Dit zijn de meest controversiële momenten uit de carrière van Ricky Gervais

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest controversiële momenten uit de carrière van Ricky Gervais
Dit zijn de meest controversiële momenten uit de carrière van Ricky Gervais
Anonim

Ricky Gervais is waarschijnlijk een van de meest opvallende komieken die er zijn, of mensen zijn grappen nu leuk vinden of niet. Voor de fans van de Britse komiek zijn zijn grappen slechts de belichaming van bijtende satire en de Britse humor. Het volstaat te zeggen dat Gervais niet terughoudend is en beslist brutaal en bot is met grappen. Hij is niet bang om zijn gedachten te delen over welke kwestie dan ook, of ze nu beledigend zijn of niet. Vanwege zijn komische karakter kreeg hij meerdere keren een enorme terugslag. Bekijk zijn meest controversiële momenten in Hollywood.

8 Verdedigde Chris Rock's Alopecia Joke

Ricky Gervais is geen onbekende in het provoceren van beroemdheden tijdens het hosten van prijsuitreikingen en de 60-jarige komiek aarzelde niet om zijn mening te geven over de kwestie. Hij ging verder met te zeggen op Twitter dat je anderen niet moet slaan om een grap, hoe erg die ook is. Hij ging verder met te zeggen dat de grap van Chris Rock niet eens aanstootgevend was en waarschijnlijk de tamste grap die hij ooit heeft gehoord. Hij bleef grappen maken over de situatie en zei dat hij las dat mensen het beledigend vonden omdat de grap grapjes maakte over Jada's handicap, waarop hij zei dat hij waarschijnlijk ook gehandicapt is omdat hij een beetje mager wordt. Hij voegde eraan toe dat hij nu de privileges heeft van de gehandicapten omdat hij wat extra gewicht heeft, wat ook een ziekte is.

7 bespotte transgendervrouwen op zijn Netflix-special

Onlangs werd zijn nieuwste Netflix-special getiteld SuperNature op 24 mei op de streamingdienst uitgebracht, en hij roerde opnieuw de pot door de transgendervrouwen te bespotten. Nadat Netflix een enorme terugslag had geleden na de transfobe grappen van Dave Chappelle op Netflix-special The Closer uit 2021, zijn ze opnieuw in het midden van de controverse nadat SuperNature van Ricky Gervais werd uitgebracht. Gervais heeft de transgendergemeenschap als zijn clou in de show gebruikt en noemde zelfs de naam van Eddie Izzard, die al lang wordt geïdentificeerd als transgender en ongeveer twee jaar geleden al vrouwelijke voornaamwoorden zoals zij en zij heeft gebruikt.

6 De koninklijke familie beledigd

Gervais heeft de Britse koninklijke familie in 2018 eens met plezier beledigd. Nadat de nieuwjaarslijst dat jaar werd aangekondigd, was hij een beetje gekwetst dat hij niet op de lijst stond. Hij nam zijn frustraties mee naar twitter en vertelde woedend aan de familie dat ze het ridderschap gewoon konden opschuiven. Opgenomen in de botte tweet van de komiek, verklaarde hij aanvankelijk dat hij de zoon was van een immigrantenarbeider die niets had om in te pissen tot hij 40 was. Maar nu hij de meest succesvolle internationale komiek van Groot-Brittannië is, kon hij er gewoon in pissen. alles wat hij wil.

5 riep de katholieke kerk uit

Ricky Gervais maakt meestal grappen over Hollywood en de koninklijke familie, die vrijwel het doelwit van zijn grappen waren. De cabaretier heeft echter bewezen dat hij niemand zou buitensluiten en dat geldt ook voor de katholieke kerk. Gervais is zelfverklaard atheïst en hij besloot dat religie een speciale vermelding nodig had in zijn grappen tijdens de Golden Globes-avond in 2016. Hij noemde de film Spotlight, een waargebeurd verhaal gebaseerd op enkele in Boston gevestigde journalisten die de seksuele misbruik van de katholieke kerk. Hij zei dat de katholieke kerk woedend was over de film, omdat het in feite aan het licht kwam dat 5% van al hun priesters de minderjarigen herhaaldelijk hebben lastiggevallen.

4 Gervais' transfobe tweets

Gervais richt zich al lang op de transgendergemeenschap voordat zijn Netflix-special zelfs maar begon. Hij verklaarde dat de biologische vrouwen nooit zullen begrijpen hoe het is voor iemand die later een dame wordt. Hij voegde eraan toe dat de transgendergemeenschap hun meisjesprivileges als vanzelfsprekend beschouwt terwijl ze winnen bij vrouwensporten en hun eigen toiletten hebben. Hij eindigde de tweet door te zeggen dat genoeg genoeg is.

3 Een handvol Hollywood A-listers beledigd

Tijdens de tijd dat Ricky Gervais voor de vijfde keer de Golden Globe Awards presenteerde, was het vrij duidelijk dat hij niet van plan is zijn controversiële grappen af te zwakken. Tijdens zijn openingsmonologen op de prijsuitreiking beledigde hij een paar Hollywood A-listers, waaronder Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese en nog veel meer. De Britse komiek probeert zijn minachting voor Hollywood niet te verbergen. Tom Hanks werd zelfs gezien terwijl hij zijn lippen perste terwijl Ricky aan het praten was.

2 grapte over wijlen Jeffrey Epstein

Ricky Gervais lijkt zich niet in te houden en zelfs de mensen die de aarde al hebben verlaten zijn niet veilig. Terwijl hij de Golden Globes in 2020 organiseerde, maakte hij een opgraving van enkele Hollywood-mensen, waaronder wijlen Jeffrey Epstein. Hij ging verder met de zijne die Afterlife belde, wat een verhaal is van een man die zelfmoord wilde plegen omdat zijn vrouw stierf aan kanker. Hij zei dat aangezien er een seizoen twee is, het hoofdpersonage duidelijk niet zelfmoord heeft gepleegd, net als Jeffrey Epstein.

1 Zijn beruchte HBO-moment

Meer dan tien jaar geleden zat Ricky Gervais aan tafel met Jerry Seinfeld, Chris Rock en Louis C. K. voor de HBO-special getiteld Talking Funny in 2011. Terwijl C. K. en Rock had een gesprek over zwarte mensen, het woord nigger kwam eruit en terwijl Seinfeld zich zichtbaar ongemakkelijk voelde bij het gesprek van Rock en C. K, viel Gervais in en zei dat hij en Seinfeld op verschillende manieren moesten paren, maar niet in deze manier. Hij voegde eraan toe te zeggen wie nigger zegt op het podium. De mensen die het hebben gezien, zeiden dat het lijkt alsof Gervais zelfs trots was dat hij het woord op het podium kon zeggen.

Aanbevolen: