Is 'RHOBH'-ster Garcelle Beauvais nog steeds bevriend met Denise Richards?

Inhoudsopgave:

Is 'RHOBH'-ster Garcelle Beauvais nog steeds bevriend met Denise Richards?
Is 'RHOBH'-ster Garcelle Beauvais nog steeds bevriend met Denise Richards?
Anonim

Garcelle Beauvais en Denise Richards waren beiden te zien in Bravo's Real Housewives waar hun langdurige vriendschap volop te zien was!

Aangezien Denise nog een seizoen onder haar riem had, waren fans verheugd om haar Denise in de groep te zien verwelkomen, maar dat veranderde allemaal toen Denise Richards het doelwit van het seizoen werd.

Hoewel Garcelle haar best deed om op te komen voor haar vriendin, was het niet genoeg om Denise te laten blijven. Nadat ze haar vertrek bij RHOBH had aangekondigd, waren fans benieuwd of Garcelle zonder Denise zou terugkeren. Terwijl ze terugkeert voor seizoen 11, willen fans weten waar zij en Denise vandaag staan.

Zijn Garcelle en Denise nog steeds vrienden?

Garcelle Beauvais trad voor het eerst toe tot de Real Housewives of Beverly Hills in het tiende seizoen en doorbrak de Bravo-barrières als de allereerste zwarte vrouw die zich bij de cast voegde.

Terwijl het binnenlopen van reality-tv synoniem kan zijn met wandelen in het hol van de leeuw, had Garcelle een back-up, haar goede vriend, Denise Richards.

Denise, die een seizoen eerder bij de show kwam, is al bijna twee decennia bevriend met Garcelle en was degene die Beauvais daadwerkelijk aanraadde voor de show. Nou, de twee maakten niet alleen geweldige tv, maar hun vriendschap was absoluut een hoogtepunt van het seizoen.

Hoewel het goed begon met de groep dames, was een Denise-uitschakeling op handen en was Garcelle een van de weinigen die haar vriendin bijstond. Ondanks haar inspanningen was de steun van Beauvais voor Richards niet genoeg om haar ervan te weerhouden na twee seizoenen de serie te verlaten.

Fans vroegen zich af of Garcelle ook zou terugkeren, en hoewel ze haar aarzelingen had, is ze niet alleen terug, maar ze is beter dan ooit! Na een sit-down interview met Us Weekly, werd Garcelle gevraagd of zij en Denise nog steeds vrienden zijn of niet.

Nou, tot ieders verbazing zijn de twee zeker nog steeds zo vriendelijk als ze ooit waren! "Hoe gaat het met Denise?" Garcelle werd gevraagd. 'Ze is goed. Ze werkt veel!' antwoordde ze.

Garcelle noemde zelfs hoe veel gelukkiger Denise lijkt sinds ze de show heeft verlaten, wat logisch is gezien de stress die ze had met het vreselijke gerucht dat de cast verspreidde en het grootste deel van vorig seizoen besprak met betrekking tot haar vermeende affaire met Brandi Glanville.

"Vorig jaar was erg zwaar voor haar [Denise]", zei Garcelle. Hoewel ze elkaar niet zo vaak zien als ze zouden willen, voornamelijk vanwege hun drukke werkschema's, maakte Garcelle duidelijk dat de twee vrij vaak sms'en en praten.

De ster ging verder met het bespreken van het komende seizoen en wat fans kunnen verwachten! Met Garcelle op zoek naar liefde en jongleren met een tweeling, Erika Jayne's juridische ellende en een overvloed aan drama tussen newbie Crystal Minkoff en Sutton Stracke, wordt seizoen 11 een van de beste, en we kunnen niet wachten!

Aanbevolen: