8 beroemdheden die rundvlees hebben (of hadden) met Elon Musk

Inhoudsopgave:

8 beroemdheden die rundvlees hebben (of hadden) met Elon Musk
8 beroemdheden die rundvlees hebben (of hadden) met Elon Musk
Anonim

Elon Musk is een van de meest controversiële figuren van de 21e eeuw. Hoewel zijn fans hem beschouwen als een vooraanstaand vernieuwer van wetenschap en technologie, heeft hij veel critici die hem beschuldigen van racisme, seksisme en egoïstisch zijn.

Musk heeft ook de neiging om zonder filter te spreken, en hij doet vaak bizarre beloften die hij niet nakomt, zoals de keer dat hij beloofde Twitter te kopen om er een toevluchtsoord van vrije meningsuiting van te maken, alleen om naar de rechtbank te gaan om te proberen uit de deal te stappen. In de loop der jaren heeft Musk het gevoel dat hij het heeft gehad met ex-presidenten, reality-tv-sterren en een handvol A-lijst beroemdheden.

8 Donald Trump

"Ik haat de man niet, maar het is tijd voor Trump om zijn hoed op te hangen en de zonsondergang in te zeilen. Dat waren de exacte woorden van Elon Musk toen de conservatieve blog Breitbart beelden vrijgaf van Trump die Musk een "bullshit-artiest" noemde tijdens een van zijn bijeenkomsten. Trump was hoogstwaarschijnlijk geïrriteerd door Musk omdat Musk beloofde Twitter te kopen en hij beloofde het account van Trump te herstellen. Toen Trump hoorde dat hij zijn toegang niet meer terug zou krijgen, ging hij het podium op om de miljardair te dissen. Musk klapte terug met de bovenstaande opmerking, maar de vete ging door toen Trump beweerde dat Musk oorspronkelijk om zijn hulp smeekte en dat hij had gestemd Musk ontkende dat hij op Donald Trump had gestemd in weer een andere tweet.

7 Jeremy Clarkson

De ster van Top Gear bevond zich in 2011 op een kruispunt met Musk en zijn autobedrijf Tesla. Tesla klaagde de BBC, die Top Gear uitzendt, aan wegens smaad toen een Tesla-auto die Clarkson aan het beoordelen was voor de show liep uit de macht. Musk beschuldigde de show ervan het incident te vervalsen. Tesla en Musk verloren zowel de zaak als hun beroep. Volgens The Daily Beast zei Clarkson: "Musk houdt niet van verliezen. Helaas deed hij dat twee keer… Hij heeft gewoon zure druiven." Clarkson zei ook dat hij goede recensies heeft gegeven aan andere Tesla-motoren en dat de slechte recensie niet persoonlijk had mogen worden opgevat. "Ik heb geen bijl te slijpen. Hij is de enige die zich ooit op zo'n nukkige manier gedroeg - de meeste bazen in de industrie zijn een stuk volwassener." Een heel correcte, Britse manier om Musk onvolwassen te noemen.

6 Megan McCain

De voormalige presentator van The View hield niet van opmerkingen die Musk maakte over dalende geboortecijfers. Musk heeft 9 kinderen bij 4 verschillende vrouwen. McCain schreef in The Daily Mail: ""Deze 'impregneer de planeet'-mentaliteit is griezelig en komt over als de acties van een sekteleider, meer dan een altruïstische persoon die zijn gezin wil uitbreiden en de planeet wil redden." McCain gaat verder in de artikel om te zeggen dat Musk excentriek is en geen voeling heeft met de pijn en realiteit waar de meeste Amerikaanse families mee moeten leven.

5 Azealia Banken

Banks voelde zich niet op haar gemak de laatste keer dat ze in het Musk-huis verbleef. Toen Musk nog aan het daten was met popzanger Grimes, werd Banks uitgenodigd om met Grimes samen te werken aan een aantal nieuwe muzieknummers. Banks beweerde dat ze zag hoe het drama zich ontvouwde toen Musk als CEO van Tesla zijn grenzen overschreed en hij beweerde via Twitter dat hij Tesla privé nam voor een paar honderd dollar per aandeel omdat de financiering veilig was. Dat bleek een leugen en Musk kreeg een boete van $ 20 miljoen voor de misleidende verklaringen. Banks was niet onder de indruk van de manier waarop Musk met het incident omging. Ze noemde hem een 'bètamannetje' en dat hij het weekend 'op zoek was naar investeerders' nadat hij de tweet had gepost.

4 Mark Zuckerberg

De relaties tussen Zuckerberg en Musk verzuurden in 2016 toen een satelliet waarin Zuckerberg $ 200 miljoen had geïnvesteerd, explodeerde op een SpaceX-lanceerplatform. Het incident begon een vingerwijzende vete waarbij Musk de schuld gaf aan "een anomalie" op het lanceerplatform, maar Zuckerberg beweerde dat SpaceX hun satelliet "vernietigd" had. De twee zijn sindsdien op zure voorwaarden. Ze zijn het ook onvermurwbaar met elkaar oneens over de toekomst van technologie, met name kunstmatige intelligentie, iets dat Zuckerberg ondersteunt, maar waar Musk erg tegen is.

3 George Clooney

Clooney was erg teleurgesteld over zijn Tesla-auto, die blijkbaar stopte met werken toen Clooney midden op een drukke snelweg stond. Clooney sprak in 2013 over zijn teleurstelling over de auto en Musk reageerde met enkele harde woorden op Twitter, zoals hij gewend is te doen. "Ander nieuws, George Clooney meldt dat zijn iPhone 1 in '07 een bug had."

2 Bernie Sanders

De senator uit Vermont schaamt zich niet voor zijn minachting voor de superrijken. "Miljardairs zouden niet moeten bestaan", was een van zijn gespreksonderwerpen als kandidaat voor de Democratische presidentiële voorverkiezingen in 2020. Toen Bernie weer een tweet plaatste waarin hij de rijken bekritiseerde, besloot Musk uit het niets de populaire politicus te trollen."Lol, ik was vergeten dat je nog leefde." Het verzet was snel en brutaal.

1 Johnny Depp

Musk nam de hoge weg tijdens de smaadzaak die Johnny Depp aanspande tegen zijn ex Amber Heard, hoewel zijn naam tijdens het proces werd geschrapt en Depps advocaten beweerden dat ze een affaire had met Musk voordat zij en Depp uit elkaar gingen. Musk zei dat zowel Depp als Heard "acceptabele" mensen zijn als ze op hun best zijn. Tijdens het proces waren sommige teksten die Johnny Depp naar verluidt stuurde echter minder dan vleiend. Hij kleineerde Musk en Heard voortdurend en noemde Elon Musk zelfs 'Elon Mollusk'. Met andere woorden, Jack Sparrow vergeleek de CEO van Tesla met een slak omdat hij contact had met zijn (vermeend) gewelddadige ex-vrouw. Depp heeft sinds het proces niets meer publiekelijk over Musk gezegd.

Aanbevolen: