Waarom heeft Shivon Zilis haar tweeling Elon Musk's achternaam niet bij de geboorte gegeven?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Shivon Zilis haar tweeling Elon Musk's achternaam niet bij de geboorte gegeven?
Waarom heeft Shivon Zilis haar tweeling Elon Musk's achternaam niet bij de geboorte gegeven?
Anonim

Naast het verkennen van de ruimte, het meenemen van mensen naar Mars en het annuleren van zijn overname van Twitter, geniet Elon Musk ook erg van het vaderschap. En het blijkt dat de miljardair nu 10 kinderen heeft verwekt (wat iets meer is dan het eigen kroost van Nick Cannon). Afgezien van het verwelkomen van zijn tweede kind met Grimes in 2021, werd onlangs ook onthuld dat de miljardair rond dezelfde tijd in het geheim een tweeling verwelkomde met Shivon Zilis.

Interessant is echter dat niemand zou hebben geweten van de tweeling van Musk met Zilis als het niet voor de papieren was geweest die ze hadden ingediend om hun achternaam in Musk te veranderen. Natuurlijk riep dit alleen maar meer vragen op, waarbij velen zich afvroegen waarom Zilis haar kinderen in de eerste plaats nooit de achternaam van Musk heeft gegeven bij hun geboorte.

Hoe kreeg Shivon Zilis uiteindelijk de baby's van Elon?

In het landschap van machine-intelligentie is Zilis misschien wel een van de beste en slimste. In 2017 trad Zilis in dienst bij Tesla als projectdirecteur. Volgens haar LinkedIn-pagina werkte ze aan AI-projecten, voornamelijk met het stuurautomaat- en chipontwerpteam van het bedrijf. Ze is ook adviseur geworden van OpenAI, een non-profit onderzoekslaboratorium voor kunstmatige intelligentie dat Musk mede heeft opgericht.

Rond dezelfde tijd dat ze bij Tesla kwam, werd Zilis ook benoemd tot directeur operaties en speciale projecten bij het andere bedrijf van Musk, Neuralink. In de afgelopen maanden kwam Neuralink onder vuur te liggen nadat het erkende dat apen waren overleden tijdens de testprocedure, waaronder het inbrengen van implanteerbare chips in de hersenen van de dieren.

"Het is belangrijk op te merken dat deze beschuldigingen afkomstig zijn van mensen die zich verzetten tegen elk gebruik van dieren in onderzoek", schreef het bedrijf op zijn website.“Momenteel moeten alle nieuwe medische hulpmiddelen en behandelingen op dieren worden getest voordat ze ethisch bij mensen kunnen worden uitgeprobeerd. Neuralink is hierin niet uniek.”

Buiten het werk leek het er echter niet op dat Musk en Zilis ooit een romantische relatie hadden, aangezien velen zich de afgelopen jaren alleen bewust waren van de relaties van de miljardair met Grimes en actrice Amber Heard. Dat gezegd hebbende, heeft Zilis Musk en zijn verschillende zakelijke ondernemingen altijd gesteund op sociale media.

En zelfs nadat het nieuws over hun tweeling naar buiten kwam, heeft Zilis zich nooit uitgesproken of iets op sociale media gepost over het krijgen van kinderen met Musk (hoewel haar Twitter-feed duidelijk laat zien dat ze van kinderen houdt).

Dat gezegd hebbende, erkende de miljardair op Twitter dat zijn kroost zojuist groter is geworden, en legde uit: Ik probeer het goede voorbeeld te geven! De ineenstorting van de bevolking is een veel groter probleem dan mensen zich realiseren en dat is alleen voor de aarde. Mars heeft een grote behoefte aan mensen, aangezien de bevolking momenteel nul is.”

Waarom heeft Shivon Zilis haar tweeling niet de naam Elon Musk gegeven bij de geboorte?

De waarheid is dat niemand het ooit echt zou weten, tenzij Zilis zelf iets zegt. Dat zal echter waarschijnlijk niet gebeuren, aangezien ze haar privéleven nooit bespreekt. Tegelijkertijd wilde Zilis misschien ook dingen onder de radar houden toen ze haar pasgeboren baby's opvoedde, slim het mediacircus vermijdend dat volgde toen Musk's eerste kind met Grimes, X, werd geboren. "We verhuizen en verhuizen en verhuizen omdat mensen blijven vinden waar we wonen", zei Grimes ooit.

Leven Elon Musk en Shivon Zilis samen?

De nu openbare indiening kan er ook op wijzen dat Zilis en Musk plannen hebben om hun jonge gezin groot te brengen, samen met de papieren waaruit blijkt dat beiden hetzelfde adres in Austin hebben opgegeven als hun hoofdverblijfplaats. Zilis woonde eerder in San Francisco, maar verhuisde drie maanden voor de bevalling naar Austin.

Ondertussen woonde Musk zogenaamd in een modulair huis in Boca Chica. Tegelijkertijd zei Musk, terwijl hij nog bij Grimes was, ook dat hij liever apart woont, en zei hij: "Ik hou er gewoon niet van als dingen rommelig en anime zijn."

Dat gezegd hebbende, is het ook vermeldenswaard dat Grimes ook in Austin woont. De zangeres verhuisde daarheen toen ze haar tweede kind verwelkomde met Musk, hun dochter Y. Maar Grimes maakte duidelijk dat zij en Musk niet echt meer samen zijn.

Wat Musk en Zilis betreft, niemand weet echt waar hun relatie staat, en geen van beiden heeft ooit romantisch in het openbaar erkend. Interessant is echter dat Zilis ooit een video van Musk's Starship retweette met het onderschrift: "Zelfs Starships hebben soms een knuffel nodig."

Als het gaat om Elon en Grimes, was de laatste opmerking die de laatste gaf: Er is geen echt woord voor. Ik zou hem waarschijnlijk mijn vriendje noemen, maar we zijn erg vloeiend.'

Ze legde uit: We leven in aparte huizen. Wij zijn beste vriendinnen. We zien elkaar de hele tijd…. We hebben gewoon ons eigen ding, en ik verwacht niet dat andere mensen het begrijpen.”

Het is ook onduidelijk of Grimes en Musk van plan zijn om in de toekomst meer kinderen samen te krijgen, hoewel ze misschien nog steeds op goede voet staan ondanks dat Musk meer kinderen heeft verwekt bij iemand anders.

Aanbevolen: