Waarom is Arnolds zoon Joseph Baena niet de achternaam Schwarzenegger?

Inhoudsopgave:

Waarom is Arnolds zoon Joseph Baena niet de achternaam Schwarzenegger?
Waarom is Arnolds zoon Joseph Baena niet de achternaam Schwarzenegger?
Anonim

In 2011 vroeg Maria Shriver de scheiding aan van Arnold Schwarzenegger nadat ze zijn affaire met hun huishoudster, Mildred Baena, in de jaren '90 had ontdekt. Al snel kwamen de media ook te weten over het liefdeskind van de Predator-ster, Joseph Baena. Ondanks dat fans zeggen dat Schwarzenegger het verprutst heeft in zijn huwelijk, denken anderen dat hij het goed heeft gedaan door zijn minnares. Maar hoe komt het dat zijn zoon zijn achternaam niet gebruikt?

Hoe kwam Arnold Schwarzenegger achter zijn zoon Joseph?

Volgens Baena ontdekte hij dat hij de 'mysterieuze zoon' van Schwarzenegger was nadat hij in de achtste klas uit zijn klas werd gehaald. "Ik herinner me de dag nog heel levendig. Ik zat in de achtste klas", vertelde hij aan Men's He alth."En ik word uit de klas geroepen om te vertrekken. En mijn moeder is daar, en ze zegt: 'We moeten gaan - iedereen komt erachter over jou en wie je vader is.'" Hij voegde eraan toe dat het toentertijd 13 was, het moeilijker maakte voor hem. "Je lichaam transformeert; je geest transformeert. En nu transformeerde mijn leven voor mijn ogen," vervolgde Baena.

De 24-jarige herinnerde zich ook dat hij die uitdaging met zijn moeder aanging. "Ze was echt de enige persoon die ik had, en ik was echt de enige persoon die ze had", vertelde hij. "Niemand wist het, en iedereen wilde de details. We hadden elkaars rug." Baena maakte niet het exacte moment bekend waarop hij met Schwarzenegger begon te praten, maar hij onthulde dat ze uiteindelijk een band kregen over fitness. De voormalige gouverneur van Californië gaf Baena The Encyclopedia of Modern Bodybuilding - die hij samen schreef - om te helpen bij de opleiding van zijn zoon.

"Hoewel ik hem elk moment kon bellen, was ik te trots", zei de jonge bodybuilder."Ik ben meteen naar het boek gegaan. Ik wilde er zelf achter komen." Toen hij 18 werd, nam hij contact op met zijn vader en sindsdien begonnen ze samen te trainen. "Ik was zo nerveus", vertelde hij. "Ik was oplettend en probeerde te zien wat hij aan het doen was en de manier waarop hij handelde." Als gevolg hiervan was hij "in staat om een bodybuilding-mentaliteit te verwerven - dat ik mijn lichaam kon vormen zoals ik dat wil." Hij maakte ook "krankzinnige vooruitgang" tijdens het trainen met zijn vader in zijn studententijd.

Waarom is niet de achternaam van Joseph Baena, Schwarzenegger?

In een interview met E! Nieuws, Baena legde uit dat hij zijn geboortenaam behoudt om te voorkomen dat hij in verband wordt gebracht met het succes van zijn vader. "Daar zitten een paar verschillende variabelen in. Maar dat is op dit moment gewoon niet mijn belangrijkste prioriteit", zei hij over het veranderen van zijn naam in Schwarzenegger. "Dus ik ben gewoon gefocust op het opbouwen van mezelf en het opbouwen van mijn carrière in acteren en onroerend goed en daar nu gewoon op focussen."

Ondanks dat hij weigert de naam van zijn vader te gebruiken om vooruit te komen, geeft Baena de eer aan Schwarzenegger voor veel van zijn vaardigheden. "Ik bedoel, mijn vader is een hengst. Hij is een mannenman, denk ik graag, en ik kijk veel naar hem op," zei hij. "Dus in zekere zin heeft hij veel dingen beïnvloed: het pad dat ik heb afgelegd met acteren, met fitness en mijn lichaamsbouw en de vele andere dingen die ik doe." Onlangs heeft Baena een van de iconische scènes van zijn vader opnieuw gemaakt in Terminator. Hij speelde ook in een Bitflix-actiethriller genaamd Lava.

"Het is een leuke horrorthriller. Kortom, deze meisjes komen naar de stad in Hawaï, ontmoeten deze groep jongens die freedivers zijn en we nemen ze mee op een kleine reis", zei Baena over de film. "Na wat te hebben geknoeid met wat lokale folklore, wordt hun vakantie een beetje op zijn kop gezet en verandert in een horrorverhaal", vervolgde hij. "Dus het is spannend, en ik ben erg opgewonden dat het naar buiten komt om te zien hoe het gaat."

Is Joseph Baena dicht bij zijn Schwarzenegger broers en zussen?

Schwarzenegger heeft een hechte band met Baena. Maar de laatste heeft niet veel van een relatie met zijn halfbroers en zussen. 'Waarom zou ze een relatie met dit kind moeten hebben?' zei een insider dicht bij Katherine Schwarzenegger (de oudste). "Joseph is het product van een affaire die Arnold jarenlang verborgen hield! Dit was een zeer schadelijke en beschamende situatie die haar familie verwoestte. Ik kan niet zeggen dat ik het haar kwalijk neem dat ze deze levende herinnering daaraan niet wil omarmen."

In 2019 vertelde een familiebron ook aan Page Six dat de Schwarzenegger-zussen "echt geen relatie hebben met Joseph" en dat "de zonen meer een relatie met hem hebben". De familie zou echter werken aan het verbeteren van hun relaties na de veelbesproken scheiding van Schwarzenegger en Shriver. "Acht jaar later voelt iedereen zich een weg uit een nachtmerrie, en ze hebben het allemaal heel goed gedaan om hun weg naar een nieuw normaal te vinden", zei de insider destijds."Ze proberen door een privérelatie te navigeren voordat het een openbare is."

Aanbevolen: