Waarom deze beroemdheden rundvlees hebben met 50 Cent

Inhoudsopgave:

Waarom deze beroemdheden rundvlees hebben met 50 Cent
Waarom deze beroemdheden rundvlees hebben met 50 Cent
Anonim

Het merk van

50 Cent is ontstaan uit controverse. Voordat ze groot werden onder de gezamenlijke deal van Eminem's Shady en Dr. Dre's Aftermath, werden 50 zelfs berucht omdat ze beroemde namen lieten vallen en ze wilden beroven in 'How to Rob'. Bedoeld als de single van zijn vermeende debuutalbum Power of the Dollar, katapulteerde "How to Rob" zijn naam in de hiphopscene van New York.

Hoewel 50 Cent negen keer werd neergeschoten en vervolgens van het label werd geschrapt vanwege de controverse, was het stempel van de rapper in het rapspel nog steeds te zien. 50 nam nog steeds dezelfde oplichter-mentaliteit aan, zelfs na ondertekening met Eminem en Dr. Dre, waardoor hij een onroerend goed werd. Niemand wil met 50 Cent rotzooien, want hij zou voor niemand bang zijn. Deze rappers en celebs hadden echter nog steeds het lef om op hem af te gaan. Dus, wie zijn ze? En waarom hadden ze ruzie met 50 Cent?

6 50 Cent Vs. Floyd Mayweather

Het is moeilijk om het keerpunt van de 50 Cent - Floyd Mayweather-vete te bepalen, maar één ding is dat ze allebei in de jaren 2010 in de bokswereld zaten. De rapper liep zelfs geld naar rechts voor zijn gevecht tegen Oscar De la Hoya in 2007 en was een tijdje goede vrienden.

Hun relatie begon echter te veranderen toen Floyd een tijd in de gevangenis zat. 50 Cent beweerde dat de bokskampioen hem vroeg om zijn promotiebedrijf te runnen, maar dat hij uiteindelijk 'flirtte' met Floyd's rivaal Manny Pacquiao om hun eigen promotiebedrijf op te richten. Hun onenigheid in zaken breidde zich uit tot het punt waarop ze kinderachtige prikken op sociale media begonnen te gooien. 50 maakte grapjes over Floyd's gebrek aan formeel onderwijs, terwijl Floyd de huidige staat van 50 Cent irrelevant noemde in het rapspel.

5 Reden voor 50 Cent en de vete van het spel

Er was eens, collega-rapper The Game, een hechte zakencollega van 50 Cent, nadat hij eind 2003 een contract had getekend bij G-Unit. Het was het idee van Dr. Dre en Interscope's Jimmy Iovine om de rapper onder de jaren 50 te plaatsen bemanningsleden, en ze brachten hem op de markt als de trouwe hond in het kamp van de jaren 50. De spanningen tussen de twee rap-zwaargewichten namen echter toe, aangezien 50 het gevoel had dat zijn tweede album, The Massacre, door Interscope werd verwaarloosd om het debuut van The Game, The Documentary, op te nemen. Hij beweerde verder dat hij hielp bij het schrijven van meer records in The Documentary dan waarvoor hij oorspronkelijk werd gecrediteerd.

"Ik heb zoveel op zijn plaat gedaan, ik heb zes platen gemaakt", vertelde 50 aan MTV. "Om de tijd en energie te nemen van wat ik aan het doen ben op mijn plaat en zijn plaat te maken, hem dan zo uit zijn mond te laten gaan en respectloos te zijn … Hij zal wakker worden wanneer het tijd is voor hem om zijn volgende plaat te maken."

4 Wat er gebeurde tussen 50 Cent en Lloyd Banks

Zelfs de voormalige G-Unit-kameraad van 50 Cent, Lloyd Banks, is niet immuun voor zijn verbale granaat. Lloyd Banks was destijds een productief schrijver van G-Unit, maar volgens 50 hadden Lloyd en collega G-Unit-soldaat Tony Yayo onvervuld potentieel. Hij beschrijft het verder in zijn boek Hustle Harder, Hustle Smarter, "Ik had altijd het gevoel dat als ik Banks en Yayo misschien beter had geleerd hoe ze zich konden ontwikkelen en hun gewoonten konden veranderen, ze nu allemaal op betere plaatsen zouden zijn. was aan het hosselen, Banks was meer tevreden als hij op zijn veranda bleef en van daaruit naar de wereld keek."

Lloyd nam geen tijd om op de beschuldiging te reageren. Op de track "Stranger Things" van zijn recente album The Course of the Inevitable uit 2021 zegt de rapper: "Call me quiet, call me lazy, talent never faded / It's frustrerend wanneer je grindin' niet gewaardeerd wordt / Should have be dead in de twintig, st, ik heb het tenminste gehaald / Ik denk dat ik mezelf opnieuw moet bewijzen, verhoog je betaling."

3 50 Cent en DJ Khaled's relatie

50 Cent bevond zich in een andere duistere strijd tegen Rick Ross, en DJ Khaled, die toevallig op het kruispunt stond tussen de twee rapzwaargewichten, kreeg het sap. 50 Cent wilde Rick Ross zo graag kwellen dat hij op zijn metgezellen begon te jagen, waaronder Khaled.

In de video voor de diss-track 'A Psychic Told Me' bedreigt 50 Khaled en zijn moeder met verschillende speelse maar agressieve verhalen. De twee verpletterden hun vete echter in 2017, toen ze elkaar backstage tegen het lijf liepen bij de Atlanta-stop van de tour van The Lox met oom Murda. Verrassend genoeg was Rick Ross destijds ook aanwezig.

2 Waarom Fat Joe en 50 Cent rundvlees hebben

50 Cent en Fat Joe's vete is een ander geval van "de vriend van mijn vijand is mijn vijand." Fat Joe was een naaste medewerker van Ja Rule, de aartsvijand van de jaren 50, en de twee hebben samen aan nummers samengewerkt, waaronder de remixversie van Joe's hit "What's Luv" uit 2001 van zijn Jealous Ones Still Envy-album. De beproeving werd erger en erger, omdat hun ego's in de weg stonden om het goed te maken totdat Chris Lighty's dood in 2012 de zaken in perspectief zette.

"Ik had nooit van mijn leven gedacht dat ik het vlees zou pletten met 50 Cent. Als we ergens hoofden zouden hebben gestoten, zou het fysiek 100 procent zijn gedaald", herinnerde hij zich in een interview, "Toen Chris Lighty stierf, Ik ging alleen naar de begrafenis. Ik kom opdagen, en 50 Cent is daar. Hij is aan de andere kant, ik zie hem niet."

1 50 Cent Vs. Ja Regel

De vete van 50 Cent en Ja Rule is waarschijnlijk de op één na grootste hiphopvete na Tupac en The Notorious B. I. G., omdat ze tot op de dag van vandaag woorden blijven uitwisselen. Het begon allemaal toen Ja onder schot werd beroofd tijdens het opnemen van een video in Southside Jamaica, het terrein van 50 Cent. De man die hem beroofde was een compagnon van de jaren 50, zoals de rapper toegaf in zijn biografie From Pieces to Weight uit 2005. Fast-forward naar 2022, en het rundvlees is nog lang niet voorbij, omdat ze voortdurend niet-zo-aardige woorden over elkaar hebben uitgewisseld.

Aanbevolen: