Een oppas inhuren is niet goedkoop voor Beyoncé en Jay-Z

Inhoudsopgave:

Een oppas inhuren is niet goedkoop voor Beyoncé en Jay-Z
Een oppas inhuren is niet goedkoop voor Beyoncé en Jay-Z
Anonim

Werken met baby's en kinderen is niet gemakkelijk. Of je nu een ouder bent, een oppas van een bureau of een kinderverzorgster in een schoolomgeving, er is een niveau van geduld en gratie voor nodig dat geen enkele persoon op deze planeet 24 uur per dag kan volhouden.

Als je echter geld hebt, is het gemakkelijk iemand in te huren om voor je met je baby's en kinderen te werken. Zelfs in Hollywood zijn kindermeisjes van beroemdheden een kostbaar goed, vooral wanneer er enkele beroemde kinderen zijn die moeilijk te managen zijn (wie zou kunnen vergeten dat de oppas van Kourtney Kardashian letterlijk KRASSEN op haar gezicht kreeg van dochter Penelope?).

Als het gaat om Beyoncé en Jay-Z, nemen ze deze zaak zeer serieus en hebben ze 6 kindermeisjes ingehuurd om voor hun tweeling te zorgen.

Hoeveel verdienen de kindermeisjes per jaar?

Je leest het goed. Zes. 3 kindermeisjes voor elke baby? Plus de 2 die Beyoncé en Jay-Z hebben ingehuurd voor hun oudste dochter Blue Ivy, waardoor het een totaal is van 8 kindermeisjes in en uit de woning van Carter.

Het is nogal wild om over na te denken, vooral als je bedenkt hoeveel elke oppas verdient. In een artikel van Marie Clair UK wordt gemeld dat elke oppas $ 100.000 per jaar verdient, wat ongeveer $ 51,28 per uur is als ze elk ongeveer 40 uur per week werken. Maar waarom hebben de Carters zoveel moeite gedaan om voor hun tweeling Sir en Rumi Carter te zorgen? En is dit alles echt hun geld waard?

Waarom hebben de Carters zoveel kindermeisjes nodig?

Afbeelding
Afbeelding

Omgaan met één kind kan al moeilijk genoeg zijn, vooral als je druk bezig bent de wereld te besturen. Voeg tweelingbaby's toe aan de mix en er zullen ongetwijfeld veel slapeloze nachten zijn. De duidelijke reden achter de beslissing om 6 kindermeisjes in te huren voor Sir en Rumi Carter is te wijten aan hun slaapschema's.

Een bron vertelde DailyMail UK in een rapport in 2017 hoe Beyoncé tot deze beslissing kwam. "De tweeling slaapt niet tegelijkertijd, dus [Beyoncé] besloot dat ze er drie per kind nodig had, in ploegen van acht uur."

Dit is een luxeniveau waar de meeste mensen (voornamelijk nieuwe ouders) alleen maar van dromen. In feite is het voor de Carters moeilijk geweest om de baby's op hetzelfde schema te houden sinds hun geboorte. Beyoncé gaf Blue Ivy borstvoeding toen ze een baby was en was vastbesloten hetzelfde te doen voor haar tweeling, zoals geadviseerd door haar artsen. Hoewel dit niet gemakkelijk was, hielpen haar kindermeisjes haar door de baby's en Beyoncé op een strikt voedingsschema te houden in de hoop dat de tweeling uiteindelijk zou synchroon lopen.

Regels die alle kindermeisjes van Beyoncé moeten volgen

Jay Z Beyonce Blue Ivy in Frankrijk
Jay Z Beyonce Blue Ivy in Frankrijk

Voor iedereen die overweegt een carrière als een van Beyoncé's kindermeisjes na te streven, is er ook sprake van een lijst met zeer strikte oppasregels waaraan elke sollicitant zich moet houden. Een van die regels is dat aspirant-kindermeisjes tweetalig moeten zijn en bij voorkeur vloeiend Frans moeten spreken.

Dit komt doordat de zoon van Solange, Julez, tweetalig is, net als het Frans van zijn vader. Beyoncé wil dat haar kinderen een hechte band hebben met Julez, en hoewel hij ook vloeiend Engels spreekt, wil ze geen enkele taalbarrière. Een andere regel is dat aanvragers bekend moeten zijn met de omgeving van Brooklyn, aangezien Jay-Z daar is opgegroeid en waar het gezin tijd doorbrengt met Solange en haar familie.

Dit is ook belangrijk, want als een situatie een beetje te harig wordt en de Grammy-winnaar snel moet ontsnappen aan fans en opjagende paparazzi, is het een goed idee om je omgeving te kennen.

Maar verreweg de vreemdste regel die alle kindermeisjes moeten volgen, is… het handboek van Beyoncé lezen en ondertekenen? Er is gemeld dat de Carters alles hebben wat ze nodig hebben van een oppas, beschreven in een handboek geschreven door Beyoncé getiteld The Daily Program for Blue Ivy volgens Mrs. Carter.

Wie weet wat de inhoud van dat handboek bevat. De volledige lijst met alle strikte regels die nannies moeten volgen, vind je hier. Als iemand dit leest met de gedachte dat hij heeft wat nodig is om deze inspannende carrière na te streven, dan Godspeed.

Aanbevolen: