De meest controversiële momenten uit de carrière van Pamela Anderson

Inhoudsopgave:

De meest controversiële momenten uit de carrière van Pamela Anderson
De meest controversiële momenten uit de carrière van Pamela Anderson
Anonim

Pamela Anderson heeft door de jaren heen de kijkers verrast sinds ze voor het eerst over het strand rende in die iconische rode badkleding, maar het is niet altijd ten goede. Ze is altijd een controversieel figuur geweest, niet alleen omdat ze een pin-up icoon werd terwijl ze de hoofdrol speelde in twee van de meest populaire tv-shows van die tijd. Er was veel meer drama gaande achter de schermen en in het leven van Anderson. Maar ze is een prominent persoon die niet bang is om te doen wat ze wil, ook al veroorzaakt dat veel controverses.

Hoewel Pamela Anderson opgroeide in een klein stadje, is ze al lang een van de grootste headliners van Hollywood, van vele huwelijken tot het starten van de razernij van beroemdheden tot de nieuwste roddels over haar liefdesleven.

Laten we een paar van haar meest controversiële incidenten eens nader bekijken.

8 De verboden advertenties

Pamela Anderson is een fervent dierenrechtenactiviste, en hoewel medeleven met onze medemensen positief is, heeft de actrice een geschiedenis van betrokkenheid bij omstreden zaken. Volgens de Daily News "weigerde het CNN Airport Network in september 2009 om een video van haar strippen uit te zenden om het bewustzijn voor PETA te vergroten.".

Toen, in 2010, werd een commercial met Anderson in haar eigen land, Canada, verboden, met name in de regio van Montreal. Op de foto van de campagne, die kijkers aanspoorde om 'een hart te hebben' en 'vegetarisch te worden', was Anderson te zien in een bikini, met lijnen en labels over haar romp en de boodschap: 'Alle dieren hebben dezelfde delen'. Volgens de lokale autoriteiten in Montreal ging de advertentie in tegen alles wat de publieke instellingen nastreven in de eindeloze oorlog van gelijkheid tussen mannen en vrouwen."

7 Een jachtgeweerhuwelijk

Pamela Anderson's datinggeschiedenis is behoorlijk kleurrijk, maar misschien wel het meest controversiële was haar jachtgeweerhuwelijk met Tommy Lee. Tommy's eerste zet toen Pam hem ontmoette op een oudejaarsfeestje in 1994, was om haar gezicht vast te pakken en de zijkanten ervan te likken, gezien het feit dat hij op dat moment blijkbaar hoog in extase was. Vrienden waarschuwden haar voor de drummer, dus annuleerde ze hem nonchalant nadat ze een datum had bevestigd.

Tommy, niet iemand die afwijzing accepteert, vond haar in 1995 in Mexico tijdens een fotoshoot. Het moet haar hebben geïntrigeerd, want het paar trouwde 96 uur later. Haar moeder hoorde over de verloving via een artikel in het tijdschrift People, dat ze omschreef als 'hartverscheurend en schokkend'.

Pam had nog vier echtgenoten nadat het paar uit elkaar ging, na drie jaar huwelijk, en twee kinderen.

6 Het sekstape-schandaal

Pamela Andersons huwelijk met Tommy Lee was niet het enige aspect van hun relatie dat tot controverse leidde. Het duo plakte een persoonlijke band op elkaar terwijl ze getrouwd waren, wat berucht werd.

De beelden werden in 1995 gestolen door een technicus die de woning van het paar had onderhouden en die ze weigerden te betalen. De tape kwam weer buiten in het publiek en veroorzaakte nogal wat controverse.

5 Vriendschap met Assange

Pam Anderson is in verband gebracht met WikiLeaks-oprichter Julian Assange na verschillende ontmoetingen en het plaatsen van kleurrijke berichten over de beroemde klokkenluider. Pam ging zelfs Assange bezoeken in de gevangenis in het Verenigd Koninkrijk, waar hij om uitlevering aan de VS vraagt op beschuldiging van verraad en heeft gepleit voor zijn vrijlating. Assange, die ze beschouwt als een 'held' en 'een van mijn favoriete mensen', heeft veel steun gekregen van de actrice.

4 Openstaande schulden

Pamela Anderson heeft een status als een van 's werelds meest aantrekkelijke vrouwen, maar in 2009 kreeg ze een iets minder wenselijke onderscheiding. Volgens TMZ werd de actrice geplaatst in Californië's Top 500 Delinquent Tax Payers line-up nadat de IRS een $ 1 had uitgegeven.7 miljoen pandrecht op haar.

Volgens de krant was Anderson twee jaar later verplicht de IRS $ 259, 395,75 aan achterstallige belastingen te betalen. Terwijl een tweede verklaring van de staat Californië haar een aanklacht van $ 112, 118,90 opleverde.

Pamela beweerde later dat de onzekere verplichtingen slechts een "tijdelijke maar gênante situatie" waren.

3 Een ongewenste hepatitis C

Nadat ze tatoeage-naalden had gedeeld met haar ex-man Lee, onthulde de actrice in 2002 dat ze Hepatitis C van hem had gekregen.

Anderson brak het nieuws op Instagram in november 2015 om aan te kondigen dat ze was behandeld in een nu verwijderde post. Ze merkte op: "Ik denk dat iedereen die worstelt met een ziekte waarvan ze zeggen dat je ermee kunt leven, nog steeds is - het speelt nog steeds een rol bij veel van je beslissingen in je leven." Anderson zei in een gesprek met People. "Twintig jaar geleden vertelden ze me dat ik over 10 jaar zou sterven. En 10 jaar later vertelden ze me dat ik ermee zou kunnen leven en waarschijnlijk aan iets anders zou sterven, maar het was allemaal heel eng.”

2 Cover Girl voor Playboy Magazine

De meesten zijn nog niet klaar om zich uit te kleden voor Playboy. Pamela Anderson daarentegen sierde niet alleen de cover van het tijdschrift, maar heeft er ook meerdere keren voor geschoten. Ze is "14 keer op de omslag [van het tijdschrift] verschenen - meer dan enige andere vrouw in de geschiedenis van Playboy", volgens haar functie in Playboy.

1 Feminist of niet

Toen Pamela Anderson minachtende opmerkingen maakte over feminisme en de MeToo-beweging, kreeg ze kritiek. Anderson merkte in een gesprek van november 2018 met 60 Minutes op: "Ik denk dat dit feminisme te ver kan gaan. Ik ben een feministe, maar ik denk dat dit feminisme van de derde golf vervelend is. Ik denk dat het mannen verlamt. Te bewegen is me een beetje te veel." "Het spijt me, ik ben misschien niet politiek correct", voegde ze er later aan toe.

Aanbevolen: