Fans zijn bezorgd De realiteit is niet ingetreden voor Anna Duggar te midden van de veroordeling van Josh

Inhoudsopgave:

Fans zijn bezorgd De realiteit is niet ingetreden voor Anna Duggar te midden van de veroordeling van Josh
Fans zijn bezorgd De realiteit is niet ingetreden voor Anna Duggar te midden van de veroordeling van Josh
Anonim

Hoewel de familie Duggar begon als een bron van entertainment voor reality-tv-kijkers, hebben voormalige fans door hun recente schandalen heel anders naar hen gekeken. En sinds Josh Duggar is veroordeeld voor ongepaste media waarbij kinderen betrokken zijn, houden toeschouwers met adelaarsogen zijn vrouw Anna en de rest van de familie nauwlettend in de gaten.

Terwijl sommige broers en zussen van Josh zich over zijn zaak hebben uitgesproken, nemen anderen stilletjes afstand van de familie. Maar omdat de meeste Duggars sociale media hebben, is het gemakkelijk om te zien wat er in hun persoonlijke leven gebeurt terwijl Josh een strijd begint om in beroep te gaan tegen zijn vonnis.

Anna Duggar lijkt een normaal leven te leiden

Hoewel haar man onlangs werd veroordeeld tot 12 jaar (en mogelijk langer) gevangenisstraf wegens het bezit van illegale afbeeldingen van kinderen, suggereert Anna Duggars Instagram dat ze een relatief normaal leven leidt.

Sinds Josh' arrestatie bevatten haar posts op sociale media snapshots van de ma altijden die ze heeft bereid voor haar kroost van (nu) zeven, verjaardagsvieringen en zelfs vakantiefoto's van het gezin van voordat Josh naar de gevangenis ging.

Terwijl sommigen zich zorgen maakten over hoe Anna voor haar kinderen zal zorgen terwijl Josh, de kostwinner van het gezin, in de gevangenis zit, lijkt het tot nu toe prima met haar te gaan. Hoewel haar posts op sociale media zijn vertraagd sinds haar man werd opgesloten, is ze actief in de publieke opinie.

Maar dat is precies de reden waarom supporters van Anna (en niet supporters van Josh) bezorgd zijn.

Fans zeggen dat de realiteit van Anna Duggar nog niet is begonnen

Anna wordt vaak bekritiseerd omdat ze haar man schijnbaar steunt, ook al is hij veroordeeld voor ernstige misdaden. Online commentatoren maken haar vaak belachelijk omdat ze zegt dat ze gelukkig getrouwd is en dat ze Josh nog steeds haar beste vriend noemt; hoewel haar berichten op sociale media schaars zijn, deelt ze wel rollen en andere korte fragmenten uit haar tijd.

Er waren zelfs geruchten dat Anna haar man "in het geheim" zag nadat hij naar verluidt was verbannen om hun kinderen na de arrestatie te zien. En hoewel Anna lijkt te beweren dat Josh onschuldig is, heeft ze onlangs een Instagram-afbeelding geplaatst waarin staat dat "er meer aan de hand is", zeggen critici dat ze terughoudend lijkt om de realiteit te accepteren.

Een goed voorbeeld? Hoewel Anna een beetje stil is geweest op sociale media, heeft ze onlangs haar Instagram-profiel bijgewerkt om de komst van haar zevende kind met Josh te weerspiegelen; nu staat in haar biografie: "Ik ben een christen. Gelukkig getrouwd en heb 7 prachtige kinderen!"

Het is duidelijk dat Anna niet terugdeinst voor het ondersteunen van haar man, althans voorlopig niet. Maar fans weten niet zeker of ze het op de lange termijn zal volhouden, vooral als Josh zijn volledige straf uitzit.

Zal Anna Duggar Josh bijstaan voor zijn gevangenisstraf van meer dan tien jaar?

Gezien Anna Duggar's recente bericht op sociale media (en een bijgevoegd juridisch document) over hoe er "meer aan het verhaal" is, zijn fans er zeker van dat ze Josh zal blijven steunen. Maar nu hij is veroordeeld tot meer dan tien jaar gevangenisstraf, is er dan een kans op een andere toekomst voor Anna?

Hoewel veel critici zeggen dat ze van hem moet scheiden en verder moet gaan, om hun kinderen te beschermen tegen wie velen denken dat het een monster is, lijkt het erop dat Anna er geen belang bij heeft om verder te gaan zonder Josh.

En dat gerechtelijke document waar ze naar linkt? Het is een beroep dat gedeeltelijk stelt dat de jury "geen bewijs had dat Duggar persoonlijk een specifiek deel van de bestanden die naar verluidt gevonden zouden zijn" op het apparaat dat hij naar verluidt gebruikte.

Zal Josh eerder uit de gevangenis komen of in hoger beroep?

Zijn straf is uitgesproken, maar sommigen vermoeden dat Josh eerder uit de gevangenis komt dan verwacht.

Maar het lijkt onwaarschijnlijk, zei een expert volgens Us Magazine. Die juridisch expert merkte op dat Josh geen "zeer goed argument" heeft en dat het onwaarschijnlijk is dat hij uit zijn reeds uitgesproken straf zal komen. Bovendien, zeiden ze, kreeg Josh niet de maximumstraf voor zijn vermeende misdaden; de rechter koos iets halverwege.

Omstanders zullen natuurlijk blijven speculeren over hoe Anna's plannen kunnen veranderen, afhankelijk van de uitkomst van het beroep van haar man. Maar gezien de 'cultuur' van de religie van de Duggars, lijkt het hoogst onwaarschijnlijk dat Anna ooit zou stoppen met het publiekelijk steunen van Josh, zelfs als ze dat zou willen.

De vraag blijft echter of ze in de nabije toekomst dichter bij de gevangenis zal gaan wonen die Josh naar huis zal bellen.

Aanbevolen: