Britney Spears Fangirls over Selena Gomez op Instagram en fans leven ervoor

Britney Spears Fangirls over Selena Gomez op Instagram en fans leven ervoor
Britney Spears Fangirls over Selena Gomez op Instagram en fans leven ervoor
Anonim

Britney Spears is zonder twijfel de popprinses. Ze heeft de weg vrijgemaakt voor iemand als Selena Gomez om een carrière op te bouwen. Dus als een icoon als Spears Gomez net zo verbluft als zij, is dat een surrealistische ervaring.

Spears plaatste onlangs een foto van Gomez op haar Instagram-account en was opgetogen over de zangeres. Gomez was vorige maand een van de vele beroemde gasten op het huwelijk van Spears met Sam Asghari. Spears onthulde dat ze niet verwachtte dat Gomez aanwezig zou zijn en was verrast.

"Ze zei drie keer tegen me: "Ik wil gewoon dat je gelukkig bent", schreef Spears. "Mijn moeder doet dat ook. Het was zo cool dat ze me kon bereiken en haar gedachten kon delen."

Spears zei verder dat Gomez een verfrissende verschijning is na alles waar ze mee te maken had in haar carrière.

"Hoewel ik mijn hele leven gedwongen ben mensen tegen mijn wil te zien, was ze een mooie verrassing!!! Ik waardeer ALLE toespraken over geestelijke gezondheid die ze voor onze generatie doet."

Spears en Gomez hebben veel gemeen, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom ze een connectie hebben. Om te beginnen zijn beide vrouwen begonnen op Disney Channel. Spears speelde een beroemde ster in The New Mickey Mouse Club met mensen als Justin Timberlake, Ryan Gosling en Christina Aguilera.

Gomez had een hoofdrol in de populaire Disney Channel-sitcom Wizards of Waverly Place. De show ging in première in 2007 en duurde vier seizoenen. Dit bracht haar ertoe om muziek te gaan maken met Selena Gomez & the Scene. Voordat ze uiteindelijk solo ging, leende ze haar acteertalenten aan verschillende films, waaronder Another Cinderella Story.

Hoewel Spears' post de fans van de twee popsterren in vervoering bracht, baarde een aspect ervan sommige supporters van Spears zorgen. Spears sprak lovend over haar moeder, Lynne, en verwees naar een recent moment waarop haar moeder door de paparazzi werd ondervraagd over de bruiloft.

"Mijn moeder werd 3 keer op straat door de paparazzi gevraagd: "Wat vindt uw dochter van uw reactie op haar bruiloft" … ze zei dat alles wat ze voor mij wilde was om gelukkig te zijn!!!" Speer schreef. "Mam en Selena, ik ben zo blij dat ik zo'n ondersteunende familie heb !!! God zegene jullie."

Sommige fans zijn in de war over de reden waarom Spears zo snel van gedachten veranderde. Sinds haar 13-jarige conservatorium eindigde, heeft Spears zich uitgesproken tegen haar familie, inclusief haar moeder. Het gevoel dat Spears haar moeder "ondersteunend" noemt, voelt plotseling en maakt sommige fans zich zorgen. Sommigen noemen het zelfs sarcasme.

Wat de waarheid ook is, Spears boekte vorige week twee grote overwinningen in de rechtszaal. Een rechter oordeelde dat Spears' vader Jamie moet worden afgezet als onderdeel van een onderzoek naar het conservatorium van de zanger en zijn rol daarin. De rechtbank beval Jamie ook om alle documenten met betrekking tot het conservatorium in te leveren.

"Dit was weer een grote overwinning voor Britney Spears. Nadat haar vader op de vlucht is geslagen en zich negen maanden lang heeft verborgen, is hem nu bevolen om binnenkort te worden afgezet en alle documenten te overleggen, zoals vereist door de wet, "zei Mathew Rosengart, de advocaat van Spears, in een verklaring na de hoorzitting.

Dus is Britney klaar om zich met haar moeder te verzoenen of is ze sarcastisch? Wat de waarheid ook is, Spears blijft een mysterie voor haar miljoenen fans. Eén ding is echter zeker en dat is dat Spears eindelijk haar leven op haar eigen voorwaarden lijkt te leven.

Aanbevolen: