RHOBH: Garcelle Beauvais is klaar om haar castgenoten onder controle te houden

Inhoudsopgave:

RHOBH: Garcelle Beauvais is klaar om haar castgenoten onder controle te houden
RHOBH: Garcelle Beauvais is klaar om haar castgenoten onder controle te houden
Anonim

Garcelle Beauvais hield zichzelf tegen om uit te halen in de aflevering van Real Housewives van Beverly Hills van vorige week, maar in "So You Say" is ze klaar om al haar castgenoten binnen te houden check.

Aflevering 9 zag Garcelle omgaan met de nasleep van alles wat er op haar verjaardagsfeestje was gebeurd. Van het explosieve argument van Diana en Sutton tot Erika die zich ongepast gedroeg tegenover de zonen van het feestvarken, er was een hoop voor haar om uit te pakken.

Ze aarzelde echter om er met Erika op in te gaan totdat ze zag dat ze nuchter genoeg was om een echt gesprek te voeren.

Deze week besloot de Coming to America-actrice om haar castmate aan het werk te zetten … maar Erika was niet de enige met wie ze te maken kreeg.

Waarschuwing: het volgende artikel bevat spoilers voor Real Housewives of Beverly Hills seizoen 12, aflevering 10: "So You Say"

Garcelle beschuldigt Kyle van springschip

Hoewel Erika misschien wel de persoon is waar Garcelle zich het meest aan ergert, is ze ook niet bepaald blij met Kyle Richards.

In feite, terwijl Sutton vertelt wat er tussen haar en Diana is gebeurd, voegt Garcelle eraan toe dat kort nadat Kyle arriveerde, ze verscheen om "van het schip te springen" en zich bij de nieuweling van seizoen 12 aansloot.

Kyle ontkent partij te kiezen - laat staan van een schip te springen - wat een oogwenk van Garcelle oproept. De dingen worden echter meer confronterend wanneer de groep naar binnen verhuist.

Garcelle confronteert eindelijk Erika, maar wordt afgeleid door Kyle die een gezicht trekt bij iets dat gezegd is. Niet iemand die dat laat ontglippen, zegt Garcelle tegen de OG om uit te leggen waar ze op reageerde. Kyle meent dat ze denkt dat Erika een beoordelingsfout mag maken, gezien alles wat ze heeft meegemaakt, en Garcelle confronteert haar opnieuw met het feit dat ze van een schip is gesprongen.

"Dit is wat ik bedoel met van een schip springen, " klaagt ze. "Ik heb een gesprek met haar… ik praat niet met jou. Ik praat met haar."

Ironisch genoeg lossen Garcelle en Erika hun probleem opmerkelijk snel op. Erika verontschuldigt zich onvoorwaardelijk voor haar gedrag en complimenteert zelfs Garcelle's opvoeding terwijl ze dit doet - de actrice zachter makend.

Garcelle stelt vragen over het drinken van Erika

Garcelle is misschien verder gegaan dan Erika die haar kinderen vloekte, maar dat wil niet zeggen dat ze geen aanhoudende zorgen heeft over haar gedrag. Integendeel, ze wil erover praten - en ze wil erover praten met Kyle.

Aangezien zowel Garcelle als Kyle in het verleden getuige zijn geweest van middelenmisbruik door hun dierbaren, is het een moeilijk gesprek.

Kyle, aan de ene kant, gelooft dat het schadelijk is om zelfs maar middelenmisbruik te suggereren. Garcelle, aan de andere kant, is bezorgd dat ze, door niet in te grijpen, hun vriend een slechte dienst bewijzen.

Sheree Zampino, die bij de lunch aanwezig was, ziet de waarheid in wat beide vrouwen zeggen.

"Ik hoop dat jullie elkaar allemaal kunnen begrijpen, want ik… als ik hier zit, zie ik beide kanten zo duidelijk. Wat jullie allebei zeggen is zo geldig en redelijk, "ze knikt.

Kunnen we terzijde, Sheree als scheidsrechter krijgen voor meer argumenten van deze groep?

Sutton en Diana hashen it Out

In weer een poging om alles te bespreken wat er op Garcelle's verjaardagsfeestje is gebeurd, ontmoeten Sutton en Diana elkaar voor de lunch.

Het lijkt er echter op dat deze twee de strijdbijl niet snel zullen begraven. Sutton gaat zelfs naar haar biechtstoel om te klagen dat ze Erika verkiest boven Diana, elke dag - en aangezien Sutton vorig seizoen beveiliging inhuurde om haar tegen Erika te beschermen, zegt dat iets!

Sutton begint met Diana te vragen om te verduidelijken wat ze vroeg in het seizoen bedoelde, toen ze zei dat de Southern Belle onhandig was met haar woorden." Diana wijst erop dat dat destijds haar poging was om haar nieuwe co-ster "het voordeel van de twijfel te geven, " waar ze niet aan dacht wat ze zei, maar dan schiet ze dat nu, ze gelooft dat Sutton helemaal niet onhandig is - dat ze eigenlijk van plan is mensen pijn te doen.

Vanaf daar wordt de uitwisseling alleen maar meer verhit. Diana roept Sutton op vanwege haar sarcastische toon toen ze op het feest aankwam nadat ze had gezegd dat ze op bedrust was. Sutton verontschuldigt zich, maar vraagt op zijn beurt om verontschuldiging voor Diana die haar gehuil belachelijk heeft gemaakt nadat ze haar eigen geschiedenis met miskramen had onthuld.

Tegen het einde van de lunch is er geen oplossing - en we zouden er ook niet op rekenen om er tegen het einde van het seizoen een te zien.

Fans reageren op de aflevering van deze week

Vandaag steunen fans Sutton en Garcelle deze week - en hun steun voor de twee is in ieder geval alleen maar sterker geworden.

Dat gezegd hebbende, er is één nieuwere ontwikkeling. Fans kunnen gewoon geen genoeg krijgen van Sheree, nu ze zich bij de cast heeft gevoegd.

We kunnen niet wachten om te zien wat volgende week voor ons in petto heeft!

Fans kunnen elke donderdag nieuwe afleveringen van Real Housewives of Beverly Hills bekijken op Hayu.

Aanbevolen: