Anthony Hopkins zei dat deze tv-ster de beste acteur is die hij ooit heeft gezien

Inhoudsopgave:

Anthony Hopkins zei dat deze tv-ster de beste acteur is die hij ooit heeft gezien
Anthony Hopkins zei dat deze tv-ster de beste acteur is die hij ooit heeft gezien
Anonim

Anthony Hopkins is een tweevoudig Oscarwinnaar. Het was dus zeker veel lof toen hij het optreden van een collega-acteur complimenteerde als het "beste acteerwerk" dat hij ooit heeft gezien. In 2013 gaf hij die eer aan Bryan Cranston. The Silence of the Lambs-acteur had de Breaking Bad-ster een e-mail gestuurd, enthousiast over diens "spectaculaire" vertolking van zijn iconische personage, W alter White. Hier is het volledige verhaal achter de correspondentie.

Wat Anthony Hopkins schreef in zijn brief aan Bryan Cranston

Hopkins' brief aan Cranston ging in 2013 viraal. Volgens een Reddit-bericht waarin het volledige transcript van de e-mail wordt geciteerd, werd het oorspronkelijk gedeeld door Breaking Bad-acteurs Steven Michael Quezada (Gomez) en Charlie Baker (Skinny Piet) via Facebook. In de brief gaf de Thor-ster toe dat hij naar de hitshow had gekeken. "Beste meneer Cranston […] Ik wilde u deze e-mail schrijven - dus neem ik contact met u op via Jeremy Barber - ik neem aan dat we allebei vertegenwoordigd zijn door UTA. Geweldig bureau", schreef hij.

"Ik ben net klaar met een marathon van kijken naar BREAKING BAD - van aflevering één van het eerste seizoen - tot de laatste acht afleveringen van het zesde seizoen. (Ik heb het laatste seizoen gedownload op AMAZON) In totaal twee weken (verslavend) kijken", vervolgde hij. "Ik heb nog nooit zoiets gezien. Briljant!" eraan toevoegend dat Cranston's "optreden als W alter White het beste acteerwerk was dat ik ooit heb gezien." Hopkins bedankte zelfs de Malcom in the Middle-ster voor het herstellen van zijn vertrouwen in de industrie.

"Ik weet dat er zoveel rook waait en misselijkmakende stieren in deze business, en ik ben het geloof in wat dan ook kwijtgeraakt", zei hij. "Maar dit werk van jou is spectaculair - absoluut verbluffend. Wat buitengewoon is, is de pure kracht van iedereen in de hele productie." Hij vroeg Cranston ook om zijn "bewondering voor iedereen - Anna Gunn, Dean Norris, Aaron Paul, Betsy Brandt, R. J. Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Steven Michael Quezada - iedereen - iedereen gaf masterclasses of performance … De lijst is eindeloos."

Hoe Bryan Cranston reageerde op de brief van Anthony Hopkins

In tegenstelling tot de brief van Hopkins, is Cranstons reactie op The Two Popes-ster niet uitgelekt op internet. Hij zei echter dat hij verrast was toen hij het ontving. "Nou, ik was verbaasd toen ik de brief kreeg. Ik was verbaasd dat Sir Anthony Hopkins zelf me een brief schreef, en ik was verrast. Ik was gekieteld en vereerd en nederig, en het was nogal wat," zei hij, eraan toevoegend dat hij de lof onmiddellijk aan zijn co-sterren deelde. "Vervolgens schreef ik een brief aan mijn co-sterren, [die Hopkins] veel prees," herinnerde Cranston zich.

"Ik begon te schrijven, 'Anthony Hopkins schreef me een brief en hij zei eigenlijk:' en ik stopte en ging, wacht even', vervolgde hij. 'Waarom zou ik hem parafraseren en samenvatten wat hij schreef? Ik zou ze de brief gewoon moeten laten lezen.' Uiteindelijk stuurde hij ze een bijlage van de Hopkins-brief met een briefje: "Luister, hier is wat Anthony Hopkins ons schreef als cast, en ik dacht dat je net zo opgewonden zou zijn als ik. Geniet ervan, Bryan." Maar zoals de Reddit-post zei, plaatste Quezada de brief online die Hopkins op de verkeerde manier wreef.

"Ik heb net deze persoonlijke brief aan Bryan geschreven", vertelde de Fracture-ster in 2016 aan Huffpost. "Ik wilde niet dat het publiekelijk bekend werd, maar dat is wat er vandaag gebeurt. Je kunt niet eerder je mond opendoen het gaat op internet of wat je ook hebt, op Twitter of Facebook." Hij voegde eraan toe dat hij sindsdien is gestopt met het sturen van brieven naar acteurs. "Vanaf nu houd ik mijn mond", vervolgde hij."Ik schrijf geen brieven aan mensen."

Wat Bryan Cranston zei over de teleurstelling van Anthony Hopkins over virale brief

Cranston gaf toe dat hij niet zag hoe de brief van Hopkins zo viraal zou gaan. "In dit nieuwe tijdperk had ik niet verwacht dat iemand dat zou posten. Ik had niet verwacht dat iemand dan de brief zou nemen en aan de wereld zou laten zien," zei hij. 'Het was een vergissing van mij, dus toen het gebeurde, dacht ik: oh shit.' Dat moet ik me nu realiseren."

Cranston zei echter dat het hem voorbereidde op de sociale-mediacultuur die we vandaag hebben. "Met de komst van Twitter en alles wat het is, oké, dus nu is alles wat je zegt op sociale media voor de wereld om te zien en het is voor altijd", legde hij uit. "Dus ik snap het. Maar op dat moment was ik niet de gewoonte om te zeggen: 'Deel dit alsjeblieft niet op sociale media.'"

Aanbevolen: