Hoe de broer van Chris Hemsworth, Luke, in het MCU terechtkwam

Inhoudsopgave:

Hoe de broer van Chris Hemsworth, Luke, in het MCU terechtkwam
Hoe de broer van Chris Hemsworth, Luke, in het MCU terechtkwam
Anonim

MCU's nieuwste Thor-film boordevol cameo's heeft niet alleen de langverwachte terugkeer van Natalie Portman als Jane Foster aka Mighty Thor gezien, maar ook die van Luke Hemsworth als acteur Thor.

De oudste Hemsworth-broer heeft de rol (en nepbaard) van de Asgardische God overgenomen in Thor: Love and Thunder, met zijn broer Chris in de titulaire rol van, je weet wel, Actual Thor.

Luke is niet nieuw in de taak. De Westworld-acteur maakte zijn Marvel-debuut in Thor: Ragnarok, geregisseerd, zoals Love and Thunder, door de Nieuw-Zeelandse filmmaker Taika Waititi. In Ragnarok voegde Luke toe aan de meta van dit alles door een acteur te spelen die Thor speelde en die genen goed te gebruiken.

Thor: Love And Thunder ziet Luke Hemsworth terugkeren als acteur Thor

In Thor: Love and Thunder keert Luke Hemsworth terug als acteur Thor naast Matt Damon als acteur Loki, Jurassic Park-ster Sam Neill als acteur Odin en MCU-nieuwkomer Melissa McCarthy als actrice Hela. McCarthy's echtgenoot, acteur en regisseur Ben Falcone, schittert als toneelmanager.

Spoilers voor Thor: Love and Thunder volgen De film begint met Portman's Jane Foster die wordt gediagnosticeerd met terminale kanker. Als ze de roep van Mjölnir hoort, gaat de astrofysicus naar New Asgard, waar de bende acteurs een verschrikkelijk toneelstuk opvoert voor een menigte opgewonden toeristen.

Acteur Thor en acteur Loki verschijnen ook later in de film, na de aanval van Gorr the God Butcher (Christian Bale) op New Asgard.

Terwijl de stad zich opmaakt om alles te doen wat nodig is om de kinderen te vinden die Gorr heeft ontvoerd, duiken acteur Thor en acteur Loki op in burgerkleding om de koning van Asgard, Valkyrie (Tessa Thompson), te vragen of ze kunnen begin te werken aan een toneelstuk over de verschrikkelijke schurk. Niet echt praktisch of opbeurend, maar zeker in lijn met de epische gedichten van de Noorse traditie. We waarderen de moeite.

Luke Hemsworth kondigde de terugkeer van acteur Thor aan op Instagram

Vooruitlopend op de release van de film plaagde Luke Hemsworth zijn MCU-terugkeer op Instagram en plaatste hij een foto van hem en Chris, beide in hun Thor-outfits.

"Het is geweldig om jonge acteurs te begeleiden", grapte Luke in het bijschrift.

"Hier geef ik enkele tips voor deze opkomende jonge kerel wiens naam me op dit moment ontgaat, maar ik weet zeker dat hij geen problemen zal hebben om een baan als understudy voor mij of [Liam Hemsworth] te krijgen.

"Hou vol, maar zorg dat je een handelskwalificatie hebt om op terug te vallen."

Naast zijn filmcameo's, is Luke onlangs ook verschenen als acteur Thor in een deodorantcommercial.

"Weet je, het spelen van de God van de Donder is opwindend", zegt Luke in de clip.

"Als iemand Thor volledig kan belichamen, is het ACTEUR THOR. Laat het publiek je nooit zien zweten", schreef de acteur bij de video op zijn Instagram.

Luke Hemsworth nam het heft in eigen handen om terug te keren als acteur Thor

Een tweede Marvel-cameo voor Luke hing al een tijdje in de lucht en het lijkt erop dat de oudste Hemsworth het heft in eigen handen had genomen om het te laten gebeuren.

In 2018 keek Luke terug op zijn eerste Thor-cameo met Matt Damon en onthulde hij dat hij in gesprek was met Waititi voor een toegift.

"Ik hoop het!" hij vertelde Collider over zijn terugkeer in de rol van Love and Thunder.

"We hebben gesproken met (Thor: Ragnarok-regisseur) Taika [Waititi]. Ik heb zoiets van: 'Ik ben er vrij zeker van dat er een scène is waarin ik en acteur Loki in een pub zijn, in een andere wereld.' We kunnen ergens in worden gegooid en uiteindelijk de wereld redden. Dat was zo leuk! Dat was een van de beste dagen die er zijn. Dat was geweldig!" voegde hij eraan toe.

Ondanks dat hij de tijd van zijn leven had om Thor te spelen en hij ondertussen zijn broer belachelijk maakte, legde Luke uit dat het filmen een beetje uitdagend was vanwege het snikhete weer.

"Behalve dat ik droop van het zweet, en mijn zweet droop in de ogen van Matt Damon. Het was 110 graden in Atlanta en Taika voedde ons lijnen terwijl ik zweet op Matt droop en mijn baard flopte, " zei hij.

"Ze komen lijm op je plakken terwijl je echt bezweet bent, en dan schilderen ze nog meer lijm op je. Hij was geweldig. Wat een aardige vent!"

Kan Luke Hemsworth terugkeren als acteur Thor?

Het lijkt erop dat Luke de cameo manifesteerde, hoewel we acteur Thor nooit hebben zien ventileren over de nadelen van method acteren voor een pint. Misschien in Thor nummer vijf?

Terwijl Thor officieel terugkeert voor meer MCU-avonturen, is het niet helemaal van de tafel voor Luke om de rol opnieuw te spelen en op het podium te komen waar Gorr-acteur Thor en acteur Loki zo dol op leken.

Thor: Love and Thunder heeft bevestigd dat Thor een familieaangelegenheid is voor de Hemsworths. Zoals eerder gemeld, kwam hun jongere broer Liam oorspronkelijk in aanmerking voor de rol, die uiteindelijk naar Chris ging, maar er is meer.

In de nieuwste Thor-film spelen andere leden van de Hemsworth-clan, namelijk Chris' vrouw Elsa Pataky als een wolvenvrouw die Thor kust in een montage en hun 10-jarige dochter India Rose als de dochter van Gorr, terwijl de tweeling Tristan en Sasha speel respectievelijk de jonge Thor en een Asgardiaans kind dat is ontvoerd.

Thor: Love and Thunder draait nu in de bioscoop.

Aanbevolen: