Sociale media-commentatoren vragen zich af hoe 'baanloze' Scott Disick een Ferrari van $ 400k bezit

Sociale media-commentatoren vragen zich af hoe 'baanloze' Scott Disick een Ferrari van $ 400k bezit
Sociale media-commentatoren vragen zich af hoe 'baanloze' Scott Disick een Ferrari van $ 400k bezit
Anonim

Scott Disick heeft een oogje in het zeil gekregen nadat hij zijn nieuwe look van $ 400K Ferrari 812 op Instagram liet zien.

Op vrijdag pochte de 38-jarige realityster over zijn "echt gekke" krijtgrijze wrap-job terwijl hij poseerde tegen een vloot van weelderige auto's, waaronder een Ferrari F8.

De post komt slechts enkele dagen nadat de Talentless-ontwerper iedereen in de Kardashian Jenner-clan opnieuw heeft gevolgd op Instagram. De moeder van zijn ex Kourtney Kardashian, Kris Jenner, "vond" de post leuk.

Disick's Ferrari heeft een startprijs van $338.000 en aanpassingen kunnen de kosten opdrijven tot meer dan $400K.

"Moest mijn 812 dit krijtgrijs maken dat ik vond bij @inozetek, het ziet er letterlijk uit als verf en het is een omslagdoek, het is echt te gek", schreef hij.

Op zijn oprit stonden ook een rode F8 en een zilveren Rolls Royce Cullinan afgebeeld. Disick verscheen in alle 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians. Het is onduidelijk of hij zal verschijnen in het nieuwe Hulu-project van de familie.

Het zorgde ervoor dat veel commentatoren op sociale media zich afvroegen hoe de vader van drie zijn geld verdient.

"Waar ha alt hij zijn geld vandaan? Hij werkt niet", schreef iemand online.

"Wat heeft hij gedaan om een Ferrari te kopen? Hij is niet eens een beroemdheid!" een tweede toegevoegd.

"Misschien moet hij een autostoeltje regelen voor de volgende vriendin", luidde een louche opmerking.

Ondertussen is Disick momenteel vrijgezel na een breuk met Amelia Hamlin, 20, na 11 maanden samen volgens een nieuw rapport.

De twee realitysterren werden voor het eerst romantisch met elkaar verbonden in oktober 2020, zoals een insider dinsdag aan UsWeekly vertelde: "Amelia was degene die een einde maakte aan de dingen."

Het stel kreeg felle kritiek te verduren nadat Disick met Hamlin begon te daten toen ze 19 was. Hun relatie werd officieel enkele maanden nadat hij het uitmaakte met model Sofia Richie - met wie hij ook begon te daten toen ze 19 was.

Amelia Hamlin T-shirt Scott Disick Instagram
Amelia Hamlin T-shirt Scott Disick Instagram

Vorige maand stuurde Amelia een dun gesluierd bericht naar haar nu gerapporteerde ex-vriendje. Hamlin deelde een foto van een tanktop met de tekst: "Heb je geen vriendin?"

Het leek te zijn gericht op Disick's schaamteloze DM's aan zijn baby mama Kourtney Kardashian's ex-vriend Younes Bendjima.

Op 30 augustus stuurde Disick Kourtney's ex Younes een direct bericht over haar Italiaanse vakantie vol PDA's met vriend Travis Barker.

Yo, is deze meid oké!??? Bro, wat is dit. Midden in Italië', schreef Scott terwijl hij een foto stuurde van Kourtney die de Blink-182-drummer kust en schrijlings zit op een opblaasbare boot.

Younes - die van 2016 tot 2018 met de oprichter van POOSH uitging - lekte het bericht boos op Instagram.

"Houd dezelfde energie die je publiekelijk en privé over mij had", schreef het model terwijl hij een greep uit het verhaal deelde, na een reactie op Disick: "Maakt niet uit voor mij, zolang ze maar blij is PS: Ik ben je broer niet."

Aanbevolen: