Steve Carell's ongelooflijke nieuwe rol bij de patiënt

Inhoudsopgave:

Steve Carell's ongelooflijke nieuwe rol bij de patiënt
Steve Carell's ongelooflijke nieuwe rol bij de patiënt
Anonim

Toen werd aangekondigd dat Steve Carell de ster zou worden van FX's aankomende show The Patient, werden fans gek. De Office-ster is eindelijk teruggekeerd naar het kleine scherm na de sitcom en hij zal gegarandeerd iedereen wegblazen met zijn nieuwe rol.

The Patient is niet bepaald het soort show dat fans van Steve Carell zouden verwachten, maar van wat de trailer heeft laten zien, is hij perfect voor de hoofdrol. Hier is alles wat er te weten v alt over de show en het zeer intrigerende karakter van Steve.

Waar gaat de patiënt over?

Steve Carell's rol in deze show kan niet meer verschillen van die van Michael Scott. Hoezeer we ook van zijn personage uit The Office hielden, Steve is altijd een zeer veelzijdige, getalenteerde acteur geweest. En hij zal het nogmaals bewijzen in The Patient.

Deze nieuwe show bevat "Een psychotherapeut (Steve Carell) die wordt vastgehouden door een seriemoordenaar met een ongewoon verzoek: zijn moordlustige drang in bedwang houden. Terwijl de therapeut de geest van deze man ontrafelt, heeft hij ook te maken met zijn eigen onderdrukte problemen, het creëren van een reis die net zo verraderlijk is als zijn gevangenschap ", leest de synopsis van The Patient.

Zoals lezers kunnen zien, is Steve Carell niet de enige superster in deze nieuwe show, maar hij is zeker de meest herkenbare naam in de cast, en het zal interessant zijn om hem in deze nieuwe show te zien.

Wat we hebben geleerd over zijn rol uit de trailer

"Mijn hele leven heb ik geprobeerd mezelf uit te vinden, zodat ik andere mensen kan helpen zichzelf te begrijpen, zodat ze goede relaties kunnen hebben, en hier ben ik dan", zegt Alexander Strauss in de trailer. Het personage van Steve Carell is een therapeut die voor een heel bijzondere uitdaging staat waarvoor hij zich niet heeft aangemeld, maar hij zal niet alleen voor zijn leven moeten vechten in deze show. Hij zal ook veel over zichzelf leren.

Toen zijn patiënt, Sam, voor het eerst naar hem toe kwam om hem te vertellen over zijn woedeproblemen, en hij antwoordde dat "iedereen die de keuze heeft gemaakt om naar therapie te komen en door te gaan met de moeilijke dingen, ze kunnen worden geholpen, " had hij niet verwacht dat hij ontvoerd zou worden en gedwongen zou worden om een psychopaat te helpen over zijn criminele dwanghandelingen heen te komen.

Door deze show zullen kijkers Alexander zien in angstaanjagende, zeer stressvolle situaties, waarbij hij zijn hoofd koel moet houden en zijn expertise zoveel mogelijk moet gebruiken om niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van anderen te redden. De patiënt komt op 30 augustus uit op Hulu.

Aanbevolen: