Dit is de reden waarom het jeansmerk van Sofia Vergara bij Walmart terechtkwam

Inhoudsopgave:

Dit is de reden waarom het jeansmerk van Sofia Vergara bij Walmart terechtkwam
Dit is de reden waarom het jeansmerk van Sofia Vergara bij Walmart terechtkwam
Anonim

Hoewel ze al heel lang in Hollywood is, was er een hernieuwde interesse in Sofia Vergara nadat ze tijdens de hele show in 'Modern Family' verscheen.

Na zoveel jaren in de schijnwerpers te hebben gestaan, is Vergara nog steeds zo mooi als altijd en zeker rijker dan ooit tevoren. Ze rolt zelfs zoveel deeg in dat ze ooit $ 5000 heeft uitgegeven om de verjaardag van haar hond te vieren.

Een snelle scroll door haar Instagram laat ook een behoorlijk luxe levensstijl zien; Vergara was eens aan het chillen op een jacht terwijl anderen evacueerden vanwege een opkomende storm in een zeer onaangename IG-post.

Waarvan fans de vraag stellen: waarom zou Sofia samenwerken met Walmart om een kledingmerk uit te brengen? Ze heeft duidelijk geen relatie met de middenklasse… of wel?

Sofia Vergara is niet altijd een miljonair-beroemdheid geweest

Ze zou jurken kunnen ontwerpen met Vera Wang of Gucci aantrekken voor haar advertenties, maar in plaats daarvan ging ze naar de budgetwinkel voor de lancering van haar spijkerbroek. En er is zeker een reden voor Vergara's beslissing.

De meeste fans weten dat Sofia haar start in de jaren '90 kreeg en echt beroemd werd met modellenwerk. Op dat moment was ze al bevallen van haar zoon Manolo, en een jonge moeder zijn was waarschijnlijk niet gemakkelijk voor haar.

Maar in de loop van de tijd heeft Sofia haar vermogen opgebouwd, goedbetaalde optredens binnengehaald en kan ze nu letterlijk winkelen waar ze maar wil. Maar waarom zou je op dit moment teruggaan naar haar budgetroots?

Sofia Vergara wil geen jeans van $300 verkopen

Sofia heeft misschien meer contact met de gemiddelde shopper dan fans misschien dachten. In een interview legde ze uit dat ze altijd al met Walmart wilde samenwerken vanwege hun missie om betaalbare prijzen voor de massa te brengen.

Het is echter meer dan een verlangen om niet-rijke mensen hetzelfde comfort te bieden als zij geniet. Sofia wees erop dat ze niet het type persoon is dat $ 300 beta alt voor jeans (geloven fans dat echter?), dus ze wil geen producten pitchen aan mensen die dat wel doen.

Hoewel fans het sentiment waarderen, voelt haar goedkeuring van Walmart nog steeds een beetje misplaatst. Maar het is logischer om te weten dat Sofia op een andere manier blijkbaar net als gewone mensen is.

Sofia Vergara beweert ook te genieten van online winkelen

Hoewel sommige beroemdheden graag hele winkelcentra of op zijn minst luxe winkels of boetieks sluiten om hun boodschappen te doen, doet Sofia dat niet. Ze legde uit dat ze dol is op online winkelen, dus de aantrekkingskracht van Walmart op online budgetshoppers was precies wat ze wilde als het ging om merkpromotie.

Misschien is de samenwerking tussen Sofia Jeans van Sofia Vergara en Walmart toch echt een slimme en passende zakelijke beslissing?

Aanbevolen: