8 Minder bekende feiten over Guy Fieri's nieuwe $80 miljoen deal met The Food Network

Inhoudsopgave:

8 Minder bekende feiten over Guy Fieri's nieuwe $80 miljoen deal met The Food Network
8 Minder bekende feiten over Guy Fieri's nieuwe $80 miljoen deal met The Food Network
Anonim

In de wereld van grote deals voor beroemdheden en contractverlengingen, is het veilig om te zeggen dat Guy Fieri zojuist een van de grootste heeft behaald. Onlangs werd onthuld dat de extraordinaire chef-kok en beroemde tv-presentator zojuist een nieuw hoogtepunt in zijn carrière heeft bereikt, nadat hij een contract van maar liefst $ 80 miljoen met The Food Network had gesloten. Er is veel geroezemoes rond deze deal, die Fieri's carrière naar een heel nieuw niveau heeft gekatapulteerd en elk aspect van zijn persoonlijke leven en carrière heeft veranderd. Fox Business meldt dat hoewel veel van deze nieuwe regeling geheim is gehouden, er een paar ongelooflijke details zijn om te onthullen …

8 Zijn contract loopt vast in twee van zijn shows

Guy Fieri heeft zojuist een hoogtepunt in zijn carrière bereikt dat hij, en de rest van de wereld, niet snel zal vergeten. Het komt niet elke dag voor dat iemand een overeenkomst van $ 80 miljoen tekent met een van de grootste netwerken in de industrie, dus hij neemt even de tijd om het allemaal te laten bezinken. De nieuwe deal van Guy Fieri zal de verlenging van twee van zijn shows omvatten. Dankzij zijn charismatische benadering van televisie en zijn passie voor koken, heeft Fieri zich beziggehouden met Guy's Grocery Games en Diners, Drive-Ins en Dives.

7 Deze deal houdt Fieri nog 3 jaar in de schijnwerpers

Er is weinig werkzekerheid in de entertainmentwereld… tenzij je Guy Fieri bent. Hij sloot net een contract van drie jaar terwijl hij tegelijkertijd $ 80 miljoen aan zijn nettowaarde toevoegde, wat helemaal niet als een slechte deal klinkt. Hij kan nu gerust zijn, wetende dat hij de komende drie jaar een coole $ 27 miljoen per jaar zal verdienen, in een veilig contract dat hem heel veel zendtijd garandeert. Dit betekent dat hij de komende 3 jaar kan besteden aan het groeien en onderhouden van zijn eigen fanbase en het bouwen van zijn merk, met eindeloze mogelijkheden voor de toekomst.

6 Hij werd zojuist de best betaalde tv-presentator op kabel-tv

Fieri's nieuwe deal is niet alleen welkom, fantastisch nieuws, hij is er ook in geslaagd een nieuwe onderscheiding in de mix te haken door de best betaalde televisiepresentator op kabeltelevisie te worden. Er is gewoon geen andere host op een ander kabeltelevisienetwerk die dit niveau van succes heeft kunnen behalen, waardoor Fieri heel veel opscheppen en een titel heeft verdiend die helemaal van hem is.

5 Dit vertegenwoordigt een opbrengst van $50 miljoen

Deze nieuwe deal is op zichzelf al indrukwekkend. Maar als we even de tijd nemen om de details van dit nieuwe contract dat Fieri is aangegaan te isoleren, wordt het nog duidelijker hoe onthutsend deze cijfers werkelijk zijn.

In wezen heeft Fieri zojuist een verhoging van $ 50 miljoen ontvangen, wat een astronomisch aantal is dat de meeste mensen niet eens kunnen doorgronden, laat staan een contract ondertekenen. Zijn huidige vermogen wordt geschat op rond de $ 25 miljoen, dus in het volgende jaar zal hij meer geld verdienen dan hij in de loop van zijn hele carrière heeft gehad.

4 Hij is gelanceerd in een nieuwe categorie koks

Dit soort erkenning krijgen is voor iedereen een enorme opgave, en dit spreekt boekdelen over Guy Fieri's culinaire vaardigheden. Zijn talent wordt nu op een heel nieuw niveau erkend en hij is in een heel andere categorie chef-koks terechtgekomen. Hij zal nu hoog gewaardeerd worden op de manier waarmee alleen de grootsten voor hem zijn geïdentificeerd. Zijn referenties zijn plotseling waardevoller, meer gerespecteerd, en het v alt niet te ontkennen dat hij zijn domein echt onder de knie heeft.

3 De deal zal andere restauranthouders ten goede komen

Afgezien van de duidelijke eer die Fieri verschuldigd is voor het bereiken van dit niveau van uitmuntendheid in zijn carrière, zal deze deal hem ook de mogelijkheid geven om nog meer geweldige dingen te blijven doen voor restauranthouders in nood. Sinds de wereldwijde pandemie hebben zoveel restauranthouders enorm geleden en Fieri is er altijd geweest om restaurants in nood te ondersteunen.

Nu heeft hij nog drie jaar en veel meer middelen tot zijn beschikking om dit geweldige werk te blijven doen en degenen in zijn branche te helpen die zo wanhopig waarde hechten aan alle hulp die hij hen geeft door middel van verschillende stichtingen en ondersteuningsinitiatieven, zoals het Restaurant Employee Relief Fund.

2 Het netwerk gaat ook naar nieuwe hoogten

Fieri's nieuwe deal met The Food Network is ongetwijfeld direct gunstig voor hem, maar er is één punt dat het vermelden waard is, en dat is dat het tweerichtingsverkeer is. Hoe lucratief deze deal ook is voor Guy Fieri en zijn familie, het is ook enorm gunstig voor het netwerk. Hun aantal kijkers zal naar verwachting dramatisch toenemen en ze zijn erin geslaagd een getalenteerde artiest en entertainer aan zich te binden met een bewezen staat van dienst en een hoog slagingspercentage. Mashed meldt dat Fieri's Diners, Drive-Ins en Dives heeft; "genereerde in 2020 meer dan $ 230 miljoen aan advertentie-inkomsten voor het netwerk." Dit soort erkenning en merkloyaliteit is van onschatbare waarde en elke dollar van hun investering in Guy Fieri waard.

1 Dit effent het pad van verandering voor ontdekking

Het landschap van de entertainmentindustrie verandert, en deze ongekende deal verandert de televisiewereld zoals we die kennen echt. Het is vrijwel ongehoord dat Discovery een deal van deze aard en waarde in dollars aanbiedt aan een van hun televisiepresentatoren. Ze komen meestal uit op zeven cijfers en verlengen contracten niet in deze mate. Om de zaken in perspectief te plaatsen, betaalde The Food Network eerder Emeril Lagasse van Emeril Live $ 8 miljoen per jaar voor zijn hitshow. Terwijl Fieri geschiedenis schrijft, wordt het ook een baanbrekend moment voor toekomstige sterren.

Aanbevolen: