De stewardessenfans konden Kaley Cuoco niet onderscheiden van haar dubbelganger

Inhoudsopgave:

De stewardessenfans konden Kaley Cuoco niet onderscheiden van haar dubbelganger
De stewardessenfans konden Kaley Cuoco niet onderscheiden van haar dubbelganger
Anonim

Kaley Cuoco realiseert zich waarschijnlijk niet wat een enorme ster ze werkelijk is. Heck, de actrice zou haar werk aan The Big Bang Theory zien terwijl ze de mute-knop ingedrukt hield!

Sinds de sitcom bloeit de ster op The Flight Attendant. Ze krijgt niet alleen lovende kritieken, maar ze heeft ook hechte vriendschappen opgebouwd. We zullen er één in het bijzonder naast haar dubbelganger bekijken. Daarnaast zullen we kijken hoe sterk de twee op elkaar lijken.

Kaley Cuoco was extreem nerveus over de stewardess en hoe deze zou worden bekeken

Door al die jaren aan een sitcom te werken, was het normaal dat Kaley Cuoco doodsbang was om een nieuwe wereld en een heel ander project te betreden.

Voordat de eerste aflevering werd uitgezonden, kreeg Cuoco te horen dat haar team de recensies die zouden volgen niet mocht lezen. Uiteindelijk volgde Cuoco deze regel niet, maar toen ze onthulde met Collider, werd de actrice weggeblazen door de lof.

"Ik word ofwel geaccepteerd, en ze zullen het leuk vinden, of ik ga met het schip ten onder, want dit zal allemaal mijn schuld zijn." En ik kon niet geloven hoeveel mensen het accepteerden en er dol op waren."

"Ik was zo nerveus. Ik was het zat dat dit ding werd uitgezonden, en ik zei tegen mijn team: "Ik wil geen recensies lezen. We hebben gedaan wat we deden en we zijn trots, laten we verder gaan.” Ik werd 's ochtends als eerste wakker en mijn publicist sms'te me en zei: "De eerste is net uitgekomen." Ik denk dat het Variety of Hollywood Reporter was. Ze zei: "Je moet het lezen." Ik had zoiets van: "Nee, nee, nee." Het was zo mooi, en ineens begon ik te huilen. Het was de eerste deur die openging voor mensen die deze nieuwe show accepteerden."

Ondanks het succes zakten de zenuwen niet weg voor Cuoco. In plaats daarvan was het verhogen van de lat voor seizoen 2 net zo stressvol. "Oh, ik was doodsbang. Het kostte me zeker veel gesprekken om volledig aan boord te komen. Ik was er echt nerveus over vanwege dat exacte ding. Ik dacht:" Jongens, we zijn ermee weggekomen. Laten we gaan. Laat het. Laten we verder gaan met ons leven. We zijn zo trots, en dat is het." Ik was doodsbang. Het was goed, en we hebben de lat echt hoog gelegd."

Het werkte allemaal voor Cuoco en daarnaast creëerde ze een aantal geweldige vriendschappen achter de schermen. Een daarvan was naast haar dubbele Monette Moio.

Fans waren verbluft door Kaley Cuoco's Double Monette Moio

Cuoco plaatste de video naast haar dubbelganger, waarin de twee dansen tijdens de laatste dag op de set in seizoen 2. Fans waren verbluft door hoe vergelijkbaar de twee eruit zien.

Volgens 2 alinea's is Monette geen onbekende in dubbel werk, omdat ze samen met enkele van de topnamen in heel Hollywood heeft gewerkt. Lily James (Pam en Tommy), Kate Hudson, Lizzy Caplan (Truth Be Told - foto hieronder), Evan Rachel Wood (Westworld) en Ana de Armas (in de aankomende Marilyn Monroe-film Blonde), onder anderen.

Monette zelf vond het geweldig om samen te werken met Cuoco, en het zou leiden tot een echte vriendschap tussen de twee, waarbij het paar off-set rondhing en samen van diners geniet.

Moio was niets anders dan complimenteus als het ging om haar werk naast Cuoco in The Flight Attendant. "De eerste 2 afleveringen van @flightattendantonmax zijn nu uit! Een klein deel van deze ongelooflijke show zijn was de ervaring van je leven. Werken met @kaleycuoco was als een 1-op-1 masterclass (er is niemand zoals Kaley Cuoco) en het was een waar geschenk om ieders harde werk en onvermoeibare inspanningen zo nauwlettend te volgen."

Het is adembenemend om ieders creativiteit en talenten tot leven te zien komen van begin tot eind. Je gaat dit seizoen geweldig vinden!

Bedankt @dbrowntrout dat je me hebt uitgenodigd."

Een hele ervaring voor de dubbelganger en eentje die ze nooit zal vergeten. Dit is nog een ander voorbeeld van hoe belangrijk een dubbelganger kan zijn voor elke film of tv-show - voor het grootste deel zijn het zeer gewaardeerde leden van de cast.

Aanbevolen: