10 ongelooflijke verhalen over gewichtsverlies bij dieren om je aan te moedigen door te gaan

Inhoudsopgave:

10 ongelooflijke verhalen over gewichtsverlies bij dieren om je aan te moedigen door te gaan
10 ongelooflijke verhalen over gewichtsverlies bij dieren om je aan te moedigen door te gaan
Anonim

De eerste week nadat je lid bent geworden van de sportschool, staar je naar de neon-sleutelhanger aan je sleutelhanger en twijfel je of je je aan je wekelijkse trainingsplan gaat houden. We zijn er allemaal geweest, opgewonden om de reis naar een zomerklaar lichaam te beginnen, terwijl we door een mentale en fysieke transformatie gaan.

Soms is dit niet genoeg om ons op de been te houden, omdat we worden afgeschrikt door de hoeveelheid tijd die we erin moeten steken en het gebrek aan resultaten. Daarom hebben we deze lijst met verhalen over gewichtsverlies bij dieren samengesteld om u aan te moedigen door te gaan, omdat u, net als deze dieren, geen opgever bent. Blijf lezen om bemoedigende en ongelooflijke verhalen over gewichtsverlies bij dieren te zien!

12 Deze Sphynx heeft vertrouwen in zijn eigen huid

Afbeelding
Afbeelding

Deze dikke kat werkte haar staart eraf om het gewicht te verliezen, gaande van een roly-poly naar een slanke koningin. Ze werkt nog steeds aan haar imago, maar tot nu toe zijn de resultaten beter dan ze ooit had kunnen hopen.

Ze voelt zich zelfverzekerd in haar lichaam, niet bang om een beetje huid te laten zien nu ze haar best heeft gedaan. We zouden allemaal een lesje in een positief lichaamsbeeld moeten leren van deze kat, terwijl ze haar spullen naar de kattenbak schuift.

11 Dennis de dieetkoning

Afbeelding
Afbeelding

Dennis was letterlijk een vetbol voordat hij aan zijn reis begon en niemand dacht dat hij ooit de kilo's zou kwijtraken. Hij begrijpt hoe het verliezen van veel gewicht onaangename gevolgen kan hebben, aangezien zijn eigenaren zijn toevlucht namen tot het vastbinden van zijn losse huidflappen met een handdoek.

Zelfs met dit negatieve aspect voelt Dennis zich vrijer en energieker dan voorheen. Hij kijkt uit naar zijn wandelingen en geniet van de snacks die hij mag hebben, en begrijpt hoe je door portiecontrole de fijnere dingen in het leven kunt waarderen.

10 Van Goldichub tot Goldilocks

Afbeelding
Afbeelding

Deze pup was een dikke aap toen ze begon, en ze was blij met wie ze was, maar ze wist dat ze beter kon. Ze besloot dat het haar persoonlijke doel was om een paar kilo af te vallen, om niemand anders te dienen dan haar eigen zelfrespect.

Het duurde even voordat de kilo's verdwenen, maar met elke kilo groeide haar zelfrespect en de andere honden in het park merkten het op. Ze transformeerde niet alleen haar lichaam, maar ook haar geest, terwijl ze de stappen naar de overwinning zette.

9 Wie wist dat 30 lbs het verschil kon maken?

Afbeelding
Afbeelding

Deze hond had overgewicht, maar was niet zwaarlijvig, en wilde slechts ongeveer 30 kilo afvallen. Ze deed extra hardloopsessies en bezuinigde elke dag op haar eten, en behaalde uiteindelijk verbluffende resultaten. Ze verloor het gewicht, maar ze vormde haar lichaam in het proces en werd een dubbeltje tijdens haar reis.

Ze kan niet eens meer over straat lopen zonder dat de honden uit de buurt haar naam huilen en haar speciale geheim willen weten. Geen van hen gelooft haar als ze hen vertelt dat ambitie en doorzettingsvermogen haar tot dit punt hebben gebracht.

8 Deze pony werd een hengst

Afbeelding
Afbeelding

Toen dit paard op de ranch aankwam, zag hij er opgezwollen en ziek uit, maar nadat hij was afgevallen, veranderde hij in een hengst. Hij zag een vrouw op wie hij indruk wilde maken, maar besloot om niet met haar te gaan paardrijden totdat hij beter was geworden.

Ze zijn nu een item, ze dartelen samen over de velden, en hij heeft geen probleem om het bij te houden na zijn maandenlange training. Hij weet dat ze hem graag had gezien zoals hij vroeger was, maar hij deed dit om te bewijzen dat hij het kon.

7 Het geheim van anti-aging

6

Afbeelding
Afbeelding

Deze kat ziet er op elke foto jonger uit omdat hij steeds meer gewicht verloor. Zijn vacht werd helderder met een pure glans en ook zijn energie nam toe. Hij was niets meer dan een nutteloos meubel voor zijn eigenaren, totdat hij zichzelf transformeerde in Fluffy 2.0 en elke muis en elk insect aannam dat zijn ruimte binnendrong.

Hij begon dingen te doen waarvan hij dacht dat hij die nooit meer zou doen. Daarom wil deze kat dat je je routine in de sportschool aanhoudt, omdat hij de voordelen begrijpt.

5 Als deze hond het kan, kan jij het ook

4

Afbeelding
Afbeelding

Deze hond is merkbaar ouder, zijn stappen vertragen niet alleen door overgewicht. Hij werd lui op zijn hoge leeftijd en koos ervoor om de hele dag door te slapen, maar op een dag werd hij wakker en wist hij dat hij iets wilde veranderen.

Hij begon meer te zwemmen en te snuiven dan ooit tevoren en overtrad daarmee de grenzen die hij zichzelf jaren geleden had gesteld. Hij keerde terug naar zijn jongere dagen van avontuur en pure opwinding en voegde zich weer bij de andere honden in hun apporteerspelletjes.

3 Zeg vaarwel tegen vreselijke bijnamen

Afbeelding
Afbeelding

Overgewicht hebben, vooral op school, kan leiden tot behoorlijk gruwelijke bijnamen. Pestkoppen geven er niet om hoe het je zelfvertrouwen aantast of je hart in stukken scheuren elke keer dat ze de vreselijke woorden uiten, maar deze kat besloot er voorgoed een einde aan te maken. Ze negeerde haar haters en besloot om te bewijzen dat ze ongelijk hadden, door betere levensstijlkeuzes te maken om zichzelf op een gezond gewicht te brengen.

Haar klasgenoten zagen haar jaren later en herkenden haar amper, de ergste van het stel die het weer goed probeerde te maken, maar ze zou het nooit vergeten. Ze deed dit niet om opgenomen te worden, maar om haar zelfvertrouwen en zelfrespect te vergroten en haar verhaal zou je moeten inspireren om door te gaan.

2 Wanneer ziekte ons ertoe aanzet onze levensstijlkeuzes te veranderen

Afbeelding
Afbeelding

Deze kat kreeg de mogelijkheid om af te vallen of dood te gaan, wat helemaal geen keuze was. Ze koos voor het leven en werkte samen met een trainer en een diëtist om het gewicht centimeter voor centimeter af te knippen. Ze was vastbesloten om te overleven en de ziekte te verslaan die haar zou hebben achtergelaten met totaal orgaanfalen.

Ze leerde elke levensadem te waarderen toen ze kattenyogalessen ging volgen, wat haar angstige ziel verlichtte. Ze was een vechter en haar harde werk wierp zijn vruchten af, waardoor ze een vol leven kon leiden vol vreugde en gelach.

1 Geen beter kerstcadeau dan afvallen

Afbeelding
Afbeelding

Puggy worstelde onder zijn gewicht terwijl de lasten van het leven hem zwaar drukten. Hij had zich verdiept in slechte eetgewoonten nadat zijn eerste eigenaar stierf, in een poging genoeg voedsel te consumeren om het gat in zijn hart te vullen. Het enige wat hij ontving voor zijn inspanningen was pond na pond en op een dag besloot hij dat hij er genoeg van had.

Hij sloeg een nieuw blad om en overmeesterde zijn verdriet, in plaats van het zijn leven te laten bepalen. Hij werkte aan zichzelf en leerde van zijn nieuwe familie te houden, en hij vergat nooit degene die naar een betere plek ging. Hij verloor het gewicht ter ere van hen en hij weet dat ze ergens zijn die hem applaudisseren voor zijn moedige inspanning.

Aanbevolen: