20 Onzinnige dingen over de cent van Kaley Cuoco die fans ervoor kozen om te negeren

Inhoudsopgave:

20 Onzinnige dingen over de cent van Kaley Cuoco die fans ervoor kozen om te negeren
20 Onzinnige dingen over de cent van Kaley Cuoco die fans ervoor kozen om te negeren
Anonim

Een van de belangrijkste redenen voor het succes van The Big Bang Theory was de ensemblecast. Toen de show begon, had het echter maar één vrouwelijk hoofdpersonage, Penny. Om die reden hebben de meeste fans van de show veel genegenheid voor het personage.

Zoals het geval is met de meeste personages die 12 jaar lang de kern van een show blijven, heeft Penny in de loop van de tijd nogal wat veranderingen ondergaan. Hoewel de fans van The Big Bang Theory grotendeels blij waren om te zien hoeveel ze is gegroeid, blijft het een feit dat er bepaalde aspecten van Penny's karakter zijn die niet erg logisch zijn. Met dat in gedachten is het tijd om deze lijst met 20 onzinnige dingen over Kaley Cuoco's Penny te bekijken die fans ervoor kozen te negeren.

20 Penny die heel lang dezelfde portemonnee gebruikt

Afbeelding
Afbeelding

Over de lange duur van The Big Bang Theory, lijdt het geen twijfel dat Penny veel is veranderd. Maar tijdens de hele serie geeft ze veel om haar kleding en zet ze zichzelf zelfs in enorme schulden om een fortuin aan mode uit te geven.

Maar om de een of andere reden wordt ze gedurende meerdere seizoenen gezien met dezelfde bruine portemonnee in de ene aflevering na de andere!

19 Amy's voortdurende bewondering voor Penny

Afbeelding
Afbeelding

Als twee heel verschillende mensen blijven Penny en Amy vrienden, grotendeels vanwege de wens van laatstgenoemde om een populair iemand te leren kennen. Hoewel dat in het begin gemakkelijk te begrijpen was, werd het na verloop van tijd moeilijker te geloven dat Amy Penny zo zou blijven bewonderen.

Penny kan tenslotte een pestkop zijn en gezien hoeveel Amy werd gepest toen ze opgroeide, zou je denken dat de bloei van die roos zou komen.

18 Penny kwam er pas jaren later achter dat Leonard Mandy Chow kuste

Afbeelding
Afbeelding

Omdat zoveel fans het geweldig vonden om Leonard en Penny samen te zien, was het frustrerend toen het mis ging voor hen. Het was bijvoorbeeld moeilijk te bevatten toen Penny hoorde dat Leonard Mandy Chow achter haar rug had gekust.

Er was nog een andere reden waarom die verhaallijn moeilijk te begrijpen was: er is geen manier waarop een piekeraar als Leonard zijn leugen zo lang geheim had kunnen houden

17 Penny die zoveel tijd met Amy wil doorbrengen

Afbeelding
Afbeelding

Eerder in deze lijst hebben we het idee aangeroerd dat Amy een hekel zou krijgen aan Penny. Nu is het tijd om naar onze mening te kijken dat Penny Amy al vroeg had willen dumpen.

Hoezeer we ook van hun verwarrende dynamiek gingen houden, het sloeg nergens op dat Penny ermee instemde om met Amy om te gaan toen ze vaak met haar ogen rolde naar haar nieuwe vriend.

16 Penny blijft de verschillende hobby's van de jongens beoordelen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel mensen zeggen dat The Big Bang Theory de nerdcultuur vierde, werd dat idee ondermijnd door Penny die voortdurend de spot dreef met de liefde van haar vrienden voor strips, sci-fi en dergelijke. Die grappen waren op twee manieren verbijsterend.

Ten eerste, waarom zouden de jongens iemand willen die hen de hele tijd bespotte? Ten tweede bewees haar korte obsessie met World of Warcraft dat ze ook nerd-neigingen had!

15 Waarom we haar zus nooit hebben ontmoet

Afbeelding
Afbeelding

Zoals elke fan van The Big Bang Theory zal weten, hebben we in de loop van de tijd de families van veel van de hoofdpersonen van de show leren kennen. Penny's criminele broer, haar moeder en haar vader waren bijvoorbeeld allemaal te zien in de show.

Maar om de een of andere reden verscheen de zus waar Penny meerdere malen naar verwezen heeft nooit, zelfs niet toen Penny trouwde.

14 Penny biedt haar appartement aan

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien het oorspronkelijke appartement van Penny kleiner was, lijkt het duidelijk dat haar huur goedkoper zou zijn geweest dan dat van Leonard en Sheldon. De kosten zouden echter niet verschillend genoeg zijn om uit te leggen hoe ze haar plaats heeft geboden.

Sheldon moest tenslotte een kamergenoot zien te krijgen om zijn appartement te betalen en Penny werd bijna nooit betaald om op te treden. Ze was ook een slechte serveerster die minimumloon en fooien zou hebben verdiend

13 Wat is er met haar andere vrienden gebeurd

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de eerste afleveringen van The Big Bang Theory was Penny af en toe te zien feesten met een grote groep vrienden die ze had gemaakt voordat de show begon. Als we terugdenken aan die afleveringen, vragen we ons af wat er met die mensen is gebeurd.

Natuurlijk groeien de meesten van ons na verloop van tijd uit elkaar van vrienden uit onze jeugd, maar haar vrienden leken allemaal massaal te verdwijnen en kwamen nooit meer terug.

12 Penny blijft bevriend met Leonard en Sheldon nadat ze haar appartement binnenslopen

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens een vroege TBBT-aflevering kwam Sheldon erachter dat Penny een enorme slons was en er niet tegen kon. Als gevolg daarvan brak hij 's nachts in bij haar appartement en maakte het schoon, met een onwillige Leonard aan zijn zijde.

Toen Penny ontdekte wat ze hadden gedaan, noemde ze ze begrijpelijkerwijs beledigende namen. Hoewel haar appartement was binnengevallen terwijl ze sliep, bleef Penny bevriend met de twee engerds die het deden. Het slaat nergens op!

11 Hoe zwaar Penny Stuart beoordeelt, ook al zijn ze kort gedateerd

Afbeelding
Afbeelding

In tegenstelling tot Penny die veel groeide tijdens de serie, was Stuart Bloom een normale jongen voordat hij een trieste zak werd. Tijdens zijn debuutaflevering was hij bijvoorbeeld charmant genoeg om een afspraakje te maken met Penny, waarna ze hem zelfs uitnodigde voor een kop koffie.

Het is duidelijk niet gelukt voor het paar, maar het is nog steeds verrassend dat ze de man bespotte die haar ooit dronk en dineerde.

10 De inconsistentie van Penny's moeder

Afbeelding
Afbeelding

Lang voordat Penny's moeder haar eerste TBBT-optreden op het scherm maakte, at Penny een knoedel en Sheldon reageerde snauwend door te zeggen: "Ik heb foto's van je moeder gezien, blijf eten."

Ondanks die duidelijke verwijzing naar Penny's moeder met overgewicht, werd enkele seizoenen later de altijd fit uitziende Katey Sagal gecast om het personage te spelen in een enkele aflevering van de show.

9 Penny krijgt een baan in de farmaceutische verkoop

Afbeelding
Afbeelding

Voor iedereen die wilde dat Penny eindelijk professioneel succes zou vinden na vele jaren te hebben gezwoegd, was het erg leuk om haar een baan te zien krijgen in de farmaceutische verkoop.

Dat gezegd hebbende, het leek echter nooit juist dat een schoolverlater zo'n zeer gewilde baan zou krijgen, vooral omdat ze heeft opgeschept over het feit dat ze zeer goed betaald wordt voor haar werk.

8 Waarom ze al vroeg zoveel tijd met de jongens doorbracht

Afbeelding
Afbeelding

Toen Leonard zichzelf voor het eerst aan Penny voorstelde, was het logisch dat ze openstond om zijn vriend te zijn, omdat ze duidelijk een extravert persoon was en hij aardig leek. We kunnen ons echter niet voorstellen waarom ze met hem en zijn vrienden bleef rondhangen.

Raj kon tenslotte niet eens met haar praten, Sheldon was ongelooflijk rigide en neerbuigend naar haar toe, en Howard maakte altijd bewegingen tegen haar die ze niet op prijs stelde

7 Penny kende blijkbaar niet eens de naam van haar vader

Afbeelding
Afbeelding

Nu The Big Bang Theory is afgelopen, zijn veel kijkers verbijsterd dat de serie nooit heeft onthuld wat Penny's meisjesnaam was. Als je de serie echter opnieuw bekijkt, is het logisch dat ze nooit haar eigen achternaam heeft genoemd, omdat ze de voornaam van haar eigen vader is vergeten.

In een vroege aflevering verwijst ze naar haar vader als Bob, maar wanneer haar vader opduikt, heet hij Wyatt. Oeps.

6 Hoe fijn iedereen om haar heen is met haar overmatig drinken

Afbeelding
Afbeelding

Als je aan Penny's karakter denkt, komen er vast bepaalde dingen in je op, zoals haar acteercarrière en haar bijtende humor. Naast haar positieve eigenschappen, is haar constante drinken ook een groot deel van haar karakter.

Hoewel haar liefde voor wijn vaak grappig kan zijn in de show, is het verbijsterend dat niemand in haar leven haar ooit met dit probleem heeft geconfronteerd.

5 Penny trouwt met Leonard

Afbeelding
Afbeelding

Begrijp ons niet verkeerd, we wilden Leonard en Penny altijd al samen zien eindigen. Het probleem is, te oordelen naar de manier waarop ze handelt, hebben we geen idee waarom Penny ervoor koos om met Leonard te trouwen.

In feite leek het er vaak op dat Penny in de latere seizoenen misschien niet eens van Leonard hield, omdat ze van liefdevolle grappen over de man ging naar het voortdurend beledigen van hem.

4 Penny Thinking Vegas Chapel-bruiloften zijn niet legaal

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om de verhaallijnen van The Big Bang Theory die moeilijk te verdragen zijn, was het idee dat Penny met Zach in Vegas trouwde en jaren later dacht dat het niet legaal was, een van de ergste.

Wie realiseert zich tenslotte niet dat die ceremonies bindend zijn? Bovendien volgde ze roddels over beroemdheden en veel sterren zijn in die setting getrouwd.

3 Ze zette Howard op met Bernadette

Afbeelding
Afbeelding

Zoals we eerder in deze lijst hebben besproken, is het behoorlijk verbijsterend dat Penny al vroeg tijd met Howard wilde doorbrengen. In plaats daarvan had ze zich moeten laten afschrikken door een man die ooit in een op afstand bestuurbare auto met een camera erop reed naar een plek waar hij haar kon bespioneren.

Toch mag ze niet alleen Howard, maar Penny koppelt hem ook aan haar goede vriend, Bernadette.

2 Penny begrijpt niet hoe onaardig ze was als tiener

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens een aflevering van 5e seizoen van de show, lachte Penny terwijl ze vertelde over de keer dat ze een meisje op school mishandelde, gewoon omdat het meisje echt goede cijfers haalde.

Zelfs als ze dit moment in haar tienerjaren als een onschuldige grap beschouwde, hoe had ze zich dan niet gerealiseerd hoe gemeen ze eigenlijk was geweest nadat ze bevriend was met zoveel mensen die jarenlang werden gepest?

1 Het slaat nergens op dat ze zo dicht bij Sheldon komt

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om de meest hartverwarmende momenten van The Big Bang Theory, hebben veel daarvan betrekking op de vriendschap van Penny en Sheldon. Maar om van die scènes te kunnen genieten, moeten we het feit over het hoofd zien dat hij haar helemaal niet leuk had gevonden.

Aanbevolen: