Ondanks een nettowaarde van $ 275 miljoen, weigerden Ashton Kutcher en Mila Kunis een oppas te krijgen

Inhoudsopgave:

Ondanks een nettowaarde van $ 275 miljoen, weigerden Ashton Kutcher en Mila Kunis een oppas te krijgen
Ondanks een nettowaarde van $ 275 miljoen, weigerden Ashton Kutcher en Mila Kunis een oppas te krijgen
Anonim

Gezien de levensstijl van beroemdheden uit de A-lijst, kan het een hele opgave zijn om tijd te vinden om goed voor hun kinderen te zorgen. Daarom kunnen kindermeisjes een fortuin verdienen met beroemdheden. Heck, Beyoncé en Jay-Z hadden een team van kindermeisjes, terwijl J-Lo duizenden per week betaalde voor een oppas, hoewel haar veeleisende uren het voor een oppas behoorlijk moeilijk maakten om vol te houden…

Wat Ashton Kutcher en Mila Kunis betreft, ze besloten bij de start een andere route te nemen en kozen voor de volledige ervaring zonder de hulp van een oppas.

We zullen bekijken waarom ze hiertoe hebben besloten, en of ze de afgelopen jaren hebben heroverwogen, gezien de veeleisende schema's waarmee beide sterren worden geconfronteerd.

Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn erg privé over hun leven thuis

Teruggaand tot 2013 kwam Ashton Kutcher tot het besef dat het misschien het beste is om zijn persoonlijke leven stil te houden. De acteur onthulde dat hij dit op de harde manier heeft geleerd en te veel met de media heeft gedeeld.

Het lijkt erop dat hij zich aan die belofte hield, aangezien zijn leven met Mila Kunis en de kinderen erg privé lijkt te zijn.

"Weet je, ik heb op de harde manier geleerd hoe waardevol privacy is", zei Kutcher in het aprilnummer van Elle van 2013. "En ik heb geleerd dat er veel dingen in je leven zijn die er echt baat bij hebben om privé te zijn. En relaties zijn daar een van. En ik ga er alles aan doen om deze relatie privé te houden."

Hoewel het paar veel achter gesloten deuren houdt, hebben ze onthuld dat beide kinderen Wyatt en Dimitri alles weten over hoe mama en papa bij elkaar kwamen…

"Iemand vertelde hen dat mama en papa elkaar ontmoetten op een show, en dus zei onze dochter: 'Wat betekent dit?' Dus we proberen het haar op de meest veilige manier uit te leggen, 'zei Kunis. "Ik weet niet of het zich registreert, ik weet niet eens of het haar iets kan schelen."

Als ze opgroeien, leren ze veel meer over hun ouders!

Mila Kunis en Ashton Kutcher vermeden een oppas zodat ze kunnen leren over de ervaring van het opvoeden van kinderen

Gezien de levensstijl van de rijken en beroemdheden, is het heel gewoon om een oppas te krijgen en in veel gevallen zelfs noodzakelijk. Wat Mila Kunis en Ashton Kutcher betreft, ze besloten dit deel te omzeilen, vooral tijdens de vroege stadia.

Kutcher onthulde samen met People dat het paar wilde ervaren hoe het is om hun kinderen op te voeden en te leren kennen, zonder de hulp of hulp van iemand anders.

"We willen gewoon ons kind leren kennen", zegt Kutcher. “We willen de mensen zijn die weten wat ze moeten doen als de baby huilt om ervoor te zorgen dat de baby niet meer huilt. We willen weten dat als ze een gezichtje trekt of zoiets, we emotioneel contact met haar willen hebben. En ik denk dat de enige manier om dat te doen is door degene te zijn die er is.”

"Het is alsof je een nieuwe mobiele telefoon krijgt waarvan nog niet alle functies werken", zegt hij met een glimlach. "Het is als een telefoon die geen foto's maakt, en je denkt: 'Waarom maakt mijn telefoon geen foto's?' En hij belt niet en doet niet veel, maar hij ziet er heel schattig uit.”

Moeder Mila Kunis was aan boord, maar ze zou zich niet voor altijd aan het leven binden zonder een oppas.

Mila Kunis zette zich niet in voor een volledig leven zonder de hulp van een oppas

Mila Kunis onthulde dat het een gedenkwaardige ervaring was om van haar eerstgeborene te genieten en van elke minuut te genieten. Kunis was ook dankbaar dat Ashton de luiertaak op zich nam toen het moeilijk werd.

Hoewel de twee destijds niet voor een oppas kozen, wist Kunis dat dit op een gegeven moment zou veranderen, vooral wanneer ze weer aan het werk zouden gaan.

“Als ik weer fulltime aan het werk ga en 17-urige werkdagen moet hebben, heb ik iemand nodig die me komt helpen, want ik kan niet allebei”, legt Kunis uit.

“Maar omdat ik op een heel specifieke plek in mijn leven ben waar ik vrij kan nemen, heb ik dat gedaan”, verklaarde ze naast Mensen.

Nanny of niet, eer aan het paar dat ze de dingen op zich hebben genomen, ondanks zulke tijdrovende carrières.

Aanbevolen: