15 Disney-sterren die er niet tegen konden om met elkaar samen te werken

Inhoudsopgave:

15 Disney-sterren die er niet tegen konden om met elkaar samen te werken
15 Disney-sterren die er niet tegen konden om met elkaar samen te werken
Anonim

Disney heeft een speciaal plekje in ons hart, of je nu al een fan bent sinds je kindertijd, of onlangs verliefd bent geworden op de talloze live-action remakes, Disney kan echt geen kwaad.

Hoewel Disney een perfect plaatje lijkt te zijn, blijkt het toch niet zo lief te zijn als we ooit dachten. Of je nu een fan was van Suite Life Of Zack & Cody, High School Musical, That's So Raven of tal van andere Disney-hits, er gebeurde veel achter de schermen dat Disney geheim hield.

Ondanks onze gedachte dat Disney-acteurs allemaal vrienden waren, blijkt dat helemaal niet het geval te zijn. Hier zijn 15 Disney-sterren die het niet leuk vonden om met elkaar samen te werken!

30 Jake T. Austin & Selena Gomez

29

Ondanks dat deze twee broer en zus zijn in Disney's 'Wizards of Waverly Place', lijkt het erop dat ze het niet altijd met elkaar konden vinden. Het tovenaarsduo kwam een keer tegenover elkaar op Twitter, wat voor een nogal ongemakkelijke filmervaring zorgde voor de rest van de serie. Jake T. Austin schaduwde Selena in haar rol in 'Spring Breakers', en het is veilig om te zeggen dat het niet goed ging met Selena, wat een breuk tussen de twee veroorzaakte. Gelukkig voor alle fans van 'Wizards', zijn de twee sindsdien verder gegaan en blijven ze goede vrienden nu de show voorbij is.

28 Raven Symone & The Cheetah Girls

27

De Cheetah Girls waren een Disney-fenomeen! Met ontelbare films, films en hitnummers waar elke tiener en tiener naar op zoek was, was de dynamische groep op dat moment niet te stoppen. Hoewel de Cheetah Girls de empowerment van vrouwen predikten, waren er veel te veel grote persoonlijkheden voor de groep om mee om te gaan. Ondanks de ontluikende vriendschap die de meisjes op het scherm vertoonden, begonnen er geruchten te circuleren dat de groep niet goed kon opschieten met Raven Symone vanwege haar steeds groter wordende succes als soloartiest en actrice in de hitshow 'That's So Raven'. Ondanks hun verschillen in het verleden, hebben de meisjes sindsdien dingen opgelost en hun vriendschap jaren later nieuw leven ingeblazen.

26 Miley Cyrus & Emily Osment

25

De volgende op de lijst zijn twee van onze favoriete besties op het scherm, Miley en Lilly uit 'Hannah Montana'. Ondanks dat de twee beste vrienden zijn op televisie, lijkt het erop dat ze toch alleen maar acteerden. Miley Cyrus onthulde in een interview dat zij en Emily Osment nooit echt met elkaar konden opschieten in de show. De zangeres van 'Party In The USA' onthulde dat hoezeer de twee ook probeerden vrienden te zijn, het gewoon nooit lukte. Jakkes, wie had dat gedacht? Wij niet, dat is zeker!

24 Demi Lovato & Selena Gomez

23

Als de belichaming van Disney-vriendschappen gevonden zou kunnen worden in twee mensen, dan zouden het Selena Gomez en Demi Lovato zijn. De twee sterren zijn al sinds hun kindertijd vrienden en speelden zelfs samen in 'Barney & Friends'. Ondanks hun langdurige vriendschap leken de twee uit elkaar te zijn gegroeid na hun rollen in 'Princess Protection Program'. Velen geloven dat Demi en Selena ruzie kregen toen Gomez in de buurt kwam van de country-popster Taylor Swift. Demi ontvolgde Selena officieel op sociale media en beweerde hoe "mensen veranderen en mensen uit elkaar groeien". Au!

22 Bella Thorne & Zendaya

21

Bella Thorne en Zendaya speelden samen in Disney's hitshow 'Shake It Up' voordat deze na seizoen 3 werd geannuleerd. Ondanks dat de show op zijn hoogtepunt was bij het netwerk, besloot Disney de show te annuleren, toonaangevende fan om te geloven dat het was omdat de twee sterren het niet met elkaar konden vinden. Hoewel dit niet de reden was voor de annulering van de show, zaten fans niet ver van de waarheid af. Rapporten beweren dat de twee vrouwen vrij vaak voor de schijnwerpers zouden vechten, waardoor het filmen van de show voor iedereen een behoorlijk ongemakkelijke ervaring was. Het lijkt erop dat de twee op de set echt 'dingen aan het opschudden waren'!

20 Ashley Tisdale & Lucas Grabeel

19

Er was echt geen beter Disney-duo dan Sharpay en Ryan uit 'High School Musical'. Hoewel we ons kunnen voorstellen dat de broer en zus op het scherm nog lang en fantastisch leefden, lijkt het erop dat de twee een hekel hadden aan het werken met elkaar. De twee bevestigden dit een decennium nadat de laatste 'High School Music' in 2008 werd uitgezonden. Tisdale en Grabeel waren het er beiden over eens dat de twee niet met elkaar overweg konden en dat ze elkaar 'haatten'. We moeten deze twee echt prijzen voor hun acteervaardigheden, want we hadden nooit gedacht dat ze niet met elkaar overweg konden.

18 Debby Ryan & Skai Jackson

17

Deze twee Disney-sterren verschenen in de populaire show 'Jessie'. Hoewel de twee vriendelijk waren op het scherm, lijkt het erop dat de dingen niet zo PG waren buiten het scherm. Skai Jackson beschuldigde mede-ster Debby Ryan ervan haar in 2015 te 'pesten'. Volgens berichten had Skai Jackson een apart Twitter-account waar ze verklapte hoe Debby Ryan haar echt behandelde. Fans waren niet zo blij om dit te horen, wat een nog grotere kloof veroorzaakte tussen Ryan en Jackson.

16 Selena Gomez & Miley Cyrus

15

Selena Gomez en Miley Cyrus worden technisch gezien beschouwd als Disney-roy alty's, maar de twee waren geen prinsessen. Selena verscheen in 'Suite Life', 'Hannah Montana' en 'That's So Raven' voordat ze haar vaste rol als Alex Russo in 'Wizards' kreeg. Rapporten beweren dat de twee nooit graag samenwerkten omdat ze allebei een gemeenschappelijk belang hadden, en dat was Nick Jonas. Hoewel het Disney-duo het tijdens hun Disney-dagen professioneel hield, gaven ze absoluut niet om elkaars gezelschap.

14 Cole Sprouse & Joe Jonas

13

Dit is absoluut een onwaarschijnlijke combinatie, maar geloof het of niet, Joe Jonas en Dylan Sprouse hadden ruzie tijdens hun Disney-dagen. Joe Jonas besprak de gruwelen van het werken met Disney met Vulture Magazine, waardoor het netwerk volledig onder de bus werd gegooid. Een persoon die er niet voor stond, was Dylan Sprouse. De 'Suite Life'-ster riep Jonas en beweerde dat de band Disney op elk moment volledig 'nee' had kunnen zeggen, en noemde totale BS op de verklaring van Jonas.

12 Tim Allen & Jonathan Taylor Thomas

11

Hoewel 'Home Improvement' niet rechtstreeks op het Disney-netwerk stond, is het belangrijk om te weten dat Disney eigenaar is van ABC, wat uiteindelijk hetzelfde is. Tot grote verrassing was dit vader-zoon-duo op het scherm niet zo gezond als we allemaal dachten. Tim Allen en co-star Jonathan Taylor Thomas (JTT) konden het niet altijd met elkaar vinden. Naarmate de show vorderde, verliet JTT de show een seizoen eerder en weigerde zelfs om in de seriefinale te verschijnen om "zich op zijn studie te concentreren", wat absoluut niet goed ging met Tim Allen.

Aanbevolen: