Madonna heeft net een keukendansfeest gegeven en jij was niet uitgenodigd

Inhoudsopgave:

Madonna heeft net een keukendansfeest gegeven en jij was niet uitgenodigd
Madonna heeft net een keukendansfeest gegeven en jij was niet uitgenodigd
Anonim

The Material Girl leeft zich uit in quarantaine! Een groot verschil met haar morbide, verwarrende recente berichten, Madonna leek gisteren een veranderd persoon. Ze plaatste een video van een dansfeest in de keuken waar we duidelijk niet voor waren uitgenodigd, en het zag er geweldig uit!

Simpel gezegd, Madonna's keuken werd omgetoverd tot haar persoonlijke podium en haar kinderen deden mee aan het epische feest.

Quarantine lijkt zeker geen isolerende ervaring voor haar te zijn, aangezien het lijkt alsof ze al haar kinderen om zich heen heeft, en ze hebben duidelijk allemaal een wilde tijd!

Speels feest

Madonna's keukendansfeestje
Madonna's keukendansfeestje

In een verfrissend vrolijke video is Madonna te zien op de dansvloer - haar keukendansvloer, tenminste! Ze leek midden in een dansfeest te zitten met haar kinderen en de 61-jarige vertoonde geen tekenen van vertraging. Ze liet zelfs haar beste headbang-moves zien toen het Seven Nation Army van de White Stripes uit de speakers schalde.

De keukenvloer was haar podium

Afbeelding
Afbeelding

Madonna heeft zojuist aan de wereld bewezen dat ze geen kostuums, make-up of mooie verlichting nodig heeft om haar keukenvloerpodium te rocken! Ze had een overvloed aan plezier, omdat fans een zeldzame glimp van haar onbewaakte persoonlijkheid konden opvangen, in het comfort van haar eigen huis.

Daily Mail meldt dat ze haar leuke tijd op sociale media heeft gepost door te zeggen; "Kitchen Party 4/20 …. niet slecht voor één goed been!" Haar verwijzing naar de datum resoneerde met velen…

Het is een familieaangelegenheid

In quarantaine zitten in Madonna's huis heeft nu onze levensdoelen overtroffen. Dit leek me een heel leuk moment! Haar kinderen lijken niet zo verveeld als de meeste andere geïsoleerde kinderen, dat is zeker!

Een moeder als Madonna hebben om mee te chillen lijkt zo zijn voordelen te hebben!

We weten echter niet waarom haar huis zo koud lijkt. Bij het bekijken van de clip op YouTube was het duidelijk dat alle aanwezigen in een bundel leken te zitten. Misschien zijn de dansbewegingen afgeleid van de noodzaak om warm te blijven!

We kijken ernaar uit om te zien wat ze hierna plaatst, en we zouden heel graag willen dat we hiervoor waren uitgenodigd!

Aanbevolen: