15 Vragen die we hopen dat vreemdere dingen seizoen 4 zullen beantwoorden

Inhoudsopgave:

15 Vragen die we hopen dat vreemdere dingen seizoen 4 zullen beantwoorden
15 Vragen die we hopen dat vreemdere dingen seizoen 4 zullen beantwoorden
Anonim

Stranger Things is echt het perfecte tv-programma. Het is spannend, bevat rijkelijk getekende personages voor kinderen en volwassenen, heeft sciencefiction-elementen en is beschikbaar voor streaming op onze favoriete service, Netflix. Na drie uitstekende seizoenen kunnen we officieel zeggen dat we verslaafd zijn en dat we graag zoveel meer afleveringen zouden krijgen als de makers willen uitbrengen.

Hoewel we niet weten wanneer we de nieuwe afleveringen te zien krijgen, kunnen we er in ieder geval gerust op zijn dat er een vierde seizoen komt. We hebben veel vragen over waar het verhaal naartoe gaat, aangezien de finale van het derde seizoen super spannend was.

Wanneer het vierde seizoen van Stranger Things eindelijk in première gaat, zijn er veel dingen waar we de antwoorden op willen weten.

15 We weten dat hij nog leeft, maar hoe namen de Russen Hopper mee?

hopper vreemde dingen
hopper vreemde dingen

Jim Hopper is een van de meest populaire personages op Stranger Things en fans waren aan het einde van seizoen drie in paniek en vroegen zich af of hij nog leefde of niet.

We weten dat hij er gelukkig nog is, maar hoe hebben de Russen hem meegenomen? We kunnen niet wachten om meer van zijn verhaal te zien.

14 Zal Joyce en zal hij teruggaan naar Hawkins?

joyce zal vreemdere dingen doen
joyce zal vreemdere dingen doen

De familie Byers verhuisde aan het einde van het derde seizoen uit Hawkins, Indiana. We vragen ons af of Joyce en haar twee zonen, Will en Jonathan, terug zullen verhuizen naar Hawkins.

Het is zo triest om je voor te stellen dat de familie ver weg woont, dus we willen echt dat alle favoriete personages weer bij elkaar zijn.

13 Blijven Nancy en Jonathan bij elkaar of verpesten ze hun relatie op lange afstand?

vreemdere dingen nancy jonathan
vreemdere dingen nancy jonathan

We hopen ook dat seizoen vier de vraag zal beantwoorden of Nancy en Jonathan een langeafstandsrelatie zullen overleven.

Deze twee zijn schattig, en we moeten echt weten of hun romance standhoudt, zelfs als ze niet samen in Hawkins wonen. Hopelijk hoeven we niet te lang te wachten om erachter te komen.

12 Zal Elf haar krachten terugkrijgen?

elf vreemdere dingen
elf vreemdere dingen

Aan het einde van seizoen drie had Elf niet langer haar krachten, dus we hopen echt dat seizoen vier antwoord geeft op de vraag of ze ze terug zal krijgen.

Het is moeilijk voor te stellen dat dit personage een gewoon persoon is (hoewel ze natuurlijk, zelfs zonder magische krachten, nog steeds super uniek en geweldig is).

11 Wordt Hawkins een grote toeristische trekpleister na alle rare dingen die zijn gebeurd?

vreemdere dingen
vreemdere dingen

In het begin leek Hawkins een gewoon stadje. Maar nu kennen we de waarheid: er zijn hier veel super rare, verwarrende en ontzagwekkende dingen gebeurd.

We willen weten of de stad een toeristische trekpleister wordt na alle rare dingen die zijn gebeurd. We kunnen ons voorstellen dat veel mensen hier komen en het zelf willen zien.

10 Zal Robin weer deel uitmaken van het avontuur?

robin vreemdere dingen
robin vreemdere dingen

Maya Hawke's Stranger Things-personage Robin is er een waar we echt van houden. We willen weten of ze in het vierde seizoen weer deel uitmaakt van het avontuur.

We hopen echt dat het antwoord ja is, en we hopen echt dat ze ook weer met de andere personages kan samenwerken. We willen ook meer scènes waarin Robin en Steve samen rondhangen.

9 Is de poort naar de ondersteboven echt voorgoed gesloten?

vreemdere dingen
vreemdere dingen

We hopen ook dat seizoen vier van Stranger Things deze grote vraag zal beantwoorden: is de poort naar de Upside Down echt voorgoed gesloten?

Het is moeilijk te geloven dat dit zo is, want dit is tenslotte Hawkins, en Hawkins is allesbehalve een normale plek waar volkomen normale dingen gebeuren.

8 Zullen de Russen de rest van Hawkins infiltreren, aangezien het Russische lab zich onder het winkelcentrum bevindt?

vreemdere dingen winkelcentrum
vreemdere dingen winkelcentrum

Het winkelcentrum is een leuk onderdeel van seizoen drie van Stranger Things. De personages hangen hier veel rond en het lijkt alsof de stad heel blij is met een plek als deze, zelfs als het kleine bedrijven pijn doet.

We weten dat het Russische lab zich onder het winkelcentrum bevindt, wat ons leidt tot onze grote vraag: zullen de Russen de rest van Hawkins infiltreren?

7 Hoe gaat Max om met de dood van haar broer?

max vreemdere dingen
max vreemdere dingen

Max kon nooit echt opschieten met haar broer, Billy, maar het is nog steeds moeilijk om een familielid te rouwen, zelfs als je niet super close was.

We vragen ons af hoe Max de dood van Billy gaat verwerken, vooral omdat de Mind Flayer degene is die hem heeft vermoord. Het is een wilde scène om naar te kijken.

6 Wordt Suzie een groter deel van het verhaal in seizoen 4?

vreemdere dingen suzie
vreemdere dingen suzie

Iedereen juichte toen Dustins denkbeeldige vriendin, Suzie, echt bestond. Het was zo schattig om ze voor elkaar te zien zingen.

We vragen ons af of Suzie een groter deel van het verhaal zal zijn in het vierde seizoen? Ze zou een charmante toevoeging zijn aan de vriendengroep omdat ze zo slim is.

5 Zal Caleb en zal hij relaties vinden?

vreemdere dingen
vreemdere dingen

Express.co.uk vermeldt dat Caleb en Will de enige twee personages waren die geen relatie hadden tegen de tijd dat seizoen drie eindigde.

We vragen ons af of deze personages volgend seizoen een relatie hebben? Het zou leuk zijn om iedereen liefde te zien ervaren, en we wedden dat het zowel zoet als dramatisch zou zijn op de typische Stranger Things-mode.

4 Als het het laatste seizoen is, krijgt iedereen dan een happy end?

vreemdere dingen
vreemdere dingen

Cheat Sheet citeerde Shawn Levy, een producer, die zei: De waarheid is dat we zeker vier seizoenen gaan en er is een grote kans op een vijfde. Buiten dat, wordt het naar mijn mening erg onwaarschijnlijk.”

Als dit het laatste seizoen is, vragen we ons af of iedereen een happy end zal krijgen?

3 Zal een ander personage op tragische wijze overlijden?

Billy vreemdere dingen
Billy vreemdere dingen

Cheat Sheet zegt dat kijkers van Stranger Things zeggen dat er in seizoen vier nog een personage zal overlijden. Mensen denken dat het Steve zal zijn.

We weten dat Billy vorig seizoen op een heel tragische manier stierf, dus we zijn benieuwd of er nog een personage sterft in de volgende reeks afleveringen.

2

vreemdere dingen
vreemdere dingen

Digital Spy vraagt wat de Russen gaan doen met de Demogorgon. De website gaat verder: "Zijn ze van plan een leger van buitenaardse wezens te bouwen om wereldheerschappij te bereiken, en betekent het bestaan van die specifieke Demogorgon dat de Poort niet gesloten is? Kunnen ze overleven als dat zo is?"

1 Zullen we iedereen samen Thanksgiving zien vieren?

elf vreemdere dingen
elf vreemdere dingen

Mike en Eleven zeiden dat ze Thanksgiving zouden vieren, dus we zijn benieuwd of we iedereen deze feestdag samen zullen zien vieren.

Het zou een coole achtergrond zijn voor een aflevering, we duimen voor een scène als deze. En we hopen dat het wachten op seizoen vier niet voor altijd zal zijn.

Aanbevolen: