10 tv-sterren die rundvlees hadden met hun bazen

Inhoudsopgave:

10 tv-sterren die rundvlees hadden met hun bazen
10 tv-sterren die rundvlees hadden met hun bazen
Anonim

Iedereen heeft een slechte baas gehad of een baas waarmee het gewoon niet klikte. Televisiesterren zijn niet anders. Overal waar je een professionele werkomgeving hebt, heb je de mogelijkheid dat er ruzie ontstaat tussen de werkgever en de werknemer.

Veel van de grootste sterren kregen ruzie met de uitvoerende producenten of showrunners van hun show. Soms ging het over contracten, soms ging het gewoon over ego. Hoe dan ook, deze sterren hadden of hebben grote vetes met de producenten van hun show.

10 Johnny Depp

Hoewel Johnny Depp door de show een ster werd, voelde hij zich ellendig tijdens zijn tijd op de set van 21 Jump Street. In een interview met James Lipton geeft Depp toe dat hij tijdens de show "zich een product voelde" en dat hij wanhopig was om in films te acteren. Depp probeerde onder zijn contract uit te komen, maar de producenten van de show weigerden. Om erop terug te komen, was Depp een chaotische puinhoop op de set. Ook al maakte hij opzettelijk het leven van de producers moeilijk, ze gaven geen krimp en Depp werd niet ontslagen van zijn contract tot het einde ervan.

9 John Cleese

Monty Python's Flying Circus is een van de meest iconische sketchcomedyshows in de televisiegeschiedenis. Verschillende grote komieken hebben de show en de cast als inspiratiebronnen genoemd. Een van deze castleden was de iconische John Cleese. Na het tweede seizoen bevond Cleese zich echter op slechte voet met BBC-producenten omdat ze hem niet uit zijn contract lieten. Cleese voelde dat de kwaliteit van de show achteruit ging, en hij werd pas vrijgelaten toen hij beloofde nog een show voor de BBC te doen, zijn succesvolle sitcom Fawlty Towers.

8 Shannon Doherty

Doherty had de reputatie een 'slecht meisje' te zijn in Hollywood, en het was een welverdiende titel. Ze had constant ruzie met co-sterren, meestal over triviale zaken zoals schermtijd. Doherty werd vaak van shows afgetrapt lang voordat haar contract afliep, zoals in Beverly Hills 90210 en Charmed. Beide shows werden geproduceerd door tv-icoon Arron Spelling, en Spelling kon Doherty's egocentrische gedrag, haar te laat komen op de set en haar onvermogen om met anderen samen te werken, niet uitstaan.

7 Charlie Sheen

Sheen kwam zo diep in de problemen met Chuck Lorre dat hij werd vermoord bij Two and a Half Men. Het karakter van Sheen stierf toen een piano op zijn hoofd viel. Wat bracht Lorre ertoe om zo'n onwaardige dood te schrijven? Welnu, het gedrag van Sheen werd steeds grilliger, met een piek in 2011 toen hij met een machete de muren van de studio probeerde te beklimmen. Niet alleen dit, Sheen smeekte Lorre letterlijk om hem te ontslaan. Lorre verplichtte zich en Sheen werd vervangen door Ashton Kutcher.

6 Robert Reed

Het drama achter de schermen op de set van The Brady Bunch is zo beroemd dat het bijna legendarisch is. Er was het feit dat een aantal van de co-sterren de show niet konden uitstaan, het feit dat de man die Greg speelde een date had met de vrouw die zijn moeder speelde, en er was het persoonlijke leven van Robert Reed. Reed was een homoseksuele man en de producers dwongen hem dat stil te houden, uit angst dat hij de populariteit van de show zou hebben geschaad. Reed stierf op tragische wijze aan hiv/aids in 1992.

5 Kim Cattrall

Kim Cattrall's vete met Sarah Jessica Parker ging verder dan alleen die twee. De producers van Sex and the City vonden het bijna onmogelijk om Cattrall onder controle te houden en de vete weerhield hen ervan de show efficiënt te runnen, volgens Michael Patrick en andere showrunners. Dit is de reden waarom Cattrall "niet eens werd beschouwd" als onderdeel van de Sex And The City-reboot, en gewoon zo.

4 Jennette McCurdy

Kinderen uit de jaren 90 en 2000 hebben goede herinneringen aan het kijken naar Nickelodeon-shows als All That, Drake en Josh, en Sam en Kat. Al deze shows waren het geesteskind van Dan Schneider. Maar sommige sterren van zijn shows hadden minder goede herinneringen. Het contract van Schneider met Nickelodeon werd in 2016 beëindigd toen beschuldigingen ontstonden dat hij zich ongepast gedroeg rond zijn jonge sterren, zoals door minderjarige meisjes om massages te vragen. Een van zijn voormalige sterren, Jennette McCurdy, berispte Schneider voor alles wat ze moest doorstaan tijdens zijn shows en noemde hem een leugenaar toen hij de beschuldigingen ontkende.

3 Amanda Bynes

Hoewel de meeste van haar opmerkingen zijn verwijderd, berispte Bynes haar voormalige werkgever in 2019 via sociale media. Net als McCurdy riep de ster van All That en The Amanda Show Schneider ook uit voor "griezelig en ongepast" gedrag. De beschuldigingen van Bynes kwamen overeen met een zeer openbare mentale inzinking die ze tegelijkertijd leed, waardoor velen geloofden dat de beschuldigingen waar waren en dat Schneider op de een of andere manier verantwoordelijk was voor het schaden van Bynes' geestelijke gezondheid.

2 Katherine Heigl

Als fans van Grey's Anatomy zich ooit hebben afgevraagd waarom Heigl uit de show verdween, was dat omdat ze ruzie had met de maker Shonda Rhimes. Heigl beweerde dat Rhimes een vijandige werkomgeving creëerde, 17 uur filmdagen eiste en dat Rhimes 'wreed en gemeen' was. Heigl kwam enigszins terug op deze uitspraken toen ze toegaf dat ze schrijvers had 'in een hinderlaag gelokt' nadat ze haar naam uit de Emmy-nominatiepool had gehaald. Rhimes was naar verluidt niet blij dat Heigl zich terugtrok uit de Emmy's, want dat betekende dat jaar een prijs minder voor de show. Kort na het Emmy-debacle werd Heigl ontslagen van haar contract.

1 Chevy Chase

Chevy Chase maakte tussen 2009 en 2011 een bescheiden comeback dankzij zijn rol in Dan Harmon's show Community. Chase staat al lang bekend als narcistisch, wreed tegen collega's en egoïstisch. Dit alles leek te worden bevestigd door zijn gedrag op de set van Community, waar hij ruzie had met Dan Harmon over het opnameschema van de show en de grappen van de show (Chase vond de show nooit grappig). Na lang heen en weer stopte Chase abrupt met de show midden in de opnames van het 4e seizoen, wat de zaken compliceerde voor een toch al worstelende show. Chase liet Harmon ook een reeks harde voicemails achter, waarin werd uitgelegd waarom ze professioneel werden gedaan, die Harmon voor het publiek heeft gespeeld tijdens stand-up sets.

Aanbevolen: