Fans denken niet dat het eerste schandaal van Ben Affleck met zijn oppas Christine Ouzounian was

Inhoudsopgave:

Fans denken niet dat het eerste schandaal van Ben Affleck met zijn oppas Christine Ouzounian was
Fans denken niet dat het eerste schandaal van Ben Affleck met zijn oppas Christine Ouzounian was
Anonim

Tegenwoordig praat iedereen alleen maar over Ben Affleck en zijn schijnbare soulmate Jennifer Lopez. Hoewel het schattig is dat de twee opnieuw contact hebben gemaakt nadat ze eeuwen geleden hebben gedate, is er nog steeds Bens hele huwelijk en kind ding om te overwegen.

Er was tenslotte een beetje een schandaal toen Ben Affleck en Jennifer Garner hun splitsing aankondigden, vooral omdat er toen geruchten de ronde deden over Ben en de oppas van het stel, Christine Ouzounian.

Toegegeven, Garner verklaarde later zelf dat de oppas "niets te maken had met onze beslissing om te scheiden", en verklaarde dat haar een "echt huwelijk" was, wat suggereert dat er misschien helemaal geen schandaal was.

Toch speelde de andere kant van het gerapporteerde paar - de oppas - blijkbaar haar relatie met Ben Affleck op en vertelde ze haar vrienden. Er is ook de kwestie van die momentopname van haar op wat ogenschijnlijk een privéjet is die Tom Brady's Super Bowl-ringen draagt …

Natuurlijk liep het allemaal vrij snel uit de hand -- als "het" ooit iets was om mee te beginnen.

Hoewel Christine Ouzounian zowel professioneel (ze werkt in onroerend goed) als persoonlijk (ze is duidelijk niet langer betrokken bij Ben Affleck), lijkt het erop dat ze niet de enige was met wie Ben een schandaal had in de dag.

In feite beweren insiders die beweerden dat ze een voormalig beau van Ben kennen, dat hij lang een beetje een playboy is geweest.

Insiders zeggen dat Ben Affleck een geschiedenis had…

In een Reddit-thread waar insiders het beroemde beeld bespraken van Christine Ouzounian die droeg wat volgens hen de ringen van Tom Brady zijn, hebben sommige fans grote bonen gemorst.

Een commentator beweerde dat een meisje met wie ze naar de universiteit gingen de BFF was van een (niet-beroemd) meisje waarmee Ben Affleck destijds aan het daten was. Zei niet-beroemde vriendin liep naar verluidt haar en Ben's appartement binnen en "betrapte hem" met Gwyneth P altrow.

Wat erger is, zei de commentator, "Gwyneth lachte het meisje uit toen ze begon te huilen." Dat zijn natuurlijk allemaal geruchten, en heel oude ook nog. Maar de commentatoren leken het erover eens te zijn dat met zoveel geruchten over Ben Affleck die zijn partners zou verlaten, de kans groot is dat in ieder geval enkele van de verhalen waar zijn.

En de volgende is nog sappiger, vooral omdat Ben nu terug is bij zijn vroegere liefde, Jennifer Lopez.

Fans zeggen dat Ben vroeger op J Lo uitstapte

Het lijkt misschien ongelooflijk nu de twee weer bij elkaar zijn, maar sommigen zeggen dat de geschiedenis van J Lo en Ben ook vol schandalen zit. En fans hoefden niet ver te zoeken om bronnen te vinden die hun verhalen bevestigden dat Ben op Jennifer Lopez stapte.

Een nieuwsbericht uit 2003 bevestigde dat een stripper beweerde dat Ben intiem met haar was geweest in een bar en dat die gebeurtenissen ertoe leidden dat Ben en Jen uit elkaar gingen. Destijds dreigden de mensen van Ben met een rechtszaak en zo, maar natuurlijk verbrak het nu opnieuw gehechte stel hun verloving in januari 2004.

De tijdlijnen zien er ook verdacht uit vanuit een modernere hoek; Ben Affleck maakte het uit met Jennifer Lopez in januari 2004, maar hij begon te daten met Jennifer Garner in "medio 2004" en ze trouwden medio 2005.

Fans wezen er echter op dat Ben en Jennifer Garner elkaar voor het eerst ontmoetten op de set van 'Pearl Harbor' in 2001. Fans suggereren ook dat Garner rond 2003 een andere film promootte waarin ze beiden speelden ('Daredevil'), Garner was "de hele tijd naar [Ben] aan het kijken met hartenogen" tijdens een interview.

Er is ook het feit dat Jennifer destijds getrouwd was met haar ex-man Scott Foley (ze waren in 2004 gescheiden).

Een andere commentator droeg de opmerking bij dat Garner nu "Amerika's PTA-moeder voor kerkbakken is, maar haar rommelige persoonlijke leven stond vroeger veel in de roddelbladen."

Natuurlijk zeggen anderen dat Ben alleen met Jennifer Garner afrekende omdat ze de "goede keuze op papier" was, iets dat veel fans herhalen nu Ben terug is met Jennifer Lopez.

En toch denken sommige fans nog steeds dat Jennifer en Ben een PR-stunt zijn, terwijl anderen het daar absoluut niet mee eens zijn. Fans (en critici) zijn nog steeds verdeeld over het onderwerp, en de enige mensen die echt weten wat er aan de hand is, zijn Bennifer zelf…

Het lijkt veel op Ben's gerapporteerde geflirt met Christine Ouzounian; niemand heeft het drama ooit echt tot op de bodem uitgezocht, hoewel het team van Ben altijd blij was om dreigementen te verspreiden om roddelbladen aan te klagen wegens laster.

Van Ouzounian's kant hadden journalisten moeite om haar te bereiken voor commentaar, en ze leek nooit publiekelijk commentaar te geven over Ben, en het lijkt ook niet alsof ze dat ooit zal doen.

Dus fans moeten zich blijven afvragen of er echt iets tussen hen is gebeurd en of dat erop wijst dat Ben een probleem had met persoonlijke relaties die niet zullen veranderen, zelfs niet nu hij terug is bij zijn voormalige verloofde…

Aanbevolen: