Chris Hemsworth trollen broer Liam op zijn verjaardag

Inhoudsopgave:

Chris Hemsworth trollen broer Liam op zijn verjaardag
Chris Hemsworth trollen broer Liam op zijn verjaardag
Anonim

Liam Hemsworth is misschien nu een volwassen 32-jarige man, maar dat weerhoudt oudere broer Chris er niet van om zijn jongere broer of zus de draak te steken. De 'Thor'-acteur ging naar Instagram om Liam een hele 'gelukkige verjaardag' te wensen, maar hij kon het gewoon niet laten om hem ook een beetje voor de gek te houden.

De eerste afbeelding in de carrouselpost van Chris was van een shirtloze Liam die eruitzag alsof hij net een training had voltooid, met strakke buikspieren en biceps op het volledige scherm.

Chris grapte 'Hopelijk is dit het jaar waarin je eindelijk in vorm komt'

Verwijzend naar de magere lichaamsbouw van zijn broer, grapte Chris in het bijschrift "Gefeliciteerd @liamhemsworth, hopelijk is dit het jaar waarin je eindelijk in vorm komt en voor jezelf zorgt."

"Om je te helpen bij je transformatie, ga ik je 10% korting geven op een @centrfit-lidmaatschap familydiscount love you".

'Centr' is een fitness-app die is opgericht door de vader van drie en die wordt beschreven als 'Chris Hemsworth's team in één app'. Op de website van de zakelijke onderneming heeft Hemsworth geschreven: "Ik werk een groot deel van mijn leven met ongelooflijke experts op het gebied van gezondheid, voeding, mindfulness en training, dus ik dacht: 'Waarom zou ik dat niet delen?'"

“Daarom hebben we Centr. En daarom geven we je de kans om een heel leven door te brengen met dit geweldige team dat bij elke stap achter je staat.

Chris deelde ook een foto van een topless Liam naast wat ballonnen en een verjaardagstaart

Chris maakte niet alleen grapjes over de spieren van zijn broer, maar deelde ook een lieve knipoog van Liam in wat zijn pyjama lijkt te zijn, waarbij hij een 'duim omhoog' gaf naast een bos heliumballonnen en een verjaardagstaart. Op de tafel voor hem lag ook een stapel kleurrijk ingepakte cadeautjes en een grote bos bloemen.

Als je goed kijkt, zie je ook een pakje 'Harry Potter'-jellybeans en met chocolade omhulde aardbeien.

Last but not least, de laatste foto die Chris deelde, is van baby Liam die naar de camera kijkt en draagt wat lijkt op een schattig wit breiwerk versierd met grijze konijntjes.

Bovendien gaf Liam's gerapporteerde vriendin Gabriella Brooks een subtiele knipoog naar de verjaardag van haar vriend op haar Instagram-verhalen. Het model deelde een lieve zwart-witfoto van Liam naast een hond met de woorden 'Birthday boy <3' ernaast geschreven.

Ze plaatste toen nog een zwart-witfoto van hen twee samen – zij was gedeeltelijk bedekt met een hoodie en hij trok een grappig gezicht.

Aanbevolen: