Deze acteur zei dat hij Tom Cruise niet respecteert op live tv, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Deze acteur zei dat hij Tom Cruise niet respecteert op live tv, hier is waarom
Deze acteur zei dat hij Tom Cruise niet respecteert op live tv, hier is waarom
Anonim

Tom Cruise behoort zonder twijfel tot de elite in Hollywood. Hij heeft ook een enorme macht achter de schermen, Top Gun: Maverick kreeg groen licht dankzij Cruise en een ontmoeting van 30 minuten… de man belde letterlijk Paramount zelf om het script de duimen omhoog te geven.

Niet elke acteur in Hollywood is even onder de indruk van Tom. Mickey Rourke is erg controversieel als het gaat om zijn meningen en hetzelfde gold voor zijn woorden over Toms carrière.

The Recent Top Gun: Maverick Cast had een geweldige tijd om met Tom Cruise te werken

Jennifer Connelly en Miles Teller behoorden tot de grote Hollywood-sterren die spraken over het werken met Tom Cruise in Top Gun: Maverick. Connelly vond het geweldig om samen met de actiester te werken en noemde het een vleiende ervaring.

"Ik was enorm gevleid en opgewonden. Ik had Tom Cruise nog nooit ontmoet. Gewoon hem ontmoeten was opwindend voor mij en het was echt een geweldige ervaring om met hem te werken", zei de acteur.

Het klikte echt tussen de twee en dat was te merken gezien hun geweldige chemie. Hetzelfde gold voor Cruise en zijn tijd naast Miles Teller. Miles genoot van zijn tijd met Tom en hij staat zelfs heel erg open voor een toekomstig vervolg.

"Dat zou geweldig zijn, maar dat is allemaal aan TC. Het is allemaal aan Tom. Ik heb er wat gesprekken met hem over gehad. We zullen zien," vertelde hij ET Online.

Natuurlijk waren niet alle recensies positief tijdens Cruise's carrière. Thandie Newton was kritisch over de samenwerking met Cruise. De actrice was niet blij met een bepaalde benadering van de acteur op de set.

"Hij zegt: 'Ik zal jou zijn. Jij bent mij.' Dus filmden we de hele scène terwijl ik hem was - want geloof me, ik kende de regels tegen die tijd - en hij speelde me. En het was de meest nutteloze … ik kan niets minder onthullends bedenken."

"Het duwde me alleen maar verder in een plaats van terreur en onzekerheid. Het was een echte schande. En zegen hem. En ik bedoel echt zegen hem, want hij deed zijn uiterste best."

Rourke was ook niet onder de indruk van Cruise, maar om verschillende redenen…

Mickey Rourke zet de carrière van Tom Cruise op scherp

Alsjeblieft, Mickey, vertel ons hoe je je echt voelt… Naast Piers Morgan was Mickey Rourke zeer kritisch over het succes van Tom Cruise. Toen hem werd gevraagd naar de cijfers die Tom aan de kassa trok, was Mickey Rourke duidelijk niet onder de indruk. Hij zou doorgaan met tekeergaan over de acteur op live tv.

"Dat betekent niets voor mij," antwoordde Rourke. "De man doet al 35 jaar hetzelfde effing-onderdeel. Daar heb ik geen respect voor.”

“Ik geef niet om geld en macht. Ik geef er om als ik het werk van Al Pacino en het vroege werk van Chris Walken en De Niro en het werk van Richard Harris en het werk van Ray Winstone zie. Dat is het soort acteur dat ik wil zijn. Monty Clift en Brando vroeger.”

Mickey beëindigde de tirade door te beweren dat de acteur 'irrelevant' is voor zijn wereld. Piers was niet alleen verrast door zijn opmerkingen, maar fans waren ook niet aan boord.

Fans waren het niet eens met de harde opmerkingen van Rourke

Via platforms zoals YouTube en Twitter stemden fans in op Rourke's opmerkingen over Cruise. Voor het grootste deel kreeg Mickey niet veel steun, en veel fans noemden de acteur bitter over hoe zijn carrière verliep.

"Mickey is een geweldige acteur, het is triest dat hij zoveel pijn heeft. Deze man verdiende eerder in zijn leven een betere kans, ongeacht de roem die hij heeft. Als iemand hem eerder onder hun hoede heeft genomen, kan hij wees niet zo verbitterd en duidelijk overstuur over bijna alles. Misschien is het niet te laat. Ik hoop dat na dit interview een vriendelijke ziel hem kan bereiken. Proost."

"Mickey Rourke die Tom Cruise "irrelevant" noemt, is absurd. Niet relevant voor wat? Want hij is zeker relevant voor de fans en de kassa", verklaarde een andere fan.

Een andere fan had een interessante mening en beweerde dat Rourke een polariserende erfenis heeft vanwege zijn eerlijkheid. "Hij was gewoon eerlijk, wat hij altijd is geweest en daarom polariseert hij. Aan de andere kant, de manier waarop hij huilt over de beelden die hij van de oorlog heeft gezien, vertelt je dat hij een groot hart heeft en in zijn kern een goed mens."

Uiteindelijk lijkt het erop dat deze twee sterren niet samen in een film zullen verschijnen.

Aanbevolen: