur aan met Liam Neeson aan zijn zijde. Het duo zal Cold Storage veroveren, een boek-naar-filmbewerking die gaat over het vrijkomen van een virus uit een overheidsfaciliteit en de haast om het in te dammen voordat het zich wereldwijd verspreidt.

5 Sadie Sink stapt op met Brendan Fraser

Sadie Sink maakte grote indruk met haar verhaallijn in seizoen 4 van Stranger Things, dus de wereld zal enthousiast zijn om haar vervolgfilms Dear Zoe and The Whale bij te houden. Dear Zoe, gepland voor een release in 2022, volgt een gezin dat een tragisch verlies lijdt en de herintroductie van een biologische vader in de resulterende onrust. The Whale heeft nog geen releasedatum gevonden, maar Sink zal samen met Brendan Fraser en Ty Simpkins op het scherm verschijnen.

4 Maya Hawke slaat het groots met Wes Anderson

Maya Hawke slaat het groots met twee ingelaste 2022-releases. Do Revenge bevat personages genaamd Drea en Eleanor die zweren om achter elkaars pestkoppen aan te gaan om een einde te maken aan de kwelling. De echte opwinding komt voort uit de deelname van Hawke aan Asteroid City. Hoewel er weinig bekend is over het plot, is de film geschreven en geregisseerd door Wes Anderson en zal Hawke het scherm delen met Tom Hanks.

3 Gaten Matarazzo neemt het op tegen draken

Gaten Matarazzo betreedt nieuwe grenzen en verovert nieuwe hoogten door zijn deelname aan My Father's Dragon, een animatiefilm die is gepland voor een release in 2022 rond een zoektocht naar een gevangen draak die meer avontuur introduceert dan verwacht. Degenen die verlangen om Gaten's gezicht nog een keer te zien, kunnen ontspannen als hij zal verschijnen in Honor Society, tegenover een jong meisje dat haar grootste competitie voor Harvard wil verslaan, alleen om voor hem te vallen.

2 Finn Wolfhard maakt Disney duister

Finn Wolfhard neemt een pauze van de wereld van actie en avontuur als Mike Wheeler en stapt in de komende projecten in stemwerk. Met twee films die in 2022 uitkomen, zal Wolfhard verschijnen in The Legend of Ochi, waar een jong meisje de mysteries van communicatie met dieren onthult, en Pinocchio, een donkerdere draai aan het klassieke Disney-verhaal onder leiding van Guillermo del Toro.

1 Millie Bobby Brown heeft geen man nodig om te overleven

Iedereens favoriete Elf vertraagt niet snel. Millie Bobby Brown zal in 2022 haar opvolger Enola Holmes 2 uitbrengen, waarin het geliefde wonderkind haar eerste zaak als rechercheur op zich zal nemen (met de hulp van vrienden en haar broer Sherlock natuurlijk). Ze vecht ook tegen stereotypen en percepties in Damsel uit 2023, waarin een jonge prinses denkt dat ze gaat trouwen, maar ontdekt dat ze wordt opgeofferd aan een draak en zichzelf moet redden.

Aanbevolen: