Hoeveel verdient Guy Fieri voor 'diners, drive-ins en duiken'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Guy Fieri voor 'diners, drive-ins en duiken'?
Hoeveel verdient Guy Fieri voor 'diners, drive-ins en duiken'?
Anonim

Food Network is een van de meest populaire kanalen die er zijn, en door de jaren heen heeft het netwerk fantastische shows en populaire persoonlijkheden voortgebracht die succes hebben gevonden in de mainstream. Landen op Food Network is geen garantie voor succes, maar zo nu en dan kan iemand de mal doorbreken en een ster worden.

Guy Fieri is een van de grootste sterren in de geschiedenis van het netwerk en door de jaren heen heeft hij een fortuin verdiend. Triple D is misschien wel zijn grootste en beste show en hij ha alt al jaren een stevig salaris uit de show.

Dus, hoeveel verdient Guy Fieri met de hoofdrol in Triple D? Laten we een kijkje nemen en zien wat hij elke aflevering naar beneden kan halen.

Hij verdient tot $ 20.000 per aflevering

Guy Fieri Triple D
Guy Fieri Triple D

Eén ding dat Food Network beter heeft gedaan dan veel andere netwerken, is het produceren van sterren die zowel getalenteerd als herkenbaar zijn. Veel persoonlijkheden van Food Network kunnen het in de keuken gooien en lijken mensen met wie iedereen zou kunnen omgaan. Deze combinatie is een enorme reden geweest waarom Guy Fieri's Diners, Drive-Ins en Dives zo'n enorme hit zijn.

Fieri is een van de coolste persoonlijkheden op het hele netwerk en deze show was het perfecte voertuig voor hem om het sterrendom te bereiken. Fans sluiten zich elke aflevering bij hem aan, want hij vindt overal in het land kleinere plekken en benadrukt deze verborgen juweeltjes terwijl hij er veel plezier in heeft.

Er wordt geschat dat de Fieri tot $ 20.000 per aflevering van de show verdient, wat een indrukwekkend cijfer is. Nee, hij verdient niet zoveel als A-lijst sterren op prime time netwerkshows, maar niemand zal klagen over het krijgen van $ 20.000 per week betaald om rond te reizen en heerlijk eten te eten.

Triple D is al jaren een steunpilaar op Food Network en Fieri heeft te veel geweldige restaurants om te tellen. Deze kleinere plaatsen mochten pronken met de goederen voor een groot publiek, en Fieri mocht genieten van het eten terwijl hij zelfs zijn handen vuil maakte in de keuken.

Hoe lucratief de show ook was, Fieri heeft ook geld verdiend met andere zakelijke ondernemingen.

Hij maakt bank van uiterlijk en zakelijke ondernemingen

Uiterlijk van Guy Fieri
Uiterlijk van Guy Fieri

Lang voordat hij naar Food Network kwam en een ster werd, was Fieri al succesvol in het restaurantspel met Johnny Garlic's. Deze succesvolle onderneming dateerde van vóór zijn tijd bij Food Network en was verantwoordelijk voor het op gang brengen van de rijkdom die hij door de jaren heen heeft verzameld.

Johnny Garlic's was niet alleen een succes, maar in de loop van de tijd heeft Fieri zijn restaurantspel uitgebreid met andere plekken. Hij heeft plaatsen gehad zoals Guy's American Kitchen and Bar, Guy's Burger Joint en Guy Fieri's Vegas Kitchen and Bar. Hij heeft ook een plek in Disney Springs genaamd Chicken Guy!. Ja, Fieri is al jaren een succes in het restaurantspel.

Bovendien heeft hij ook een aantal verschillende shows op Food Network buiten Triple D. Hij heeft shows gehad als Guy Off the Hook, Guy's Big Bite, Minute to Win It en Guy's Grocery Games. Fieri heeft salaris gekregen voor al deze shows, wat hem alleen maar populairder heeft gemaakt in de mainstream. Er wordt geschat dat hij ook tot $ 100.000 kan verdienen voor optredens.

Als klap op de vuurpijl heeft Fieri ook geld verdiend door te adverteren bij grote bedrijven zoals Aflac en T. G. I. Vrijdag. De man is een machine om geld te verdienen en hij heeft door de jaren heen een indrukwekkend vermogen vergaard.

Zijn huidige netto waarde is $ 25 miljoen

Guy Fieri-promo
Guy Fieri-promo

Na jaren in de restaurant- en televisiegame heeft Guy Fieri een nettowaarde van $ 25 miljoen vergaard, volgens Celebrity Net Worth. Dit is een indrukwekkend aantal dat het succes bevestigt dat de ster heeft gevonden na jarenlang hard werken.

Restaurants en televisie zijn zijn brood en boter geweest, zeker, maar Fieri is ook een gepubliceerde auteur die een paar boeken op zijn naam heeft staan. Het is nog een andere manier waarop hij inkomsten heeft gegenereerd en heeft toegevoegd aan zijn indrukwekkende vermogen.

Buiten het maken van bankieren is Fieri ook een populaire figuur op sociale media geworden. Hij is er nooit voor terugdeinzen om Triple D te memen, wat zijn sociale media-accounts heeft doen groeien. Niet alleen dat, maar Fieri heeft een goede publieke perceptie dankzij het feit dat het geen probleem is en mensen in nood daadwerkelijk een handje helpt.

Guy Fieri is een van de grootste Food Network-sterren aller tijden, en hij heeft de bankrekening om het te bewijzen.

Aanbevolen: