Dit is wat er echt gebeurde achter de schermen van 'The Bernie Mac Show

Inhoudsopgave:

Dit is wat er echt gebeurde achter de schermen van 'The Bernie Mac Show
Dit is wat er echt gebeurde achter de schermen van 'The Bernie Mac Show
Anonim

Het ding met sitcoms is dat ze nooit doodgaan. Hoewel we misschien degenen verliezen die het grappige van de pagina en op het scherm hebben getild, leeft hun bijdrage aan de entertainmentbusiness voort in de shows waaraan ze hebben bijgedragen. Dit is iets waar zoveel sitcom-fans mee hebben moeten dealen. Met de recente tragische maar natuurlijke dood van Full House-ster Bob Saget hebben sitcom-liefhebbers pijn, net als degenen die met Danny Tanner zelf hebben gewerkt. Hetzelfde gebeurde in 2008 toen de wereld Bernie Mac verloor.

De Bernie Mac Show, die van 2001 tot 2006 op Fox liep en werd gemaakt door komiek Larry Wilmore, heeft tot op de dag van vandaag een toegewijde cult-aanhang, vooral omdat sitcom-fans (en fans van comedy in het algemeen) absoluut vielen verliefd op Bernie en blijven rouwen om zijn dood in 2022. Terwijl zoveel sitcom-legendes hun imago in de loop van de tijd hebben aangetast door de onthullingen van hun acties, zoals Bill Cosby die woede blijft ontketenen op sociale media, blijft Bernie's legende schoon en zo koel als een komkommer. Fans zullen dus blij zijn te weten dat Bernie een absoluut juweeltje was op de set van The Bernie Mac Show. Zozeer zelfs dat de cast en crew absoluut opgetogen waren over hun ervaring…

Bernie Mac was buitengewoon positief en inclusief op de set van de Bernie Mac Show

Tijdens een interview door Entertainment Weekly over de geschiedenis van The Bernie Mac Show, spraken de cast en crew lovend over de energie die Bernie op de set bracht. Deze positiviteit en inclusiviteit drong door tot in elke hoek van de productie. Maker Larry Wilmore verklaarde dat de iconische komiek iedereen het gevoel gaf deel uit te maken van een familie.

"Iedereen zou samen lunchen, wat echt uniek was voor een set", zei Jeremy Suarez, die Bernie's neefje Jordan speelde."Bernie bestelde altijd eten voor zijn kleedkamer, maar hij bestelde genoeg zodat iedereen die dat wilde kon komen eten. Het zou zijn alsof 25, 30 mensen van de set een klein samenzijn zouden hebben in Bernie's kleedkamer."

Terwijl Jeremy en Dee-Dee Davis, die Bernie's nichtje Bryana 'Baby Girl speelden, soms kibbelden zoals een broer en zus dat zouden doen, groeide hun relatie in de loop van de tijd, gedeeltelijk dankzij Bernie's mentorschap. zijn vaderlijke energie zorgde ervoor dat ze samenkwamen als nepbroer en -zus.

Bernie Mac kon niet stoppen zijn co-sterren in de maling te nemen

Net als zijn Ocean's 11 co-sterren, George Clooney, was Bernie Mac een meesterlijke grappenmaker en hield hij zijn collega's niet tegen op de set van zijn sitcom uit het begin van de jaren 2000. Maar Bernie was niet bang om zijn jongere medesterren te beïnvloeden om zelf grappenmakers te worden.

"Ik had een rat als huisdier op de set. Ik wist dat Bernie echt bang was voor ratten, dus ik propte wat vloeipapier in mijn zak en deed alsof het de rat was. Ik zou hem ermee gaan aanraken, en hij zou schreeuwen: "'Ga van me af, jongen! Zet dat ding op me, ik ga het gooien!'" legde Jeremy uit. "We waren er trots op om elkaar aan het lachen te maken. Soms deden we onze solo-opname en dan stond Bernie vlak achter de camera en trok gekke gezichten naar je. Het was altijd als deze wedstrijd van wie elkaar kan maken lach, alsof hij echt lacht. Hij trekt zijn oren uit en steekt zijn tong uit terwijl we serieus proberen te zijn. Dat is een training op Olympisch niveau voor een acteur."

"Bernie had dit ding genaamd "Liefje van de maand", waar hij een van de bemanningsleden zou bedanken voor het goed doen van hun werk en het hebben van een goede houding, " Camille Winbush, die Bernie's speelde zei een ander nichtje Nessa. "Op een keer kwam hij op de set en begon hij gewoon te schreeuwen dat hij de show niet meer leuk vond, en dit zou de laatste aflevering zijn omdat hij stopte, en toen stormde hij het podium af. Iedereen was gewoon geschokt. Mensen begonnen te huilen! En een paar minuten later kwam hij terug, en dat was de manier waarop hij de eerste Sweetheart of the Month aankondigde, door iedereen te vertellen dat hij de show zou verlaten. Het ging van tranen naar lachen, met taart."

Hoewel Bernie ervan hield de acteurs die zijn nichtjes en neefjes speelden in de maling te nemen, had hij iets met het in de maling nemen van de vrouw die zijn vrouw speelde, Kellita Smith.

"We hadden een aflevering [in seizoen 2] waarin de kinderen een echte slang en echte muizen [als huisdieren] hadden. Als je daar een kakkerlak had toegevoegd, zou ik gestopt zijn. Ik zou liever leeuwen doen, tijgers en beren, 'zei Kellita. "Dus we filmden de scène en ik probeerde niet walgend te kijken, maar ik denk niet dat ik het goed heb gedaan. Toen het tijd was om te pauzeren, schoot ik naar mijn kleedkamer. Bernie vertelt de hele crew: 'Kijk hier eens naar - ze doet alsof ze zo netjes en fatsoenlijk en verfijnd is, maar ze komt uit de 'hood'. Kijk wat er gebeurt.' Dus ik kom terug en ze zeggen dat we de scène nog een keer moeten filmen. Bernie zegt: 'Laat me je laten zien wat we anders gaan doen.' Hij pakte mijn hand en hij had iets harigs in zijn hand. Ik heb er niet eens aan gedacht om te kijken. Ik zei gewoon: 'Wat de f---?' Ik ging ervandoor! Tegen de tijd dat ik klaar was, zei Bernie: 'Uh-huh, ik heb het je toch gezegd.'"

Hoewel de Bernie Mac Show al lang is afgelopen en de komiek al heel lang weg is, blijven zijn bijdragen aan de industrie voortleven. En zijn nalatenschap blijft net zo positief en hartverwarmend als we ons allemaal willen herinneren.

Aanbevolen: