Charlie Puth plaatst dorstval op Instagram en fans leven ervoor

Charlie Puth plaatst dorstval op Instagram en fans leven ervoor
Charlie Puth plaatst dorstval op Instagram en fans leven ervoor
Anonim

Charlie Puth staat bekend om zijn ongelooflijke stem en pakkende pop hooks. Maar Puth zorgt ervoor dat een andere prestatie centraal staat: zijn killerbody.

Op zaterdag plaatste Puth een foto met een crop top van mesh en een korte broek. Puth onderschrift van de post, "Hahahah." Fans vielen recht in de val en waren dorstig in de commentaren. "Papa", schreef een fan. Terwijl een ander schreef: "mijn toekomstige echtgenoot daar."

Dit is niet de eerste keer dat Puth een dorstval op zijn Instagram plaatst. Op 10 juli plaatste de "Attention"-zanger een foto met een mouwloos zwart shirt, jorts en witte sokken. "It's jorts season", lees het bijschrift van Puth.

Puth staat er niet altijd om bekend provocerende foto's van zichzelf te maken voor sociale media. Hij heeft echter hard gewerkt voor zijn nieuwe lichaam en lijkt er trots op te zijn om het te laten zien. Vooral gezien de body shaming die Puth vorig jaar meemaakte.

In maart 2021 betrapten paparazzi Puth die shirtloos buiten liep nadat hij de sportschool had verlaten. Er waren enkele positieve opmerkingen, maar er waren anderen die zeiden dat hij er niet fit uitzag. Puth ging de volgende dag naar Twitter en riep degenen die hem te schande maakten.

"Hé, even een snelle herinnering dat het niet cool is om iemand te schamen", schreef hij. "Niet helemaal zeker wat het doel ervan is. Sorry, ik heb geen 8-pack zoals verdomme…"

Ondanks de dorstvallen is de zanger van "We Don't Talk Anymore" erg gefocust op zijn muziek. Puth bracht eerder dit jaar zijn single "Light Switch" uit, gevolgd door een andere single met de titel "That's Hilarious".

Puth's nieuwste single, "Left and Right", is een duet met Jung Kook van BTS. De single doet het erg goed en de aandacht van het BTS leger doet zeker geen pijn. Het nummer bereikte nummer 22 op de Billboard Hot 100-hitlijst. Het nummer is hoger in kaart gebracht dan "Light Switch", dat nummer 27 bereikte.

Al deze singles leiden tot de release van Puth's nieuwste album, 'Charlie'. Puth bevestigde dat het album op 7 oktober zal worden uitgebracht. "Dit album is op internet geboren en ik heb het afgelopen jaar zoveel plezier gehad om het voor jullie allemaal te maken", schreef hij. "Ik hoop dat je bij elk woord schreeuwt-huilt als ik deze liedjes op tournee zing, want zonder jou zouden ze hier niet zijn."

Misschien maakt het afwerpen van wat van zijn kleren deel uit van dit nieuwe muzikale hoofdstuk. In een recent interview met Bustle zei Puth: "Ik ben echt geil. Ik denk dat je een beetje creatief moet zijn om creatief te zijn."

Hij deelde ook het verhaal over hoe hij zijn maagdelijkheid verloor. De "Done For Me"-zanger vertelde het tijdschrift dat het om 21-jarige leeftijd was met een fan die hij backstage ontmoette tijdens een show in Boston.

"Dit meisje kwam naar me toe en zei: 'Kun je mijn borst tekenen?' Ik had zoiets van, ik voel me een rockster, "herinnerde hij zich, eraan toevoegend dat hij haar nooit meer heeft gezien.

"Ze was lief, maar soms word ik er verdrietig van omdat ik wou dat de oudere versie van mij zei: 'Hé, misschien wil je dit een beetje gedenkwaardiger maken'", zei Puth.

Aanbevolen: