Fans denken dat 'Big Brother' Kyland te veel kansen heeft gegeven om zich te verontschuldigen bij Xavier

Inhoudsopgave:

Fans denken dat 'Big Brother' Kyland te veel kansen heeft gegeven om zich te verontschuldigen bij Xavier
Fans denken dat 'Big Brother' Kyland te veel kansen heeft gegeven om zich te verontschuldigen bij Xavier
Anonim

Het was een historisch seizoen van ' Big Brother ', want voor de allereerste keer werd een zwarte gast tot winnaar gekroond. Dit was het doel vanaf de eerste dag, aangezien de alliantie 'The Cookout' de leiding had en een grotere agenda in gedachten had.

De band van de groep was onbreekbaar, tot de laatste zes, toen iedereen uiteindelijk gedwongen werd om tegen elkaar op te draaien.

Niet alles was perfect voor de groep. Tijdens de uitzetting van Kyland namen de zaken een wending. De uitgezette 'BB'-ster had enkele verontrustende woorden voor Xavier, fans waren niet blij met de exit. We zullen kijken naar wat er gebeurde en waarom fans niet al te blij waren met een bepaald moment op de finaleavond.

Fans waren niet blij met Kyland's vertrek

Het was een moment dat iedereen volledig overrompelde, inclusief de gastheer Julie Chen. Zoals gebruikelijk heeft de uitgezette gast een moment om afscheid te nemen voordat hij het huis verlaat. Deze keer had Kyland echter geen haast om te vertrekken en confronteerde hij Xavier.

Het liep zo uit de hand dat Julie door de producers werd gesignaleerd om Kyland te vragen het huis te verlaten: Het enige wat ik me kan herinneren is dat mijn liveshowproducer me in mijn oortje vertelde Kyland te vragen om naar buiten te komen Dat is al eerder gebeurd, en het is altijd omdat we live zijn en de tijd moeten beschermen die we hebben gereserveerd om de uitgezette huisgasten vragen te stellen, 'verklaarde Julie.

Alsof het moment moeilijk genoeg was om te verteren voor fans, deelde Kyland weinig spijt tijdens zijn exit-interview. Hij was niet bereid zijn opmerkingen terug te nemen.

"Dat is iets dat ik volledig volhoud omdat ik niet suggereerde dat hij een persoon is die alle karakter als geheel mist. Het is alleen zo dat Xavier en ik specifiek hadden gesproken over mensen als Kobe Bryant en Goku, en die mensen die graag het opnemen tegen de sterkste concurrenten als ze kunnen."

"Voor dit seizoen hadden we een band over het feit dat als we een eerste zwarte winnaar willen hebben, we willen dat ze op het hoogste niveau winnen."

Kom op de finaleavond, het leek alsof het productieteam heel graag de lucht tussen de twee wilde klaren.

Op de finaleavond kreeg hij meerdere kansen om de lucht te klaren

Het was duidelijk, althans op Twitter en vanuit het perspectief van een fan, dat de show probeerde de zaken tussen Kyland en Xavier goed te maken.

Kyland kreeg eigenlijk het woord om zichzelf uit te leggen, iets dat in het verleden echt niet is gedaan. Zelfs Xavier werd gevraagd naar de woordenwisseling. Het is duidelijk dat de show het probleem in het verleden wilde oplossen en zich wilde concentreren op de kroning van de eerste zwarte winnaar van 'Big Brother', zonder enige vorm van controverse.

Er leek nog steeds wat bitterheid van Kyland te zijn gezien zijn antwoorden, hoewel hij vaak beweerde dat er een misverstand was met wat hij probeerde te zeggen en de boodschap die hij wilde overbrengen tijdens zijn vertrek. Desalniettemin lijkt het erop dat de aanpak heeft gewerkt en dat de zaken beter zijn.

De twee hebben het misschien goedgemaakt

Na de overwinning van Xavier werd hem opnieuw gevraagd naar Kyland. Volgens de 'BB'-winnaar zullen de twee een gesprek hebben over wat er is gebeurd als de show ten einde loopt, natuurlijk privé.

Ze maakten allebei hun bedoelingen duidelijk toen ze elkaar eindelijk naderden, na de overwinning van Xavier.

"We zeiden net: "we gaan praten." Ik denk dat we een gesprek van man tot man moeten hebben. En hij was het ermee eens en we gaan gewoon een gesprek hebben, probeer het gewoon te begrijpen die hele situatie. Ik ga geen kwaad bloed hebben jegens Kyland.'

De bitterheid is misschien gezakt, toen Kyland Xavier zijn stem gaf. Xavier verklaarde ook dat Kyland's woorden misschien gemengd waren vanwege het feit dat hij op dit moment overrompeld was. Het overschaduwde in ieder geval de epische overwinning van Xavier niet.

Aanbevolen: