Hoeveel restaurants bezit Food Network Star Guy Fieri?

Inhoudsopgave:

Hoeveel restaurants bezit Food Network Star Guy Fieri?
Hoeveel restaurants bezit Food Network Star Guy Fieri?
Anonim

Als je een grote ster in het Food Network bent, zoals Guy Fieri, geniet je meestal van de fijnere dingen in het leven. Of het nu gaat om het maken van vrienden van beroemdheden, het verzilveren van lucratieve netwerkdeals of het schrijven van geschiedenis door meer dan 100 bruiloften te leiden, Guy Fieri leidt zijn beste leven en mensen kunnen niet anders dan de sympathieke tv-presentator steunen.

Fieri's tijd op tv heeft van hem een ster gemaakt, maar buiten de camera's heeft hij uitstekend werk geleverd in het restaurantspel. In feite bezit de ster veel meer restaurants die sommigen zouden vermoeden.

Laten we Guy Fieri eens nader bekijken en zien hoeveel restaurants de Food Network-ster momenteel bezit!

Guy Fieri is een legende over voedselnetwerken

Guy Fieri is een ster van Food Network geweest voor wat op dit moment voor altijd voelt, en is een van de meest iconische gezichten geworden die uit het netwerk is voortgekomen. Natuurlijk waren Emeril en Bobby Flay hier het eerst, maar geen van beiden krijgt nog steeds de liefde die Guy Fieri doet.

Fieri was jaren geleden een reality-kampioen en door die overwinning kreeg hij een plek op Food Network. Van daaruit ontwikkelde hij langzaam zijn geliefde Diners, Drive-ins en Dives, een van de meest populaire shows op tv.

Het succes van die serie katapulteerde Fieri tot een superster. Het wordt nog steeds met plezier bekeken door een groot publiek, dat zelfs graag teruggaat en de klassieke afleveringen bekijkt. Het is oprecht een van de betere reality-tv-aanbiedingen die er zijn, want het draait allemaal om lekker eten en plezier maken.

Gelukkig is Fieri zijn imperium op het kleine scherm blijven uitbreiden en heeft hij tal van andere shows gedaan. Niet alleen dat, hij is ook een virale sensatie geworden, met veel memes en video's die regelmatig hun weg vinden op verschillende platforms.

Guy Fieri is op dit moment in feite een nationale schat, en met die titel en het televisiesucces heeft Guy verzilverd.

Guy Fieri heeft een enorm vermogen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Guy Fieri momenteel een belachelijk vermogen van $ 50. De man weet zeker hoe hij geld moet verdienen, en dit aantal zal in de loop van de tijd waarschijnlijk blijven toenemen.

Vorig jaar tekende Guy een megadeal met Food Network, een deal die hem tot een van de meest succesvolle tv-sterren maakte.

"Guy Fieri, de zogenaamde burgemeester van Flavortown, heeft onlangs een nieuw contract getekend met het Food Network voor zijn populaire Diners, Drive-Ins en Dives en Guy's Grocery Games. Het zal de beroemde chef-kok $ 80 betalen miljoen over drie jaar, een verhoging van $ 50 miljoen van zijn eerdere overeenkomst, " meldde Forbes.

Dat is een enorme premie voor het netwerk om te betalen, maar ze begrijpen duidelijk hoe waardevol Guy Fieri is voor hun merk.

Stel je nu eens voor hoeveel geld hij zou kunnen verdienen als deze huidige deal eenmaal rond is. Ja, de man zal op geen enkel moment pijn doen voor geld.

Guy's vermogen wordt ook gestimuleerd door het feit dat hij uitzonderlijk succesvol is geweest in het restaurantspel.

Hoeveel restaurants heeft hij?

Dus, hoeveel restaurants heeft Guy Fieri? Volgens Wide Open Eats heeft Guy zijn handen vol aan tonnen!

"Chef Guy Fieri is een gevierd restaurateur met een machtig restaurantimperium. Terwijl Guy Fieri-restaurants begonnen met Johnny Garlics in Santa Rosa, Californië, zijn zijn restaurantketens nu in bijna elke uithoek van de wereld te vinden, van New York City, helemaal naar het zuiden. Guy Fieri bezit momenteel 17 merken en honderden restaurants. Verschillende van zijn restaurants hebben meerdere franchises en locaties ", meldt de site.

Dat is een waanzinnig aantal restaurants en franchises om te bezitten, en Fieri laat het er gemakkelijk uitzien, terwijl hij zijn kenmerkende uiterlijk heeft.

De site geeft wel wat informatie over Guy's verschillende restaurants, te beginnen met Guy's Burger Joint, de "grootste keten van de ster, met 34 locaties. Dit omvat alle 27 Carnival Cruise-schepen, evenals locaties in Mexico, de Verenigde Arabische Emiraten en Colombia Guy's Pig & Anchor is exclusief voor Carnival-schepen en serveert heerlijke vlezige barbecues. Als u aan land gebonden bent, heeft Fieri 2 locaties van zijn bar-b-que-joint, genaamd Guy Fieri's Smokehouse in Norfolk Virginia en Louisville, Kentucky."

Dat komt allemaal van slechts één enkele ketting die Fieri bezit. We kunnen ons niet eens voorstellen hoeveel geld deze plaatsen binnenkomen.

Guy Fieri leeft tegenwoordig groot. TV was waarschijnlijk meer dan genoeg om de klus te klaren, maar de restaurants moeten ervoor zorgen dat hij nooit meer een vinger hoeft uit te steken.

Aanbevolen: