Dit zijn Meghan McCains meest controversiële momenten op 'The View

Inhoudsopgave:

Dit zijn Meghan McCains meest controversiële momenten op 'The View
Dit zijn Meghan McCains meest controversiële momenten op 'The View
Anonim

De dames op The View staan altijd klaar voor een uitdaging, en het is bekend dat hun discussies uitmonden in debatten. Het hele uitgangspunt van de show is om verhitte onderwerpen te bespreken die actueel en belangrijk zijn, dus dat zal ongetwijfeld leiden tot gepassioneerde energie en verschillen tussen de gastheren en hun gasten.

Natuurlijk erkennen fans van de show dat het hele uitgangspunt van het programma is gebaseerd op het hebben van stevige discussies met meningsverschillen, maar Meghan McCain's tijd in de show was buitengewoon controversieel en zat boordevol ongemakkelijke momenten, en fragmenten van beledigingen en drama die in een snel tempo worden geslingerd. Dit zijn slechts enkele van Meghan McCain's meest controversiële momenten op The View…

10 Vreugde onderbreken Behar

De pers was er snel bij om het feit op te pikken dat McCain in januari van dit jaar meedogenloos was in het onderbreken van Joy Behar. Het was tijdens een gesprek over de verdeeldheid in de Republikeinse Partij, en het was duidelijk dat McCain haar commentaar niet kon weerhouden. Ze schreeuwde om een kans om gehoord te worden en riep overal in Behar toen ze probeerde te praten.

9 McCain over antisemitisme

In een discussie over Marjorie Taylor-Greene documenteerde Fox News opnieuw een uiting van woede door McCain, wat resulteerde in heel wat online haat en controverse. Het onderwerp van het dragen van maskers werd vergeleken met de Holocaust, en McCain haalde uit, maar om de verkeerde redenen. Haar woede was gebaseerd op het feit dat Taylor-Greene's opmerkingen "nog" werden besproken, in plaats van andere voorbeelden van antisemitisme die er zijn.

8 Het rassen- en genderdebat

In maart 2021 ontstak Meghan McCain opnieuw controverses door te praten over hoe 'identiteitspolitiek' ras en geslacht boven vaardigheden en kwalificaties heeft geplaatst in sollicitatiegesprekken. Ze ging toen verder met een brutale opmerking waarin ze zich afvroeg of ze haar baan zou moeten opgeven, aangezien er maar één Aziatisch-Amerikaanse co-host op het podium had gezeten voor The View.

7 Oh, het concept van tijd…

Meghan McCain is lang genoeg in The View geweest om te weten hoe de timing van de show werkt, maar ze beweerde "afgesneden" te zijn door Whoopi Goldberg, die moest schakelen naar een reclameblok. Tijdens de discussie over Marjorie Taylor Greene snauwde ze naar Goldberg en schreeuwde; "Waarom onderbreek je me?" waarop Goldberg antwoordde: "Ik sluit je af omdat we moeten gaan, Meghan! Waarom denk je dat ik je afsnijd?" Momenten zoals deze toonden aan dat McCain toondoof was en constant dacht dat er meer was aan wat er werd gezegd dan wat er feitelijk werd gezegd, bij vele gelegenheden.

6 The Game Of Thrones Spoiler

Voor degenen die Game of Thrones kijken, het kan Meghan McCain niet schelen … ze flapt er spoilers uit, dus fans pas op! Toen HBO in 2019 de laatste aflevering uitzond, flapte McCain eruit; "Bran is de ergste - sorry, dat is een spoiler," en toen, volledig bewust van het feit dat ze net te veel had gezegd en al een spoiler had gemorst, ging ze verder met te zeggen; "Maar hij deed niets en nu hij mag heersen? Het had de Moeder der Draken moeten zijn.”

McCain toonde geen berouw en verontschuldigde zich half geloofwaardig, maar het kwaad was al geschied.

5 De politie ontlasten

Toen het hele land in rep en roer was en het bestraffen van de politie een serieuze zaak was op wereldschaal, stapte Meghan McCain in het heet water over de zaak. Tijdens een gesprek met Sara Haines waren de twee het duidelijk niet met elkaar eens.

Sarah beweerde dat de Republikeinen "de politie ontlasten" gebruiken als een strategie tegen de Democraten, en McCain, die duidelijk niet nadacht voordat ze sprak, voerde aan dat de term "de politie ontlasten" het "domste" was dat ze ooit had gehoord. Ze ging verder met te zeggen dat de Republikeinen de term niet hebben gemaakt en bleven veren in de war brengen met haar toondove commentaar.

4 McCain 'Maakt niet uit'

Veel Amerikanen waren ontevreden over Joe Bidens behandeling van de pers na zijn top met de Russische president Vladimir Poetin. Later verontschuldigde hij zich, en Whoopi Goldberg erkende het feit dat hij dat deed en merkte op dat ze nog nooit Donald Trump excuses had gezien aan verslaggevers.

McCain reageerde op Whoopi door te zeggen; "Met alle respect, het kan me niet schelen," Goldberg niet toestaan haar zin af te maken. Ze knipte terug door te zeggen; 'Laat me even afmaken wat ik zeg,' maar McCain ging meedogenloos door. Uiteindelijk zei Goldberg; 'Het kan me niet schelen dat het jou niets kan schelen! Luister maar naar wat ik zeg!' en McCains controverse ging door door Goldberg niet te laten spreken. Ze bleef Goldberg uitdagen door te zeggen; "Nou, het kan me niet schelen dat het jou niets kan schelen Whoopi, dus we staan gelijk!"

3 Een deel van je werk is om naar mij te luisteren…

Veel van de controverse rond Meghan McCain is gebaseerd op haar constante behoefte aan aandacht en opdringerig commentaar, en daar werd opnieuw licht op geschenen tijdens een discussie over het immigratiebeleid van president Trump en het ontslag van minister van Binnenlandse Veiligheid Kirstjen Nielsen.

Ze onderbrak Joy Behar met de gewaagde uitspraak; 'Geef een Nicaraguaan een huis? We hebben een stel liberale gasten gehad die helemaal geen hulp wilden sturen.' Behar antwoordde te zeggen; "Ik zal naar je luisteren, laat me gewoon afmaken", maar McCain weigerde de logica te zien om op haar beurt te wachten. In plaats daarvan hijgde en pufte en schreeuwde ze het uit; "Een deel van je werk is om naar me te luisteren" Haar gedrag was zo grof dat er die week op Saturday Night Live werd bespot met de scène.

2 De naam die roept blijft bestaan

McCain werd te comfortabel en veel te persoonlijk tijdens een gesprek over de start van de campagne van Trump in 2020. Ze ging heen en weer over de kwestie met Joy Behar, toen de zaken een plotselinge wending namen. Hun meningsverschillen escaleerden, en McCain schoot terug door te zeggen dat ze voelde dat ze de "opofferende Republikeinse" van de show was en schreeuwde toen naar Behar: "Oh, voel je niet slecht voor mij, btch, ik word betaald om dit te doen, Oke. Heb geen medelijden met me."

1 Het Goya-debat

Een groot deel van de wereld viel Donald Trumps standpunt over Goya Foods aan, maar het hele concept ging verloren aan McCain. Opnieuw een toondoof, aanstootgevend perspectief, golven van controverse braken uit toen McCain zich uitsprak over de kwestie. Ze zei dat het "raar en ongevoelig" was om te proberen Goya Foods te boycotten vanwege de acties van de CEO en ging op een raakvlak dat iedereen die luisterde beledigde.

Aanbevolen: