9 keer was Ryan Reynolds absoluut hilarisch buiten het scherm

Inhoudsopgave:

9 keer was Ryan Reynolds absoluut hilarisch buiten het scherm
9 keer was Ryan Reynolds absoluut hilarisch buiten het scherm
Anonim

Ryan Reynolds staat bekend als een gevatte en sarcastische hoofdrolspeler. Of hij nu vecht tegen criminelen in Deadpool of v alt voor Sandra Bullock in The Proposal, de Canadese komiek lijkt altijd te doden met zijn slimme grappen. Maar sommige fans hebben zich afgevraagd of de acteur zo grappig zou zijn zonder de hulp van een vooraf geschreven script of scèneregie. Het antwoord op dit veelvoorkomende dilemma is een volmondig "Ja."

Interviews, blooper-reels, posts op sociale media en meer hebben bewezen dat Reynolds buiten het scherm net zo hilarisch en heerlijk sarcastisch is als op het scherm. De acteur is razendsnel op de been en altijd gewapend met een slimme comeback. Zijn on-command humor is volkomen logisch, aangezien Reynolds niet alleen improvisatiecomedy heeft gestudeerd, maar ooit zijn eigen improvisatiegroep, Yellow Snow, heeft opgericht. Blijf scrollen om negen keer te zien dat Reynolds bewees dat zijn komische genie niet uitgaat als de camera dat doet.

9 Toen hij improviseerde in de ‘Free Guy’ Bloopers

Reynolds' actiekomedie, Free Guy, maakte optimaal gebruik van de improvisatievaardigheden van de acteur. Reynolds improviseerde vele momenten tijdens en zelfs na het filmen van de film. Tijdens een scène waarin het personage van Reynolds, Guy, zijn dagelijkse koffie proeft, improviseerde de acteur een heleboel verschillende reactielijnen. Elke regel was grappiger dan de vorige en de cast en crew konden niet stoppen met lachen.

8 Toen hij een verjaardagspost maakte voor Blake

Reynolds staat erom bekend zijn vrouw, Blake Lively, te trollen op sociale media. Van de vele hilarische Lively-berichten die Reynolds heeft gedeeld, toont deze eenvoudige verjaardag misschien het beste het sarcastische grappige bot van de acteur. In 2017 vierde Reynolds de verjaardag van zijn vrouw door een foto van een stel te plaatsen met Lively's gezicht bijna helemaal uitgesneden, waardoor zijn stralende mok de focus werd. De hilarische post kreeg veel aandacht en werd vaak ter sprake gebracht tijdens late night talkshows.

7 Toen hij Hugh Jackman interviewde

Na een ontmoeting op de set van X-Men Origins: Wolverine, Reynolds en Hugh Jackman begonnen een openbare nepvete die jaren aanhield. In 2016 interviewde Reynolds zijn frenemy, Jackman, in zijn film Eddie The Eagle. Terwijl Reynolds enkele vooraf geschreven vragen had, onderbrak de improvisator veel van zijn eigen slimme adlibs. Nadat hij beweerde dat een van de vragen was geschreven door een "Bryan Blenolds uit Vancouver, British Columbia", onderbrak de Canadese komiek: "Oh, ik hou van Latijns-Amerika!"

6 Toen hem werd gevraagd naar zijn jongste dochter

Reynolds en Lively hebben samen drie kinderen: Inez, James en Betty. Vanwege de aard van een beroemdheidspaar, wordt Reynolds tijdens interviews vaak naar de familie gevraagd en zijn reacties zijn altijd hilarisch. Na de geboorte van zijn jongste kind vroeg een interviewer aan Reynolds hoe het voelde om een derde dochter in huis te hebben. Hierop grapte Reynolds sarcastisch: "Het voelde alsof we een hele nieuwe dochter hadden toegevoegd."

5 Toen hij een hilarische blooper maakte in 'The Red Notice'

The Red Notice werd algemeen beschouwd als een slechte vertoning voor de hoofdrolspelers, Reynolds, Dwayne "The Rock" Johnson en Gal Gadot. Maar achter de schermen brak Reynolds iedereen constant op met zijn eigen nonchalante opmerkingen. In één blooper ontsnapte de improvisatie van Reynolds aan hem en hij zei dat hij zijn telefoon had, wat niet logisch zou zijn in de film. Reynolds realiseerde zich dit en bleef in karakter en schreeuwde: "Ik weet het, het brengt buitengewone logische problemen met zich mee voor deze film!"

4 Toen hij een Critics' Choice Award in ontvangst nam

In 2016 won Reynolds veel bij de prijsuitreikingen voor Deadpool. Hoewel de meeste van zijn toespraken in deze tijd hilarisch waren, toonde degene die hij gaf na het winnen van Beste Acteur in een Komedie bij de Critics' Choice Awards echt zijn snelle humor. Hoewel hij niets had voorbereid, leverde Reynolds moeiteloos grappige grappen. Tegen het einde beschreef hij het leven van een scenarioschrijver; alleen schrijvend in hun ondergoed terwijl hun tranen hun ouderwetse typemachines smeren.

3 Toen hij Blake de meest sexy man ter wereld noemde

Als ervaren improvisator schittert Reynolds tijdens interviews. Hij riffs altijd gemakkelijk met de gastheren en andere gasten en mist nooit een beat. Toen Reynolds in The Graham Norton Show verscheen, begon de presentator te zeggen: "Ryan Reynolds, mooie Blake, meest sexy man ter wereld", toen Reynolds hem afsneed. De acteur had de bedrieglijke bewoording van de zin opgemerkt en antwoordde snel: "Oh, zij is de meest sexy man ter wereld", te veel gelachen.

2 Toen hij op Twitter reageerde op een fan

Twitter is op maat gemaakt voor komieken en Reynolds gebruikt het meesterlijk. Vaak de koning van Twitter genoemd, bewijzen alle willekeurige maar briljante tweets van Reynolds dat hij eigenlijk buitengewoon grappig is. Een van zijn grappigste tweets kwam toen een fan Reynolds vroeg: Zeg iets dat de hele wereld graag zou willen horen.” De komische acteur antwoordde: “Het selecteren van een tatoeage op de onderrug voor een baby is eenvoudig. Het is een uitdaging om iemand te vinden die het werk wil doen.”

1 Toen hij het beste deel van het filmen van 'Life' deelde

Dit interview met Reynolds en Jake Gyllenhaal is pure chaos en een absoluut genot om naar te kijken. Het paar barst in tranen uit en maakt grapjes dat hun publicisten ze gaan vermoorden. Dan stelt de interviewer de briljante vraag: "Is het filmen van een film over de ruimte geweldig omdat je de hele tijd sokken kunt dragen?" Reynolds en Gyllenhaal snakken naar adem en verliezen hun verstand, schreeuwend: "Oh mijn god, het is helemaal waar!"

Aanbevolen: