Het verkopen van Sunset Star Emma Hernan riskeert constant haar leven en zorgt ervoor dat fans in paniek raken

Inhoudsopgave:

Het verkopen van Sunset Star Emma Hernan riskeert constant haar leven en zorgt ervoor dat fans in paniek raken
Het verkopen van Sunset Star Emma Hernan riskeert constant haar leven en zorgt ervoor dat fans in paniek raken
Anonim

In de jaren sinds Selling Sunset in première ging op Netflix in 2019, heeft de show kijkers kennis laten maken met verschillende mensen van wie ze zijn gaan houden of die ze haten. Mensen als Mary Fitzgerald, Jason Oppenheim, Chrishell Stause, Maya Vander en Heather Young zijn bijvoorbeeld allemaal beroemd geworden vanwege de populaire show. Naast het feit dat ze beroemd zijn geworden, hebben Selling Sunset-fans een van de sterren van de show zo goed leren kennen dat ze zich er heel goed van bewust zijn dat Christine Quinn met iedereen ruzie heeft.

Verbazingwekkend genoeg, hoewel een van de sterren van Selling Sunset zich pas in het vierde seizoen bij de cast van de show voegde, is ze erin geslaagd een van de meest spraakmakende figuren van de serie te worden. Natuurlijk is er meer dan één reden waarom mensen zoveel over Emma Hernan praten, inclusief haar beweringen over Ben Affleck. Bovendien is Hernan onlangs meerdere keren op camera betrapt terwijl ze haar leven riskeerde.

Hoe Emma Hernan haar fans blijft uitlachen

Zoals iedereen die afleveringen van Selling Sunset heeft gezien al zou moeten weten, speelt de show met een schare mensen die onroerend goed verkopen. Natuurlijk is het onroerend goed dat Selling Sunset-sterren aan hun klanten verkopen, op zijn zachtst gezegd behoorlijk buitengewoon. De sterren van de show verkopen tenslotte voornamelijk extreem high-end onroerend goed dat zich in de omgeving van Los Angeles bevindt.

Voor iedereen die niet bekend is met de makelaardij: makelaars die de huizen van hun klanten vinden om te kopen, hebben veel motivatie om grote geldtransacties te sluiten. Makelaars in onroerend goed worden immers vaak ontslagen uit hun makelaardij als hun jaarlijkse verkoopcijfers een bepaald aantal niet overschrijden. Bovendien maken de meeste zeer succesvolle makelaars een commissie op de verkopen die ze maken. Als gevolg hiervan, hoe meer geld ze verdienen voor hun beursvennootschappen, hoe meer geld de agent mee naar huis neemt.

Als je eenmaal begrijpt hoe makelaars geld verdienen, is het heel logisch dat de mensen die de hoofdrol spelen in Selling Sunset rijk zijn, omdat ze altijd grote geldtransacties sluiten. Bovendien begint het heel logisch te worden dat de sterren van Selling Sunset soms bereid zijn tot het uiterste te gaan om iets te verkopen. Maar wat Emma Hernan deed in een poging om één verkoop te doen, zorgde ervoor dat veel Selling Sunset-sterren zich geschokt en bezorgd om haar voelden.

Tijdens de tweede aflevering van het vijfde seizoen van Selling Sunset gingen Chrishell Stause en Emma Hernan naar een pand van $24 miljoen in Los Angeles terwijl ze op zoek waren naar een huis voor een klant. Terwijl ze rondkeek in het pand, besloot Hernan met haar eigen leven te gokken om een foto te maken die volgens haar perfect zou zijn om haar klant op het terrein te verkopen. Om die foto te maken, liep Hernan langs de rand van een overloopzwembad, heel goed wetende dat als ze haar evenwicht zou verliezen, de kans groot was dat ze zou vallen en haar vroegtijdige dood tegemoet zou treden.

Toen fans eenmaal de kans kregen om de eerder genoemde aflevering van Selling Sunset te bekijken, duurde het niet lang voordat velen van hen naar sociale media gingen om te reageren op de dodelijke actie van Emma Hernan. Het is duidelijk dat Hernan, iemand die gelooft dat alle publiciteit goede publiciteit is, ervoor heeft gekozen om op het tumult te reageren door het moment opnieuw te creëren op Instagram. Hernan plaatste immers een Instagram-verhaal waarin ze te zien was voor een andere foto aan de rand van een infinity pool. Het is niet verwonderlijk dat veel van Hernans fans enorm reageerden op die upload, waarbij velen haar aandrongen om te stoppen haar leven zo te riskeren voor foto's.

Waarom fans niet overdreven reageerden op het gevaarlijke gedrag van Emma Hernan

In de afgelopen jaren is het steeds gebruikelijker geworden dat mensen steeds extremere dingen doen om de aandacht van de wereld te trekken. Als gevolg hiervan gapen mensen soms wanneer ze online gaan en mensen gekke dingen zien doen, omdat ze het gevoel hebben dat ze het allemaal al eerder hebben gezien. In werkelijkheid hebben echter veel dingen die tegenwoordig gemeengoed zijn geworden om online te zien, geleid tot veel te veel dodelijke ongevallen.

Als je op een van de belangrijkste sociale-mediaplatforms gaat zoeken, kost het niet veel moeite om beelden te vinden van mensen die gekke stunts uithalen. Er zijn bijvoorbeeld beelden van mensen die dingen doen zoals springen tussen gebouwen, bungelen aan hoge randen en tal van andere dingen die zouden leiden tot hun ondergang als het mis zou gaan. Gelukkig eindigen die video's vrijwel allemaal met de persoon die de stunt uitha alt die ze probeerden, waardoor kijkers een beetje spanning kunnen voelen in de veiligheid van hun huis.

Helaas hebben video's van mensen die geweldige stunts uithalen die online gemeengoed worden, ertoe geleid dat veel mensen het gevoel hebben dat die dingen niet erg zijn. Met dat in gedachten, is het een verrassing dat er veel voorbeelden zijn van mensen die hun leven verliezen nadat ze zichzelf in gevaar hebben gebracht om de perfecte foto of video te maken? Helaas, als Emma Hernan langs de rand van overloopzwembaden blijft lopen voor foto's, kan ze op een dag een waarschuwend verhaal worden. Hopelijk zal haar nooit zoiets overkomen.

Aanbevolen: