De echte reden waarom Keanu Reeves Alexandra zijn vrouw niet heeft gegeven

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Keanu Reeves Alexandra zijn vrouw niet heeft gegeven
De echte reden waarom Keanu Reeves Alexandra zijn vrouw niet heeft gegeven
Anonim

Fans denken dat ze veel weten over Keanu Reeves. In sommige opzichten is dat waar. Iedereen weet bijvoorbeeld dat hij bekend staat om zijn werk aan de John Wick-films en de Matrix-franchise, evenals aan films uit de jaren 90 zoals Bram Stroker's Dracula en The Devil's Advocate.

Aan de andere kant is er niet veel bekend over het persoonlijke leven van Reeves, aangezien hij voor het grootste deel een privépersoon is. Dat gezegd hebbende, is het ook vermeldenswaard dat de acteur op de A-lijst de afgelopen jaren zijn relatie met zijn oude vriendin Alexandra Grant openbaar heeft gemaakt. Sindsdien zijn er ook geruchten dat het stel binnenkort in het huwelijksbootje zou stappen. Er kan echter een reden zijn om aan te nemen dat Reeves nog niet klaar is om te trouwen.

Een korte tijdlijn van de relatie tussen Keanu Reeves en Alexandra Grant

Voor zover iedereen weet, waren Reeves en Grant al heel lang vrienden dat ze elkaar begonnen te zien. In feite hadden de twee in de loop der jaren zelfs vaak samengewerkt, eerst aan een boek met de titel Ode to Happiness waarin Grants illustraties naast Reeves' gedichten stonden. Het project was begonnen als Grant's "privégeschenk" voor de acteur. Tijdens een gesprek met Vogue UK. Grant onthulde: "Het boek is gemaakt als een verrassing, door mij, voor Keanu, als een privégeschenk. Al onze vrienden die in de kamer zaten, moesten giechelen toen ik het hem gaf - ze zeiden: 'Publiceer het alsjeblieft!' Dus zo kwamen we bij het publiceren.' Al snel lanceerden Grant en Reeves samen een uitgeverij genaamd X Artists Books.

Na verschillende keren samen te hebben gewerkt, leek het erop dat de relatie tussen Grant en Reeves op natuurlijke wijze tot romantiek evolueerde. En hoewel velen geloven dat het paar pas in 2019 naar de beurs ging, lijkt het erop dat ze al samen waren uitgestapt, zelfs voordat fans zich realiseerden dat ze een stel waren."Het is echt verbazingwekkend voor mij hoe ze in de afgelopen vijf maanden ineens met hem naar een evenement gaat en iedereen gek wordt, zoals: 'Het is zijn nieuwe vriendin'", actrice Jennifer Tilly, die goed bevriend is met de stel, vertelde Page Six. 'Omdat ze met hem naar veel evenementen was geweest. Het is gewoon plotseling opgedoken dat hij al een aantal jaren met haar aan het daten is.”

Sinds ze samen op de rode loper verschenen, zijn Grant en Reeves samen gespot in Berlijn, waar de acteur vorig jaar The Matrix 4 aan het filmen was. Ondertussen, in maart, zagen ze ze genieten van een diner in Spago in Beverly Hills met de goede vriend van Reeves en Bill &Ted's Excellent Adventure co-ster Alex Winter.

Dit is wat hij heeft gezegd over het huwelijk

In de loop der jaren heeft Reeves gemengde reacties gegeven als het gaat om het idee om te settelen. Op een bepaald moment in zijn leven leek het erop dat de acteur op het punt stond een gezin te stichten met actrice Jennifer Syme. In 1999 brak het nieuws uit dat het stel hun eerste kind verwachtte. Later hoorden ze echter dat hun baby doodgeboren was. Niet lang daarna gingen Reeves en Syme uit elkaar. Slechts twee jaar later zou Syme omkomen bij een auto-ongeluk. Voor Reeves zijn deze tragedies hem altijd bijgebleven. Het kan zelfs de reden zijn geweest dat hij aangetrokken werd om John Wick te portretteren. "Ik herken me daar absoluut in, en ik denk niet dat je er ooit doorheen komt", vertelde de acteur ooit aan The Guardian. “Verdriet en verlies, dat zijn dingen die nooit weggaan. Ze blijven bij je.'

Gelukkig lijkt het nu beter met Reeves te gaan, met een bron die zelfs Closer Weekly vertelt: "Hij kan niet geloven dat hij op zo'n goede plek in zijn leven is." En dat lijkt te wijten te zijn aan Grant wiens "energie erg rustgevend" is voor de acteur. Toen hem echter werd gevraagd of hij zich wilde settelen, zei de acteur in 2017 tegen Esquire: "Ik ben te… het is te laat. Het is voorbij." Hij voegde er ook aan toe: "Ik ben 52. Ik ga geen kinderen krijgen."

Ze blijft ook terughoudend over het huwelijk

Toen het nieuws over haar romance met Reeves bekend werd, werd Grant zich er onmiddellijk van bewust dat alle aandacht plotseling op haar gericht was. "Ik denk dat iedereen die ik kende me in de eerste week van november belde", herinnert ze zich. "En dat is fascinerend."

En hoewel ze al heel lang samen zijn, lijkt Grant geen haast te hebben om in het huwelijksbootje te stappen. Toen haar werd gevraagd over het huwelijk, merkte ze eenvoudig op: Bij een glas wijn … Ik zou het je graag vertellen. Liefde op elk niveau is erg belangrijk voor mijn identiteit. Hoe is dat om de vraag te ontwijken?' De beeldend kunstenaar voegde er ook aan toe: “Ik geloof niet dat isolement de manier is. Er is een periode van isolement die ik als schilder doormaak, maar ik hecht veel waarde aan de ervaring van het hebben van relaties.”

Op dit moment lijkt het er ook op dat Grant en Reeves gewoon blij zijn om samen te zijn. "De relatie tussen Keanu en Alexandra verloopt goed", had een bron opgemerkt. “Ze houden van elkaar en respecteren elkaar en er is nooit een drama. Natuurlijk hebben ze meningsverschillen, maar het komt zelden voor." En of ze nu wel of niet van plan zijn om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen, fans zouden gewoon moeten afwachten.

Aanbevolen: