Wat gebeurde er tussen Chris Hemsworth en Christian Bale achter de schermen

Inhoudsopgave:

Wat gebeurde er tussen Chris Hemsworth en Christian Bale achter de schermen
Wat gebeurde er tussen Chris Hemsworth en Christian Bale achter de schermen
Anonim

Tijdens hun persoptredens hebben castleden van Thor: Love en Thunder altijd de aardigste dingen over elkaar gezegd. In een interview vertelde Christian Bale - die zijn MCU-debuut maakte als Gorr the God Butcher - hoe hij niet kon wedijveren met de lichaamsbouw van Chris Hemsworth.

Ondertussen gaf laatstgenoemde toe onder de indruk te zijn van het 'enge' optreden van de eerste. Dit is alles wat ze hebben gezegd over samenwerken.

Wat Chris Hemsworth heeft gezegd over het werken met Christian Bale

In een gesprek met Disney D23 zei Hemsworth dat het optreden van Bale een enorm contrast vormde met de rest van de productie."De rest van ons zou in onze wereld van improvisatie, komedie en plezier zijn - dan zou hij op de set lopen, en we zouden allemaal naar elkaar kijken en zeggen: 'Oh, mijn God! Dit is echt intens. Dit is echt eng'", zei de hoofdrolspeler. Hij voegde er echter aan toe dat het gedrag van de American Psycho-ster op de set "volkomen normaal" was en dat hij zelfs zou praten "over wat hij in het weekend heeft gedaan of hoe de branding is."

In een ander interview was Hemsworth ook opgetogen over Bale's meerlagige weergave van Gorr. "Er is zoveel drama en waanzin rond Gorr, maar Christian Bale slaagde erin om de aandacht op elk moment te vestigen. Je kunt je ogen niet van hem afhouden. Het personage is fascinerend, want zoals alle goede schurken heeft Gorr een punt", zei de Australische acteur. "Hij doet het misschien niet op de juiste manier, maar er zit empathie in het script en Christian bracht zoveel meer lagen en zoveel meer diepte in Gorr."

Natalie Portman - die haar rol als Jane Foster in de film hernam - herhaalde Hemsworths beschrijving van Bale's personage."We waren eigenlijk allemaal een beetje bang in Gorr's aanwezigheid", zei ze. Valkyrie-actrice Tessa Thompson vond Bale's afbeelding van Gorr ook 'fascinerend'. Volgens haar doet de acteur "dat ding dat Marvel-schurken zo goed doen, namelijk dat je ziet dat hun schurkenstreek voortkomt uit pijn, uit een onverwerkt trauma."

Wat Christian Bale heeft gezegd over het werken met Chris Hemsworth

In gesprek met The Wrap bekende Bale dat hij zich aanvankelijk zorgen maakte over Gorr's onthullende kostuum. "Ik heb even gekeken en gezegd: 'Hij heeft een string aan. Niemand wil me zo zien'", zei hij. "Hij was ook waanzinnig gespierd in de strips. En ik was bezig met het maken van een andere film waarin ik echt heel mager was. Ik zei: 'Kerel, niemand wil me in een G-string zien.'" Hij merkte ook op dat het had "helemaal geen zin om te trainen omdat je niet kunt concurreren met Chris [Hemsworth]."

Bale sprak ook zijn bewondering uit voor Hemsworths band met zijn dochter, India Rose, die Love speelde in de film."Chris was een geweldig attente vader, de hele tijd buiten de camera, gewoon controlerend of alles in orde was, me duimen omhoog, ik hem duimen omhoog, controlerend," vertelde hij Marvel.com. 'Het was heel vertederend om die twee te zien. Hij liet haar met rust, en ze deed het zelf.' Bale, Portman en zelfs regisseur Taika Waititi's kinderen verschenen ook in de film als Asgardiaanse kinderen.

Waititi zei dat ze niet van plan waren om hun kinderen in de film te laten spelen. De wens van Hemsworth om een klein moment op het scherm met zijn dochter te hebben, inspireerde hem echter om er een familieaangelegenheid van te maken. "Het idee begon echt toen Chris over India sprak. En hij zei: 'Oh, weet je, het zou best cool voor me zijn om in een scène te zijn met mijn dochter.' Ik begon rond te kijken als: 'Oh, iedereen heeft kinderen. Al deze acteurs hebben kinderen'", zei de filmmaker. Hij voegde eraan toe dat hij "echt dol is op het idee dat mijn kinderen op dit moment kunnen terugkijken en zeggen, oh wauw, we waren erbij. Er is een verslag van."

Christian Bale's kinderen overtuigden hem om 'Thor: Love and Thunder' te doen

Over kinderen gesproken, Bale's kinderen zijn de reden dat hij Love and Thunder deed. "Voor mij was het Taika. Ik hield van Thor: Ragnarok, net als mijn familie", vertelde de acteur aan Screen Rant wat hem naar het project trok. "We hielden ook allemaal van Jojo Rabbit, en toen had ik met Natalie gewerkt en wilde ik met Tessa en met Chris werken. Daar komt het eigenlijk op neer. Ik zei gewoon: 'Geweldig!' Hield van het script, hield van Taika's beschrijving van de schurk. 'Laten we dit gaan doen.'"

Het drukke schema van de acteur weerhield hem er echter bijna van om de film te maken. "Er waren een aantal potentiële conflicten in de planning. Ik zei tegen mijn familie: 'Ik denk niet dat het gaat lukken'", vervolgde hij. "En ze zeiden: 'Nee, je zorgt ervoor dat het werkt. Je doet dit, pap.' Ze gaven me mijn marsorders en ik gehoorzaamde plichtsgetrouw."

Portman heeft haar kinderen ook gecrediteerd voor haar MCU-terugkeer."Ik heb het gevoel dat dit de fase van mijn carrière is waarin ik echt indruk wil maken op mijn kinderen", vertelde ze aan Variety. "Mijn 5-jarige en mijn 10-jarige waren zo geboeid door dit proces, dat ze de set bezochten en me gekleed in een cape zagen. Het maakte het echt cool. Weet je, het is zeer zeldzaam dat mijn kinderen zijn als, 'Ga alsjeblieft aan het werk!' Meestal is het precies het tegenovergestelde."

Aanbevolen: