Scott Disick-fans zeggen dat ze 'bezorgd' zijn door zijn reünie-uiterlijk

Scott Disick-fans zeggen dat ze 'bezorgd' zijn door zijn reünie-uiterlijk
Scott Disick-fans zeggen dat ze 'bezorgd' zijn door zijn reünie-uiterlijk
Anonim

Scott Disicks verschijning in de reüniespecial Keeping Up With The Kardashians maakt fans echt bezorgd. In een sneak peek clip van de aankomende show, wordt Disick gegrild over de nieuwe romance van zijn ex Kourtney Kardashian met Travis Barker.

Bravo-presentator Andy Cohen ging zitten met Kris, Kim, Khloé, Kourtney, Kendall, Kylie en Scott voor een tweedelige reüniespecial om de belangrijkste momenten uit hun serie van 20 seizoenen te bespreken.

"Hebben Kourtney en Travis je zegen?" Cohen vraagt Scott in een nieuwe teaser voor de reünie die gisteren is uitgebracht.

Het drugsgebruik van de vader van drie wordt ook onder de loep genomen, waarbij Kourtney toegaf dat zijn "drugsmisbruik" de ultieme dealbreaker was in hun knipperlichtrelatie.

Op de vraag van Andy of ze dachten dat hun relatie "anders was gelopen" als ze niet zoveel voor de camera hadden gedeeld, antwoordde Kourtney: "Waarschijnlijk."

Dit antwoord verraste Kim, die uitriep: "Echt waar!?"

"Maar ik denk dat het middelenmisbruik de echte doorbraak was", voegde Kourtney eraan toe.

Scott erkende zijn tekortkomingen: "Ik was behoorlijk onverantwoordelijk."

Scott Disick en Kourtney Kardashian
Scott Disick en Kourtney Kardashian

Ondanks de sappige onderwerpen die in de special aan het licht kwamen, waren KUWTK-fans erg verrast door de manier waarop Disick eruitzag.

"Hij ziet er verschrikkelijk uit… wat is er met hem aan de hand", merkte iemand op.

"Scott is niet mijn ding, maar ondanks dat ziet hij er verschrikkelijk uit, alsof hij sterft aan iets verschrikkelijks. Wauw, voor iemand die zo ijdel is als hij is, ben ik geschokt dat hij er zo uitziet. Ik denk dat je demonen niet altijd kunt verbergen, ze staan over zijn hele gezicht geschreven. Tenzij hij in het geheim met iets anders vecht dan middelenmisbruik; dan neem ik het allemaal terug, " voegde een tweede eraan toe.

Scott Disick Kourtney Kardashian
Scott Disick Kourtney Kardashian

"Zijn ogen zien er spookachtig uit en hij ziet er zo ziek en moe uit. Zelfs met al zijn slechte beslissingen heb ik medelijden met hem", viel een derde in de rede.

Kourtney Kardashian Scott Disick Selfie
Kourtney Kardashian Scott Disick Selfie

Ondertussen ziet het er niet naar uit dat Travis Barker veel respect heeft voor Scotts relatie met zijn veel jongere vriendin Amelia Gray Hamlin.

Een bron voor het roddelverslag DeuxMoi meldde dat ze Kourtney, Travis, Scott en Amelia allemaal samen hadden zien eten in Nobu in Malibu.

Scott Disick kust Amelia Hamlin
Scott Disick kust Amelia Hamlin

Het nieuws vond al snel zijn weg naar een Kardashian-fanaccount.

Daar leek een louche opmerking van een fan de aandacht van de Blink 182-drummer te trekken.

De fan merkte op dat het diner "onhandig als de hel" moet zijn geweest en voegde eraan toe dat "baby" Amelia, 19, waarschijnlijk niets gemeen had met het trio volwassenen.

Een gebruiker reageerde op het @kardashianvideo-account: "Het is zo vreemd voor mij, wat moet een baby uit 2001 doen met deze volwassenmensen die ik ken, dat het avondeten onhandig was als de hel."

Travis Barker houdt van commentaar Shading Scott Disick
Travis Barker houdt van commentaar Shading Scott Disick

De opmerking was bedoeld met een "like" van de officiële Instagram-pagina van Travis. Het bracht fans ertoe te geloven dat Barker weinig respect heeft voor het enorme leeftijdsverschil tussen Scott en Amelia. Barker heeft een 22-jarige stiefdochter en een 15-jarige biologische dochter met ex-vrouw Shanna Moakler.

Scott is net 38 geworden op 26 mei en Amelia wordt aan het eind van de maand 20, waarmee ze bijna drie jaar jonger is dan zijn ex-vriendin Sofia Richie, 22.

Aanbevolen: