Fans reageren op de veroordeling voor dronken rijden van Sam Hunt

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de veroordeling voor dronken rijden van Sam Hunt
Fans reageren op de veroordeling voor dronken rijden van Sam Hunt
Anonim

In 2019 werd Sam Hunt gearresteerd voor rijden onder invloed en voor het overtreden van een opencontainerwet in Tennessee.

Als onderdeel van zijn recente veroordeling wordt Sam Hunt gedwongen 48 uur uit te zitten in een alternatieve strafinrichting en moet hij ook een verplichte alcoholveiligheidscursus volgen. Naast deze boetes verliest de muziekster ook zijn licentie voor een heel jaar.

In het verleden heeft Hunt zich verontschuldigd voor wat hij beschreef als een "slechte en egoïstische beslissing" om te rijden na het bijwonen van het evenement van zijn vriend in Nashville, en nu is het tijd voor hem om zijn contributie te betalen.

Sam Hunt's dronken rij-incident

Sam Hunt had niet verwacht te worden gearresteerd op die noodlottige nacht in 2019.

Destijds zag de politie hem tussen rijstroken slingeren en stopte hem, wat leidde tot zijn daaropvolgende arrestatie.

Bijna twee volle jaar later, en hij kijkt ernaar uit om dit incident achter zich te laten, heeft Sam Hunt zijn schuld voor de rechtbank toegegeven en formeel veroordeeld voor de misdaden die hij heeft begaan.

De aanklachten die tegen hem zijn ingediend, bevatten een mogelijke gevangenisstraf van 11 maanden en 29 dagen, waarvan Hunt naar verwachting slechts 48 uur zal uitzitten.

Het verliezen van zijn rijbewijs en het volgen van een verplichte alcoholcursus lijkt een kleine prijs, vergeleken met de tragedie die werd voorkomen op de avond dat hij ervoor koos om onder invloed van alcohol te rijden.

Fans hebben aandacht besteed aan de details van deze zaak en hebben een aantal van hun uitgesproken meningen op sociale media gedeeld.

Fans delen hun gevoelens

Fans hebben een breed scala aan gevoelens over deze kwestie gedeeld op sociale media, en hun opvattingen lijken sterk te verschillen.

Sommige fans hebben opmerkingen gemaakt zoals; "hij is een country-ster, dit is net street cred", en "dit nieuws zal hem echt helpen platen te verkopen", evenals; "Eindelijk een land waar hij over kan zingen."

Andere, zeer verschillende meningen werden ook gedeeld, zoals; "Waarom slechts 48 uur? Kom naar Pennsylvania, je gaat rechtstreeks naar de gevangenis voor 1 tot plus jaar. Bidden voor zijn revalidatie en hij beweegt vooruit in het leven en helpt anderen te rehabiliteren," en "Hij kwam er gemakkelijk vanaf…TG hij deed geen pijn iemand of zichzelf! Les geleerd ?"

Anderen zeiden; "Hij zou van de straat moeten zijn voor een DUI godzijdank dat hij niemand heeft vermoord", en "dit is een miezerige straf, hij zal opnieuw in overtreding zijn, hij denkt dat hij boven de wet staat omdat hij een ster is."

Aanbevolen: