10 keer werden beroemdheden hilarisch door de sterren getroffen

Inhoudsopgave:

10 keer werden beroemdheden hilarisch door de sterren getroffen
10 keer werden beroemdheden hilarisch door de sterren getroffen
Anonim

Sociale media hebben het voor beroemdheden gemakkelijker gemaakt om met hun fans te communiceren. Sterren kunnen reageren op de TikToks van hun fans, hun fans opnieuw posten op hun Instagram-verhalen en rechtstreeks met hen communiceren op Instagram Live. Fans hebben een diepere band met hun favoriete acteurs, muzikanten en influencers dan ooit tevoren.

Sociale media hebben sterren ook de mogelijkheid gegeven om zich te vermenselijken voor hun fans. Terwijl sommige sterren sociale media gebruiken om een hoogtepunt van hun glamoureuze leven te laten zien, gebruiken anderen het om hun meer casual en niet-zo-perfecte momenten te laten zien. Naast sociale media laten sterren ook hun menselijkheid zien wanneer ze openhartig zijn over de beroemdheden die ze leuk vinden. Ook al zijn beroemdheden zelf beroemd, ze bewonderen en zelfs verliefd op hun medeberoemdheden. Lees verder om meer te weten te komen over de momenten waarop beroemdheden hilarisch door de sterren werden verrast toen ze hun favoriete sterren ontmoetten.

10 Noah Schnapp – Zendaya

Stranger Things' Noah Schnapp is heel open geweest over zijn bewondering voor Zendaya. Toen hij in 2018 de MTV Music & TV Award voor 'Best Frightened Performance' in ontvangst nam, begon hij zijn toespraak met de begroeting van de Euphoria-actrice, die vanuit het publiek glimlachte en later tweette dat hij 'schattig' was. In 2019 ontmoette hij haar eindelijk bij de People's Choice Awards. Hij vertelde Jimmy Fallon dat ze 'heerlijk rook'.

9 Sophie Turner – Kendall Jenner

Hoewel Sophie Turner speelde in een van de grootste shows van HBO, Game of Thrones, wordt ze nog steeds starstruck. Sophie vertelde Jimmy Fallon dat ze te star was om de uitnodiging van Kendall Jenner voor haar Met Gala-afterparty in 2022 te accepteren. Ze zei: "Ik hou van de Kardashians, maar ik denk dat [Kendall's] ze zo mooi is in het echte leven, en ik was zo getroffen door haar schoonheid." Ze zei dat toen Jenner haar uitnodigde, ze "nee" zei.

8 Selena Gomez – Shia LaBeouf

In 2011 was Selena Gomez adorabel starstruck toen ze Shia LaBeouf ontmoette. Haar vrienden verrasten Selena door haar te vertellen dat ze fans ontmoette terwijl het eigenlijk Shia was. Selena rende aanvankelijk weg, maar hij volgde haar de gang in om haar te omhelzen. Ze zei tegen hem: "Het spijt me dat ik je stoor", waarop hij antwoordde: "Bedankt dat je zo lief voor me bent." Gomez zei later tegen haar vrienden dat Shia 'schattig' en 'knap' was.

7 Dylan O'Brien – Selena Gomez

Dylan O'Brien was jarenlang open over zijn enorme verliefdheid op Selena Gomez. Toen hij Selena in 2011 persoonlijk ontmoette, leek hij het bij elkaar te houden. Later tweette hij echter: "Ik heb Selena ontmoet … DAS RECHTS. En ze was zo lief voor me. Fenomenale knuffelaar." Toen Selena hem volgde op Twitter, twitterde hij: "Vandaag mijn eerste hartaanval gehad! Maar maak je geen zorgen, het was alleen omdat Selena me volgde:) Beste borstaneurysma OOIT."

6 Billie Eilish – Justin Bieber

In tegenstelling tot de meeste andere OG Beliebers, is Billie Eilish bevriend geraakt met haar jeugdliefde. De eerste keer dat Billie Justin Bieber ontmoette, was te zien in Billie's documentaire Billie Eilish: The World's a Little Blurry. Toen ze Justin voor het eerst zag, rende ze van hem weg, maar uiteindelijk omhelsden ze elkaar. Billie is nu goed bevriend met Justin en Hailey Bieber. Justin vertelde Zane Lowe zelfs dat hij zich "beschermend" voelt over de jonge ster.

5 Chrissy Teigen – Beyoncé

Chrissy Teigen en haar man John Legend zaten een paar jaar geleden naast Jay-Z en Beyoncé bij de Grammy Awards, en Chrissy vertelde Jimmy Fallon later dat haar gedrag jegens Beyoncé beschamend en bizar was. Voordat ze de show verliet, stond Chrissy erop dat zij en haar man met The Carters zouden praten. Toen ze met koningin B sprak, legde Chrissy uit dat ze "[Beyoncé's] handen nam en op [haar] knieën ging zitten" en zei: "Sorry dat ik u stoor, mijn koningin."

4 Kelly Clarkson – Meryl Streep

Hoewel Kelly Clarkson een Grammy-winnende zangeres is, struikelde ze bijna op de trap bij de Golden Globes van 2018 nadat ze zich realiseerde dat Meryl Streep voor haar stond. Ze wendde zich af en zei tegen Ryan Seacrest: "Oh mijn God! Oh mijn God! Dat is Meryl." Ze keek Meryl aan en zei: "Kan ik je ontmoeten? Ik ben zo'n fan […] Ik ben dol op je sinds ik acht was." De twee wisselden vervolgens een knuffel en een kort gesprek uit.

3 Simone Biles – Zac Efron

Ondanks dat Simone Biles een van de meest herkenbare atleten van de afgelopen tijd is, kon ze haar opwinding niet bedwingen toen de Today Show haar en de rest van de "Final Five" verraste met Zac Efron tijdens de Olympische Spelen in Rio. Simone riep uit: "Ahhh, oh mijn God! Stop, is dit het echte leven? Oh mijn God. Stop." De turnster kon een paar foto's maken met Zac, waaronder een waarop hij haar een kus op de wang gaf.

2 Channing Tatum – Simone Biles

Simone wordt niet alleen starstruck, maar ze maakt ook andere acteurs starstruck. Channing Tatum ontmoette de Olympiër op The Ellen DeGeneres Show toen ze allebei op dezelfde dag in de show waren. Channing hield vol dat hij waarschijnlijk "meer in paniek zou raken" wanneer hij haar ontmoette dan zij zou doen. Toen de twee elkaar uiteindelijk ontmoetten, diende Channing op een prachtige manier als een standaard voor haar Olympische medailles. De twee omhelsden elkaar en namen een selfie met Ellen.

1 Anne Hathaway – Mariah Carey

Anne Hathaway raakte afgeleid tijdens het interview toen Mariah Carey langskwam op het tapijt achter haar. Anne kon niet geloven dat de legendarische zangeres op "armlengte" van haar en bij haar filmpremière voor The Intern stond. Ze herpositioneerde zichzelf zelfs tijdens het interview, zodat Mariah zichtbaar op de achtergrond was. Ze zei tegen de interviewer: "Ik ga haar ontmoeten als de tijd rijp is. Ik vind het gewoon geweldig dat dit nu voor de camera staat."

Aanbevolen: